Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
no własnie z tymi objawami w tym miesiacu kiepsko:)) w przeciwienstie do poprzednich cykli:))
piersi mnie nie bola. troche mnie piekly nie wiem jak to opisac takie uczucie jak by od srodka byly gorace i piekly. ale to bardzo delikatnie bez zadnych szalenstw. a sluz za to wodnisty, przezroczysty i dlatego myslalam ze lipa. acha i czasami zakul mie lewy jajnik i to tyle.perkla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno prosze,czyli bolące piersi nie są reguły,u mniemleciutkie mrowionko byłomprae dni temu i od czasu do czasu swędzą,jajnik prawy boli od 8 dni (od dnia owulacji do teraz) wczoraj dreszcze w sobote tak samo... śluz wodnisty więc pewnie u mnie nic z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 08:34
-
perkla wrote:czesc dziewczyny:)
@ miala byc w sobote. dzis temperatura 37.4 wiec wstalam rana wzielam test i poszlam do lazienki ( robilam juz 2 wczesniej i byly negatywne). mysle najwyzej jak zobacze jedna kreske to bede cierpliwie czekala na okres.
A TU 2 KRESKI:))) JESTEM W CIAŻY:)))
dalej jestem w szoku bo te negatywy nie dawaly mi nadzieji
pozdrawiam i milego dnia zycze:))
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
dzieki bardzo:))
smerfetka kazdy organizm jest inny wiec nie patrz na innych.
a co do piersi to nie bola wogole i nie sa nabrzmiale ale w pierwszej ciazy z corcia tez mnie nie bolaly wiec ja juz tak mam a moja bratowa znowu tak bolaly ze sie dotkanc nie mogła:) wiec nie ma regulyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 08:39
perkla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trudno czekam na @ a później na laparo po laparo musi się udać :)jak @ nie przyjdzie do czwartku zatestuję jeszcze raz.Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
3dni jesli liczyć ze ten cykl miałby mieć 28dni poprzedni miał 26 ale zdarzały mi się takie po 29dniInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
aniabbb wrote:a ja sobie zatestowałam i oczywiście -DUPA
Aniu trzymam kciuki, bo wykres rzeczywiscie ladny, ale jestes dopiero w 9dpo spokojnie!
Ja w 12dpo dalej mialam negatywa. Dopiero 14dpo pojawiła się ledwo widoczna druga kreskaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:21
aniabbb lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
chciałabym żeby tak była choć szczerze straciłam juz wiarę,ale puki @ nie ma jest cień szans jesteście dziewczyny kochaneInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Perkla super kochana, gratuluję :-* to teraz tylko beta dla sprawdzenia czy ładnie przyrasta i jeszcze raz moje gratulacje :-*
Dziewczyny nie patrzcie na objawy y innych bo każdy ma inaczej,mnie też piersi nic nie bolały i teraz jak ciąża moja jest zero objawowa.. Nawet brzuch mi mały rośnie...asiun lubi tę wiadomość