Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,miałam czekać z testem do soboty ale musiałam dzisiaj sprawdzić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f0f39c94e4f.jpg
w sobotę zrobię drugi bo dwupak kupiłam, ale chyba jest ok.Madziulla, Ev, Kicior, kirys, aniabbb, Patus_777, She86, Ola_45, Smużka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzik nos w górę i cyc w przód!
Ja za to właśnie skombinowałam sobie "czarodziejską skarbonkę" muszę zachomikować trochę grosza bo chciałabym wymienić sobie telefon a mężuś powiedział, że mi teraz nie kupi (no bo przecież ostro odkładamy na dom). A nie chcę już kupować tak jak ostatnio smartfona za 500 zł bo ostatnio mi się udało strasznego bubla kupić (pomimo że parametry niby ok - mężuś wyszukał bo uwielbia takie gadżety i trochę się zna)
Także życzcie mi powodzenia, może za jakieś 3 lata będę miała nowy tel.Madziulla lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Williams - bardzo ładna ta kreseczka, wyraźna i widoczna! Zazdroszczę Ci, że tak sobie powiedziałaś, że chcesz zajść i pyk - udało się Jeszcze jak Wam się upragniona córa uda, to już w ogóle będziecie mogli otworzyć doradztwo w kwestii prokreacji hehe
Ev ja coś zmulone mam popołudnie, głowa mnie nudzi jakoś, więc jedynym sportem na dzisiaj będzie dla mnie leżenie w wannie
Kicior - trzymam kciuki za tą Twoją skarbonkę! Jak jest cel, to zbieranie łatwiej idzie!Ev, Kicior lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Co tu dużo mówić
Staram się i Staram
Ze tak zacytuję z forum mojego rocznika 30tek :
Trochę o mnie, jesteśmy z narzeczonym ze sobą 4 lata,staramy się od lutego tego roku naturalnie bez spinania. Oczywiście on tak myśli bo ja nie mogę swojego myślenia wyłączyć za wszelką cenę. Teraz po owu strasznie zaczęły boleć mnie plecy i piersi ale oczywiście "optyminstycznie" czuje ze nic z tego nie będzie i jak @ ma przyjść 17go tak przyjdzie...
Ale za to po nocach w ostatnich dniach śni mi się że test robię ze wychodzą dwie krechy,dziś absurdalnie śniło mi się że mi pokarm leci a nawet nie robiłam testu. Już wariuje moje drogie...
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:06
smerfetka22 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna