X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki!! :D Ale tu spokój...?

Asiun trzymam kciuki, może akurat to ten cykl, kto wie? :)

U mnie nic ciekawego, jedyne co to na jeden nowy lek wydałam 165 zł (co prawda 3 op. ale moim zdaniem i tak dużo). A teraz zamierzam kupić jakiś lubrykant dla starających się i skłaniam się ku Conceive Plus bo ma większą tubkę choć Pre-Seed moim zdaniem jest lepszy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:21

asiun lubi tę wiadomość

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniabbb przykro mi :-( a tak trzymałam kciuki.

Asiun u Ciebie mam zaciśnięte cały czas :-) kiedy sikasz?
    Smerfetka jutro masz 11 dpo może jakiś cień juz być :-)

Ja jutro kupie test i w piątek lub sobotę rano sikam i się okaże jak beta rośnie, czy rośnie chociaż czuje ze wsio ok. Zero objawów i dolegliwości i oby tak jak najdłużej :-)

asiun lubi tę wiadomość

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • asiun Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior dzięki kciuki się przydadzą, ale staram się nie nakręcać, bo ten cykl miałam taki straszny..pod względem stresu, najpierw jeden gin stwierdził, że endo mam za małe i mam się nie nastawiać, że szybko zajdę, wczoraj okazało się, że jednak ma ponad 8mm czyli nie ma aż takiej tragedii. Zobaczymy ;)

Nooo drogie leki, ale wszystko w szczytnym celu :)

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • asiun Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Williams ja narazie z siuśkami się wstrzyman, bo ten cykl i tak spisałam na straty, a tu się nagle okazało, że nie jest źle, ale jakoś tak rozluźniłam się i nie mam ciśnienia na testowanie ;), jeśli nie będzie @ to wtedy sikne :P . No chyba, że jednak coś m się przestawi w głowie to może w piątek zatestuję.

U Ciebie Kochana to już tylko potwierdzić pozostaje, ale i tak kciuki mocno zaciśnięte :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:20

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • Taka Sytuacja Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj od rana klul mnie jajnik jak na owu.
    Po pracy zrobilam test owu i po raz pierszy wyszedl mi pozytywnie - a ja juz myslalam ze one jakies popsute sa ;)
    Potem monitoring i tu mnie gin zaskoczyl - bo mowi ze owu juz napewno byla pokazujac plamke na jajniku i jasna otoczke. Endometrium 12mm wiec chyba ok. Dostalam luteine na 10dni po 100mg 2x dziennie, a potem testing.
    Po powrocie do domu jeszcze "poprawilam" z mężem, a teraz pije koktajl szpinakowo-jarmuzowo-ananasowy dla zdrowotnosci.
    I wogole sie czuje podekscytowana jakby to byl pierwszy cykl staran :)
    Dziwi mnie tylko niekompatybilnosc testu owu (skoro juz wyszedl) z usg...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:30

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłaś miec pik lh wczoraj wieczorem. Dzisiaj owu. A we krwi dalej duzo hormonu lh i nadal pozytywne testy

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • asiun Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka Sytuacja - piękne masz endo !! Zazdroszcze ! Ja mam lekko ponad 8mm, a cieszę się jak głupol!

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    williams jakoś nie mam ochoty testować...boje sie rozczarowania

P.S.
    dziewczyny znacie jakis preparat,który zapobiega swędzeniu piersi???drapie się jak głupia

• Hashija Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka zrób sobie piling a potem mocno nakremuj. mi pomagalo. jutro zmień stanik na bardziej miękki lub lużniejszy. Smerfetka pachnie mi tu ciążą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne te cycki moje...brodawki jakieś takie aż bordowe,ciężkie w dłoniach i ciężko mi się było umyć,a stanik mam dobrany przez brafiterke i tak mi sie powrzynał,że szok o.O

• Hashija Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D testu testuj!!!

Ev lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Wy też macie tajie bordowe sutki,to normalne?????....,Hashija robiłam wczoraj co prawda z wieczornych siuśków i był negatywny teścior :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka testuj!! Trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh no i plamienie ze sluzem w 10 dniu cyklu....i bol brzucha...potwierdza sie chyba to co mi 3 dni temu lekarz powiedział...

• Hashija Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ja miałam ciężkie i takie inne niż zwykle. a swędziały jak mi rosły pod wpływem hormonów. wczoraj miałaś 9dpo? i jeszcze wieczorem robiony test to mogło nie wyjść. a rozważałaś bete? ewentualnie powtórz test za 3 dni. już tu pisałam wcześniej że mi beta w 10dpo wyszła negatywna a 14dpo sikaniec pozytywny.

Ja trzymam mocno dla Ciebie kciuki bo mi się mocno zdaje, że coś z tego zafasolkuje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo normalnie w kazdym cyklu sutki mialam takie delikatne,a w tym po owu jak są delikatne to jak dotkne czy nawet bluzka urazi to od razu takie na baczność są

• williams1 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic zero objawów wszystko w normie,żadnych bólów w cyckach ,nic null zero :-)

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,zrobiłam test jest cień cienia 2 kreski i trzeba sie przypatrzeć bardzo,aby zobaczyć :)

kirys, aniabbb, She86, Ev, Smużka, Hashija lubią tę wiadomość

• kirys Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka <3 gratulacje!!! Wiedziałam że tak będzie :-) Śmigaj na betę i dawaj znać na bieżąco!

aniabbb, Ev lubią tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Smerfetka ! <3 gratuluję :)
    Daj troszkę wirusków, przydadzą się Nam :)

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
‹‹ 600 601 602 603 604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ