Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka, a ja dziś mam dzień lenia,nawet nie obudziłam się żeby temperaturę zmierzyć ,a co tam co ma być to będzieInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Bacha pewnie, że pojawiły się skutki uboczne, głównie na początku. Po pierwszej tabletce nie wstałam rano do pracy, tzn. przeszłam się do toalety, ale zawroty głowy, zimny pot, ciśnieniomierz 3 razy z rzędu błąd pokazał i musiałam jeszcze zostać w łóżku. Potem był weekend który cały przekimałam, snując się półprzytomna. Pierwszy miesiąc było mi ciężko, bo byłam senna i ogólnie osłabiona, wspomagałam się glukardiamidem, żeby choć trochę podnieść ciśnienie, które mam z natury niskie bo nawet 90/60, a jak bromek jeszcze obniżył to już wogóle. Biorę go od ponad 3 miesięcy, szybko mi prolaktyna spadła bo po miesiącu z 30 na 5. Jak doszedł mi duphaston w II połowie cyklu, to miałam straszilwe zaparcia. Od sierpnia zmniejszyłam dawkę na 1/2 tabletki i po miesiącu mam wynik 6,8 więc chyba nieźle. No i czuję się już normalnie i zaparcia zniknęły z czego się bardzo cieszę
A jak długo Ty zażywasz i z jakimi przebojami?HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smerfetka tu masz wszystko wyjaśnione
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury,3.html#24
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
Madziulla to super, że Twój organizm też się przyzwyczaił
Smerfetka, aniabbb - z ciekawości sięgnęłam po broszurę dot. metody objawowo-termicznej i wg niej m.in.:
- pomiaru dokonuje się po co najmniej 3 godzinnym spoczynku (czyli tak jak w bazie wiedzy ovufriend)
- można mierzyć w ciągu dnia po godzinnym wypoczynku (ale nadal o stałej porze), jeśli nie ma się innej możliwości (np. pracując na zmiany)Madziulla lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Chyba wszystkie w weekend piły u każda z kacem leży hihihihi
Przyznaję piłam:Dskąd wiedziałaś
hehhe jako,że dostałam nową pracę rodzice mi przynieśli wódkę z gór...gruszkową mega mocna 50% alko....dwa drinki ledwo wypiłam:D hah
Co u WAS :*** Tęsknięnie mogę być z Wami tak na bieżąco, jak wcześniej...w końcu pracuje 40 h tyg;/
KURDE LASKI ZACIĄŻY KTÓRAŚ TERAZ:) ja odpadam u mnie licho z serduszkowaniem było...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Ale za to nie mam problemów z dupkiem;) w tamtym cyklu zdechłam, teraz organizm się chyba przyzwyczaił i nic mnie nie boli:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
williams1 wrote:Cześć dziewczyny, dzisiaj 9 dpo u mnie i 1 kreska na teście znowu. Zatestuje we wtorek ponownie ale chyba dupa blada w tym cyklu.
Aniabbb a Ty jakieś przeczucia?Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:ja tempke mierze,ale tez patrze na śluz i szyjke dzisiaj zbadałam w piątek sie przestraszyłam bo na bieliźnie zobaczyłam coś dziwnego,dziewczyny na innym wątku mówią,że to śluz książkowy na ciąże
Tzn jaki masz?
Rozciągliwy czy jaki?
Jestem ciekaw bo takich info nie posiadam.
Aniabb ale jestes opanowana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny