Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev nie sluchaj gupot ;p pco to nie wyrok zaden :p baaa jak ja sie dowiedzialam to jeszcze nie chcialam miec dzieci i zapytalam gina czy mozemy sie nie zabezpieczac a on mi powiedzial ze pco nie wyklucza udanej owulacji z tak zwanego zaskoczenia a co za tym idzie ciąży.!!! A no i przedewszystkim to przestan szukac i czytac w internetach o tym bo nic madrego tam nie ma ( poza tym postem )
Kicior tez tesknilamEv lubi tę wiadomość
-
Aleala
Madziulla u mnie też było podejrzenie endometriozy ale chyba na szczęście nic z niej. Jak robiłam Ca-125 to wyszło mi maleńkie (dużo poniżej maximum normy) ale na początku ginek mi powiedział, że to jeszcze nic nie przesądza, i że endometriozę i tak mogę mieć. No ale USG, kontrole itp. i chyba jednak jej nie mam. Co do wycinania i tych spraw to faktycznie konsultuj to z kimś jeszcze, ale też mi się wydaje, że jak coś to nie ma co czekać. No nic, musisz być dzielna i pokazać wszystkim, że takie głupoty nie mogą Cię powstrzymać A my jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki, żeby wszystko dobrze poszło
Lecę spaaaać... do jutra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 22:50
Madziulla lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny, welcome back Kicior:)
Mi udalo sie dzis w miare 'normalnie' do pracy zjechac, bo po wczorajszym dojezdzie na 8.00 to myslalam, ze mnie cos trafi w tych korkach:/
U mnie za tydz prognozowana @ - rety jak chcialabym juz jej nie zobaczyc!! Ale i tak nie daje mi o sobie zapomniec, bo od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze, jak na @ wlasnie. Dizwne uczucie, bo tez latam sprawdzac czy tam sie przypadkiem cos juz nie zaczelo. No chyba, ze to efekt uboczny luteiny - pierwszy raz ja biore dopochwowo w tym cyklu. A jak zobaczylam ten aplikator to myslalam, ze pecne Normalnie najnowsza technologia hehe
No nic, jak ogolnie wiadomo, wrecz ubostwiamy czekac i chyba nic innego nam nie pozostaje. Ciekawe jak sytuacja kazdej z nas bedzie wygladala za np 5 lat... Udanego dnia!Kicior lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kicior witamy spowrotem super ze wróciłaś :-*
Hashija ale to twoje Bobo rośnie ładnie i kurcze jeszcze chwila i będzie na świecie hihihihi ale ten czas leci a cesarka się nie przejmuj, będzie ok. Ważne żeby już cię tak nie bolało...
Ja od wczoraj mam takie klucia brzucha, a dzisiaj jak psiknelam to tak mnie zakulo że tragedia... Jakby ktoś tysiąc szpilek w prawy jajnik mi wbił.. Ehhh dzisiaj dzień leżący sobie robięHashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw poniedziałek na godz 18 mam wizyte kwalifikujaca do zabiegu. i wtedy lekarz oceni czy trzeba to usowac. a czekam jeszcze na wiadomosc jednej dziewczyny z forum bo tez jest z trojmiasta o nazwisko jednego lekarza specjalisty ale juz sie zapisalam zeby mi termin nie uciekal
-
Madzia moja siostra kiedys miala torbiel endo 8 cm! Poszla na zabieg i okazalo sie ze torbieli juz nie ma...
-
nick nieaktualny
-
asiun wrote:Dziewczyny odeberałam wyniki progesteron i tsh.
Jestem 9 dni po owu.
Progesteron 21,15 przy normach dla fazy lutealnej 1,2-15,9
TSH 1,093
Czy ten progesteron nie jest za wysoki ?
Też miałam podobny wynik. A po kilku dniach zobaczyłam 2 kreski. Zawsze wynik możesz skonslutować z lekarzem. Nie wiem czy podwyższony progesteron może coś oznaczać. Życzę Ci niespodzianki za pare dniasiun lubi tę wiadomość
-
Jussio proszę o zmianę terminu @ na 6.10.2015 pewnie i tak się coś przesunie po laparo ale na razie tak orientacyjnieInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
agisia wrote:Też miałam podobny wynik. A po kilku dniach zobaczyłam 2 kreski. Zawsze wynik możesz skonslutować z lekarzem. Nie wiem czy podwyższony progesteron może coś oznaczać. Życzę Ci niespodzianki za pare dni
Ożesz kurde ! Naprawdę ? Ojjj była by niespodzianka ooogromna ! Chyba oszalałabym z radości !!Madziulla lubi tę wiadomość
-
Nie chce Ci robić złudnej nadziei. Ja badanie robiłam w 21dc i miałam też coś koło 21. Beta mi wtedy nie wyszła. Cykle miałam 28dniowe. Bete robiłam w 29dc i już miałam wynik 390. Życzę Ci tego samego! Ale polecam z betą robić również progesteron
-
agisia wrote:Nie chce Ci robić złudnej nadziei. Ja badanie robiłam w 21dc i miałam też coś koło 21. Beta mi wtedy nie wyszła. Cykle miałam 28dniowe. Bete robiłam w 29dc i już miałam wynik 390. Życzę Ci tego samego! Ale polecam z betą robić również progesteron
Ja wczoraj miałam wizytę u gina no i w sumie o progesteronie powiedział, że bardzo dobry i nic więcej, a podczas badania i usg to ciąży tak szybko wykryć by i tak pewnie nie mógł. No cóż poczekam cierpliwie na @ jak nie uda się teraz to może w przyszłym cyklu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 16:55