Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetka22 wrote:jest delikatny cień,robiłam dzisiaj dwa testy,jeden rano z pierwszego moczu i wyszedł cień i zrobiłam drugi wieczorem i wyszedł nieco ciemniejszy cień
Gratuluję Ci bardzo myśle ze już możesz się cieszyćsmerfetka22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygallingsound to prawda ciężko wrzucić na luz...ja staram się 2 lata jestem po ciąży biochemiczej....mam najprawdopodobniej poczatki endometriozy i czeka mnie w związku z ta choroba laparoskopowe usuniecie torbieli endometrialnej. Wiec na przynajmniej 3 mies mogę zapomnieć o staraniach.... heh a robiliscie juz jakies badania czy narazie nie?
-
nick nieaktualny
-
I ja trzymam! Też na początku starań mówiłam: "będzie to będzie", "nigdzie nam się jeszcze nie spieszy" a oczywiście myślałam: "rany boskie, mogłoby już się udać", "tyle minęło i jeszcze nic?" A staramy się też już chwilę ponad 2 lata... na razie bez konkretnej diagnozy ale dopiero od początku tego roku znalazłam porządnego lekarza, więc trochę zluzowałam, robię to co on mi każe i czekam na rezultaty.
Aaaa słuchajcie, własnie się umówiłam na ocenę drożności jajowodów na 28.09 także przypomnę Wam, żebyście trzymały za mnie kciuki co by nie bolało i nie wyszło, że nie mam jajowodów :D26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
kirys wrote:Williams - bardzo ładna ta kreseczka, wyraźna i widoczna! Zazdroszczę Ci, że tak sobie powiedziałaś, że chcesz zajść i pyk - udało się Jeszcze jak Wam się upragniona córa uda, to już w ogóle będziecie mogli otworzyć doradztwo w kwestii prokreacji hehe
Ev ja coś zmulone mam popołudnie, głowa mnie nudzi jakoś, więc jedynym sportem na dzisiaj będzie dla mnie leżenie w wannie
Kicior - trzymam kciuki za tą Twoją skarbonkę! Jak jest cel, to zbieranie łatwiej idzie!
Haha doradztwo, dobree,w dodatku z prokreacji hehe. Tez jestem w szoku ze to juz.kirys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czasem to mi smutno jak pomyślę ze jakieś przepraszam za wyrażenie "patologie" po pijaku po jednym razie zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci...A porządne fajne dziewczyny się stresują i czekają Bóg wie ile...
Ale bądźmy dobrej myśli,musimy myśleć pozytywnie ze i nam się udaMadziulla lubi tę wiadomość
-
gallingsound wrote:Czasem to mi smutno jak pomyślę ze jakieś przepraszam za wyrażenie "patologie" po pijaku po jednym razie zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci...A porządne fajne dziewczyny się stresują i czekają Bóg wie ile...
Ale bądźmy dobrej myśli,musimy myśleć pozytywnie ze i nam się uda
No niesttey mi tez to przychodzi nie raz na mysl, ale potem zaraz mysle ze co ja najlepsze mysle , nie mam prawa oceniac nikogo itp.
Ty starasz sie juz dlugo ? -
Kicior wrote:Aaaa słuchajcie, własnie się umówiłam na ocenę drożności jajowodów na 28.09 także przypomnę Wam, żebyście trzymały za mnie kciuki co by nie bolało i nie wyszło, że nie mam jajowodów :D
Tak jest!!! Kciuki masz gwarantowane! i żebyś miała nawet cztery jajowody
Czekaj, jeszcze Cię trochę podopinguję i za niedługo będziesz miała tego smartfonika
Kicior lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny