Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Laseczki!! Ale tu spokój...?
Asiun trzymam kciuki, może akurat to ten cykl, kto wie?
U mnie nic ciekawego, jedyne co to na jeden nowy lek wydałam 165 zł (co prawda 3 op. ale moim zdaniem i tak dużo). A teraz zamierzam kupić jakiś lubrykant dla starających się i skłaniam się ku Conceive Plus bo ma większą tubkę choć Pre-Seed moim zdaniem jest lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:21
asiun lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Aniabbb przykro mi a tak trzymałam kciuki.
Asiun u Ciebie mam zaciśnięte cały czas kiedy sikasz?
Smerfetka jutro masz 11 dpo może jakiś cień juz być
Ja jutro kupie test i w piątek lub sobotę rano sikam i się okaże jak beta rośnie, czy rośnie chociaż czuje ze wsio ok. Zero objawów i dolegliwości i oby tak jak najdłużej
asiun lubi tę wiadomość
-
Kicior dzięki kciuki się przydadzą, ale staram się nie nakręcać, bo ten cykl miałam taki straszny..pod względem stresu, najpierw jeden gin stwierdził, że endo mam za małe i mam się nie nastawiać, że szybko zajdę, wczoraj okazało się, że jednak ma ponad 8mm czyli nie ma aż takiej tragedii. Zobaczymy
Nooo drogie leki, ale wszystko w szczytnym celu -
Williams ja narazie z siuśkami się wstrzyman, bo ten cykl i tak spisałam na straty, a tu się nagle okazało, że nie jest źle, ale jakoś tak rozluźniłam się i nie mam ciśnienia na testowanie , jeśli nie będzie @ to wtedy sikne . No chyba, że jednak coś m się przestawi w głowie to może w piątek zatestuję.
U Ciebie Kochana to już tylko potwierdzić pozostaje, ale i tak kciuki mocno zaciśnięteWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:20
-
Dzisiaj od rana klul mnie jajnik jak na owu.
Po pracy zrobilam test owu i po raz pierszy wyszedl mi pozytywnie - a ja juz myslalam ze one jakies popsute sa
Potem monitoring i tu mnie gin zaskoczyl - bo mowi ze owu juz napewno byla pokazujac plamke na jajniku i jasna otoczke. Endometrium 12mm wiec chyba ok. Dostalam luteine na 10dni po 100mg 2x dziennie, a potem testing.
Po powrocie do domu jeszcze "poprawilam" z mężem, a teraz pije koktajl szpinakowo-jarmuzowo-ananasowy dla zdrowotnosci.
I wogole sie czuje podekscytowana jakby to byl pierwszy cykl staran
Dziwi mnie tylko niekompatybilnosc testu owu (skoro juz wyszedl) z usg...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:30
-
Mogłaś miec pik lh wczoraj wieczorem. Dzisiaj owu. A we krwi dalej duzo hormonu lh i nadal pozytywne testy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka ja miałam ciężkie i takie inne niż zwykle. a swędziały jak mi rosły pod wpływem hormonów. wczoraj miałaś 9dpo? i jeszcze wieczorem robiony test to mogło nie wyjść. a rozważałaś bete? ewentualnie powtórz test za 3 dni. już tu pisałam wcześniej że mi beta w 10dpo wyszła negatywna a 14dpo sikaniec pozytywny.
Ja trzymam mocno dla Ciebie kciuki bo mi się mocno zdaje, że coś z tego zafasolkuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny