Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiun ja nie pamiętam już kiedy to było hmm poszłam do gina jak betę miałam koło 600 on tylko zaśmiał się że za wcześnie i.nie będzie dużo widać i tylko się denerwować będę i kazał za tydzień przyjść do szpitala i nadal nie było serduszka.. I po kolejnych 5 dniach kazał wrócić na jego dyżur i już na szczęście było wszystko ok ale od razu dał mi luteinę i jeszcze acard brałam cały 1 trymestr.
-
Maggar nie załamuj się!!!!!! dla mnie 2 miesiące przed tym jak się udało przyjaciółka zadzwoniła że jest z drugim w ciąży - z pierwszym wpadli i o.drugim pomyśleli i oooo poszło od razu... Oczywiście cieszyłam się jej szczęściem ale tak mnie to dobilo że ja nie potrafię zajść w ciążę że masakra.. Przeplakalam cały weekend i mój mną wstrząsnął że damy radę ze idziemy do kliniki i jakoś dostałam siły na walkę dalszą...
Trzymam za Was mocno kciuki!!!!! -
maggar wrote:Musze chyba naprawde zaczac sie modlic, moze tomi pomoze udpokoic sie troche. Gdzie mozna dostac ta Nowemne, bo szukalam na necie i nie moge znalezc
http://www.parafiazwiastowania.pl/spis-aktualnosci/274-nowenna-pompejanska-jak-odmawiacHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Doti87 wrote:Maggar nie załamuj się!!!!!! dla mnie 2 miesiące przed tym jak się udało przyjaciółka zadzwoniła że jest z drugim w ciąży - z pierwszym wpadli i o.drugim pomyśleli i oooo poszło od razu... Oczywiście cieszyłam się jej szczęściem ale tak mnie to dobilo że ja nie potrafię zajść w ciążę że masakra.. Przeplakalam cały weekend i mój mną wstrząsnął że damy radę ze idziemy do kliniki i jakoś dostałam siły na walkę dalszą...
Trzymam za Was mocno kciuki!!!!!
Doti Ty jestes taki dobry duszek tego forum, dziekuje -
tez odmawiam niwenne pompejaska w sobote skończyłam częśc błagalną.
ale mam inny problem 17.11 dostałam okres zwykle cykle miałam po 29 dni a tutaj 02.12 (po 2 tygodniach) przyszło jakies krwawienie przez 3 dni wyglądało jak normalny okres. dzis 29 dc loczac od 17.11
co to mogło być? -
Niestety nie wiele ci powiemy... Możliwe że organizm jakoś sam wywołał okres przez stres czy coś, albo masz z hormonami problem.
Najlepiej już w takim momencieodwiedzić lekarza i on ci powie co się dzieje w organizmie i na jakim etapie jesteś czy jest po owulacji itp -
maggar wrote:I jak tak zastosowali to sie udalo?? Moj ginekolog zawsze mowi, ze przed dniami plodnymi trzeba sobie zrobic abstynencji 3-4 dni i ze to wystarczy
Oni się długo starali, ona miała problemy i on...2 ciąże poroniła...w końcu po leczeniu i wyjściu na prostą współżyli w dni płodne co 2 dzień....ma teraz 2 dzieci normalnie.mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
maggar wrote:Kurcze Dziewczyny, siedze i rozkminiam ta inseminacje. Jakos ostatnio nie moge sobie poradzic ze soba, caly czas placze i w ogole...jeszcze wczoraj dowiedzialam sie, ze Kuzyn zaliczyl wpadke...
Kobieto przestań, ja też ostatnio zaczytana byłam w inseminacje, ale dupa, po co to czytać na necie ino opinie, że mało skuteczne;D! nie ma opcji jak zajsc nautralnie! Trzeba się leczyć do utraty tchu:) Nad inseminacją zastanowie się, jak bedę miała czarno na białym drugie badanie M oraz wizytę u urologa, a ja zbadaną tą prolektynę.... czyli na luty będę miała jego wynik ! wtedy będę płakać do poduszki, nie teraz:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
hehe Patus ja też planuje dopiero w lutym płakać (jak nic sie przez te 3 cykle nie wydarzy,trzymamm mocno kciuki żebśmy nie musiały marnować chusteczek!!!
Patus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Hej dziewczyny Dawno nie zaglądałam, ale staram się "nadczytywać" Kurde rok się kończy i co z naszym wątkiem? Chyba nie upadnie? Chyba niewiele nas zostało - tych starających... Ja jeszcze ostatnią szansę w tym roku mam, teoretycznie okres 28 grudnia na mnie czeka. Jutro jeszcze jeden monitoring, zobaczymy czy owu była i pęcherzyki pękły,czy potrzebny zastrzyk.
Marzę o cudzie na święta...Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie