Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:24
Hashija lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
U nas ząbków jeszcze nie widać. Gabrysia jest spokojniutka i zastanawiam się jak będzie przy ząbkowaniu.
Ola dajesz synkowi jakiessrodki przeciwbolowe?
Dzis test powtorzony z facell i jest wyrazniejsza blada druga kreska. Dzisiaj mialam umawiac sie na zabieg w szpitalu. Ciekawe co dr na to.Kicior, Doti87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
nick nieaktualnyHasija wybacz ale pierwsze co mi się nasunelo to jak się ma teraz ciąża do tego? Nie pogorsza się te zmiany?
Życzę Ci spokojnych 9 mies bez kitu dziewczyny nie opierdzielac sie 3 mies i wszystkie musimy być w ciąży... kurde no płakać mi się chce... ;(Patus_777, Kicior, Hashija lubią tę wiadomość
-
Te zmiany mialam juz przed Gabrysia, zmiany byly wyciete przy pobiraniu probek do biopsji, po ciazy okazalo sie, ze sa nadal ale w innym polozeniu i zapadla decyzja o wycieciu z racji stanu przewleklego zmian niskiego zaawansowania. Zmiany byly i nie rozwijają się gwałtownie.
-
nick nieaktualny
-
Ola_45 wrote:Od dluzszego czasu okropnie sie slinil, doslownie jak ten pies sliniak z rodzinki zastepczej ja to nazywam ciagutki
Raczki i wszystko wvzasiegu reki laduje w buzi. Teraz jest juz gorzej bo ma gorsze noce i dni. W nocy marudzi bsrdzo przez sen, czasem poplakuje. W dzien jedt tak marudny ze czasem go wiekszosc dnia nosze. Ma czasem takie krotkie napady zlosci, a raczej bolu, strasznie wtedy placze. Dziasla ma lekko nabrzmiale, jasne dziasla w miejscu dwoch jedynek dolnych i takie dwie biale kropeczki. Poki co nic sie nie zmienia
To muszę mojego obejrzeć,bo podobne objawy mam. Właśnie dajesz coś dziecku? Ja chyba kupie smoczek z gryzakiem. -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
A ja to zawsze chciałam mieć wiecej dzieci (troje co najmniej) ale mój mąż chciałby nie więcej niż dwoje z resztą na razie to i tak nie ma żadnego znaczenia bo najpierw musimy się doczekać pierwszego avpotem się zobaczy
Hashija trzymam kciuki za Was i życzę zdróweczka i spokojnej ciąży, na pewno dacie radę!Hashija lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)