Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetka gratkiStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka ciche gratulację, ale patrząc na twój wykres musiało się to zakończyć zielonym kolorkiem..
A ja już do pracy musiałam iść z tym moim choróbskiem..;/ czuje się paskudnie.. a na dodatek do soboty muszę wyzdrowieć bo mam weselisko i świadkować będę...Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:Ev dziękuje, ja też się obawiałam po tej grxybicy przewlekłej,nieleczonej przez 2 lata,ale chyba już mogę powiedzieć,że się udało....Bóg wynagrodził mi moje trudne dzieciństwo,dając mi taki cud aż się wzruszyłam ;(
Grzybica a PCO ... . Ciesz sie kochana z tego cudu ! ja trzymam kcuki za ciebie i za malenstwo, zeby bylo wszystko dobrze .
Ile ty masz lat jesli moge spytać ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ehhh 1 cykl...smerfetka Gratkti jeszcze raz!! ja nie wiem kiedy mnie to szczescie spotka...narazie musze myslec zeby obudzic sie z narkozy z całymi jajnikami...
ja skonczone 27...
Madziula ;* glowa do gory ! Damy sobie rady . Ja puki co przechodze faze : Nie jest tak zle, nie teraz to za kilka cykli a z drugiej strony mam ochote sie pogryzc za to ze nie moge byc zdrowa ;/Madziulla lubi tę wiadomość
-
Smerfetka trzymam kciki :* ale fajnie, że w końcu się cos dzieje!
Madziulku ty nasza :* jestesmy z tobą! Nie nastawiaj sie tak źle, lekarze muszą ci pomóc:* a potem tylko dzieci rok po roku:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Smerfetka GRATYYYY!!! Ależ czadowo! Czekamy na ciemniejący cień cienia i piękną betę!
Madziulla ja też mam skończone 27 i wcale mi z tym dobrze, nic się nie martw nam też się uda! Też nie mam tak szybko, łatwo i przyjemnie jak dziewczęta bo wiesz przecież, że już ponad 2 lata się staram ale to nic! Co ma być to będzie a wiesz, że przecież musi być dobrze a to oznacza, że my też w końcu doczekamy się naszych słodkich maluszków. A potem pamiętaj: wózeczki, spacerki i piaskownica Umówimy się kiedyś na wspólny forumowy spacer, jak to dziewczyny już pisały - w połowie Polski żeby wszystkim było blisko przytulam Cie mocno na poprawę humorku <ściska> i pamiętaj, że jestem z Tobą!26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)