X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • gallingsound Koleżanka

Wysłany: 10 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    jest delikatny cień,robiłam dzisiaj dwa testy,jeden rano z pierwszego moczu i wyszedł cień i zrobiłam drugi wieczorem i wyszedł nieco ciemniejszy cień

Gratuluję Ci bardzo ;) myśle ze już możesz się cieszyć ;)

smerfetka22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny haha jeszcze do mnie to nie dociera :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gallingsound to prawda ciężko wrzucić na luz...ja staram się 2 lata jestem po ciąży biochemiczej....mam najprawdopodobniej poczatki endometriozy i czeka mnie w związku z ta choroba laparoskopowe usuniecie torbieli endometrialnej. Wiec na przynajmniej 3 mies mogę zapomnieć o staraniach.... heh a robiliscie juz jakies badania czy narazie nie?

• gallingsound Koleżanka

Wysłany: 10 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie,narazie na spokojnie. Nie robimy nic pod dyktando ani owulacje. Po prostu się kochamy ;)

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki oby niedługo wam się udalo! ;)

• Kicior Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja trzymam! Też na początku starań mówiłam: "będzie to będzie", "nigdzie nam się jeszcze nie spieszy" a oczywiście myślałam: "rany boskie, mogłoby już się udać", "tyle minęło i jeszcze nic?" :P A staramy się też już chwilę ponad 2 lata... na razie bez konkretnej diagnozy ale dopiero od początku tego roku znalazłam porządnego lekarza, więc trochę zluzowałam, robię to co on mi każe i czekam na rezultaty. :)

Aaaa słuchajcie, własnie się umówiłam na ocenę drożności jajowodów na 28.09 także przypomnę Wam, żebyście trzymały za mnie kciuki co by nie bolało i nie wyszło, że nie mam jajowodów :P:D

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Kirys dzięki,że wierzysz w moją skarbonkę! ;) zaraz właduje do niej stówkę :D

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    Williams - bardzo ładna ta kreseczka, wyraźna i widoczna! :-) Zazdroszczę Ci, że tak sobie powiedziałaś, że chcesz zajść i pyk - udało się :-) Jeszcze jak Wam się upragniona córa uda, to już w ogóle będziecie mogli otworzyć doradztwo w kwestii prokreacji hehe :-D

Ev ja coś zmulone mam popołudnie, głowa mnie nudzi jakoś, więc jedynym sportem na dzisiaj będzie dla mnie leżenie w wannie :-P

Kicior - trzymam kciuki za tą Twoją skarbonkę! :-) Jak jest cel, to zbieranie łatwiej idzie!

Haha doradztwo, dobree,w dodatku z prokreacji hehe. Tez jestem w szoku ze to juz.

kirys lubi tę wiadomość

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unmnie mąż odkleić się od brzucha nie może :)

Madziulla, Kicior lubią tę wiadomość

• gallingsound Koleżanka

Wysłany: 10 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie ze bym już chciała Ale nie będę mu tego ciągle powtarzać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh tez bym tak chciala. Wiem że w koncu tak będzie ale widocznie jeszcze nie na mnie pora...

• gallingsound Koleżanka

Wysłany: 10 września 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem to mi smutno jak pomyślę ze jakieś przepraszam za wyrażenie "patologie" po pijaku po jednym razie zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci...A porządne fajne dziewczyny się stresują i czekają Bóg wie ile... :(
    Ale bądźmy dobrej myśli,musimy myśleć pozytywnie ze i nam się uda ;)

• Ev Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gallingsound wrote:
    Czasem to mi smutno jak pomyślę ze jakieś przepraszam za wyrażenie "patologie" po pijaku po jednym razie zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci...A porządne fajne dziewczyny się stresują i czekają Bóg wie ile... :(
    Ale bądźmy dobrej myśli,musimy myśleć pozytywnie ze i nam się uda ;)

No niesttey mi tez to przychodzi nie raz na mysl, ale potem zaraz mysle ze co ja najlepsze mysle , nie mam prawa oceniac nikogo itp.

Ty starasz sie juz dlugo ?:)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • gallingsound Koleżanka

Wysłany: 10 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz od lutego. Wcześniej z byłym mężem się starałam jakiś czas. Ale to przestało mieć z czasem sens.
    Ja ich nie oceniam chodzi mi o ta przypadkowosc,która nam się nie przytrafia.

• Ev Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy kochane ! 1008950vn9pbcqqay.gif ... bo juz mnie wzielo na placz i maz nakazuje sie polozyc i poprzytulac .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • gallingsound Koleżanka

Wysłany: 10 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy,
    Też się żegnam i życzeń kolorowych snów. ;)

• kirys Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior wrote:
    Aaaa słuchajcie, własnie się umówiłam na ocenę drożności jajowodów na 28.09 także przypomnę Wam, żebyście trzymały za mnie kciuki co by nie bolało i nie wyszło, że nie mam jajowodów :P:D

Tak jest!!! Kciuki masz gwarantowane! :-) i żebyś miała nawet cztery jajowody :-D

Czekaj, jeszcze Cię trochę podopinguję i za niedługo będziesz miała tego smartfonika :-)

Kicior lubi tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj wśród nas gallingsound! i dobranoc :-)
    Jak chcesz, możesz podać dane do tabelki, która jest na 1 stronie wątku:
    Nick _____ wiek ____ cykl starań___Które dziecko__termin następnej@

km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,nie mogłam sie powstrzymać :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b75f66ce95ef.jpg

kirys, gallingsound, Doti87, Ola_45, Kokardka44, aniabbb, monirek, Smużka lubią tę wiadomość

• kirys Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super, jest kreeeska :-)

km5smg7ygfmqp0h0.png
‹‹ 603 604 605 606 607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ