Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
ja wczoraj wieczorem na dłużej zagościłam w kuchni i zrobiłam jaglankę na mleku ryżowym z owocami suszonymi, migdałami i bananami,
sałatkę z tortellini do pracy
i sernik bezglutenowy jaki doooobry
ja tez będę miała badanie drożności ale w grudniu pod koniec roku.
wyniki sa odrazu bo tak jak jusio mówi jesli kontrast przepłynie swobodnie to znaczy ze jajowody sa drozne. a jesli nie to niestety moze trochę poboleć bo ten kontrast odrazu odblokowuje te jajowody. -
Dziewczyny ja prawdopodobnie będę mieć HSG robione po raz drugi. 1 raz miałam, że kontrast przeszedł z opóźnieniem, bolało , miałam na NFZ może dlatego takie słabe leki przeciwbólowe dostałam, nie wiem, na pewno teraz zrobię już prywatnie. Trochę przygnębiła mnie informacja od lekarza, który stwierdził, że ze zrostami to jest tak, że one się odnawiają. Że nikt nie jest w stanie teraz stwierdzić czy po moim majowym HSG mam drożne jajowody aktualnie, czy znowu się zrosły. I co najgorsze, nawet jak teraz HSG zrobię to może być tak, że wda się infekcja i znowu się zrosną jeśli np teraz nie są zrośnięte. Pokręcone to wszystko. No ale jednak mimo wszystko się zdecyduję, bo ja naprawdę już nie widzę innej bariery dla moich problemów jak tylko fizyczną.Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Jusio Gratuluje
Ja dopiero w tym tygodniu zobaczyłam i usłyszałam przez sekundę serduszko.. i się popłakałam... Moja ginekolog mówiła żebym tak nie płakała bo mąż pomyśli że mnie bije..ale uczucie wspaniałe...Kate4, jussio, bacha8709, Andromeda lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny które czekacie na HSG...
Ponoć bardzo dobry wpływ na zrosty ma borowina/okłady z borowiny. W ogóle borowina dobrze wpływa na płodność i tzw sprawy kobiece typu infekcje intymne. Duzo jest o tym w necie i dużo dziewczyn pisze o pozytywnych efektach działania borowiny.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja Wam tam zazdroszczę tych dodatkowych kilogramów
kirys lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
Doti tak się mówi, ale ja przy synku startowałam z 70kg i doszłam przy porodzie do 93kg! i po ciąży udało mi się zejść do 75kg i to dopiero w tamtym roku. teraz startowałam z 78kg i już mam 90kg. Bardzo bym chciałam nie przekroczyć wagi z porodu synka, ale jakoś coś czuje, że mi się to nie uda.
a dla tych co baaardzo chcą przybrać wysyłam wiruski @#%#$%^$%&&%^&%^&&##agape lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:16
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Pytanko mam do dziewczyn które robiły badanie czystości pochwy przed HSG. Jak wyglądały Wasze wyniki? Bo ja gdzieś czytałam że powinnam mieć stopnie 1-4, a moje wyniki zawierają dane dot pH, pałeczek kwasu mlekowego, itd ale brakuje konkretnych wartości i brak stopnia. Wogóle pH 5 - nie mam podanych norm przy wyniku - ale to troche dużo zgodnie z internetową wiedzą.
i wogóle to robiłyście wymaz i badanie mikrobiologiczne czy posiew? Bo juz zwariowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:58