Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patus_777 wrote:Mój miał prawidłowych tylko 3%....norma jest powyżej 4% ...wyślę ci wynik na priv...tam są normy wg WHO....
Super, wlasnie dzisiaj msm podlaczany internet bo caly czas pisze z tel. Kupilam mojemu M ta mace, jeszcze zostaly specyfiki z selenem -
Olu śliczny dzidziuś
U mnie od poniedziałku moje lekkie mdłości zaczynają przybierać na intensywności i częstotliwości.
Zaczynam się troszkę denerwować przed jutrzejszą wizytą, ale też nie moge się doczekać
o co nie zapomnieć zapytać? właśnie robie liste.
-
Ola_45 wrote:
KOCHANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:******
Nareszcie maluch na galerii, czekam na resztęmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:Patus zrób sobie jeszcze TSH.
Ola zakochałam się! A Ta czuprynka...
TSH robiłam miałam 2,18 ...lekarka mówi, że dobremamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
aniabbb wrote:fsh,lh i estradiol miedzy 3 a 5 dc progesteron 7 dni po owulacji a prolaktyna raczej wszystko jedno zależy od lekarza
DZIĘKI:** ZAPISUJĘmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
maggar wrote:Super, wlasnie dzisiaj msm podlaczany internet bo caly czas pisze z tel. Kupilam mojemu M ta mace, jeszcze zostaly specyfiki z selenem
przyjmij zaproszenie,bo nie mogę wysłać ci wiadomości:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:TSH robiłam miałam 2,18 ...lekarka mówi, że dobre
Bzdura! Masz za wysokie. Powinnaś mieć poniżej 2,a najlepiej bliżej 1. Jak Twoja lekarka leczy również niepłodność to powinna to wiedzieć. Idź do endokrynologa i powiedz,że się starasz o dziecko i takie masz TSH. Ale możesz powtórzyć. Ja w ciąży mam mniejsze -
Doti ty już 30 tydzień ! jak to zleciało:D pamiętam jak pisałaś, że jesteś w ciąży!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:Bzdura! Masz za wysokie. Powinnaś mieć poniżej 2,a najlepiej bliżej 1. Jak Twoja lekarka leczy również niepłodność to powinna to wiedzieć. Idź do endokrynologa i powiedz,że się starasz o dziecko i takie masz TSH. Ale możesz powtórzyć. Ja w ciąży mam mniejsze
Ok to zrobię komplet tsh też najwyżej pójdę do innego gina:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Doti nie myśl o bólu. To Ci nie pomoże damy jakoś radę!
Patus o poziomie TSH powiedział mi zwykły gin,a także gin w klinice niepłodności. Generalnie masz poziom dobry,ale nie kiedy starasz się o dziecko. Ja przy poronienie miałam TSH 1,6. A zaszłam normalnie przy poziomie 1,4. Tylko mi samo spadło -
No widzisz, miałaś farta z lekarzem ...ja chodzę na razie do normalnego gin kasuje za wizytę prywatnie, ciągle mówi, że ok u mnie, ale jakoś nie kazał zlecić badania wszystkich hormonów;/ Planuję iśc do innego na konultacje z wynikami moimi i M....;/ za 2 miesiące minie rok starań o dzidzię, chcę mieć już czarno na białym....
Dzięki:* bez Was bym się załamała;******************mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Doti87 wrote:Nooo leci leci ten czas tak że szkoda gadać... Chwila moment i będzie Mały bobas z nami doczekać się już nie mogę ale też strach jest wielki przed porodem... Przed tym bólem.
Nie myśl o bólu, wiadomo trochę strach jak to będzie;) ale natura sama wie co robić myśl o tym,by był jak najszybciej z wami:* I niech mąż przy porodzie mocno cię trzyma:***mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!