Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia na gardło dobre jest płukanie wodą z solą. Ja to nie potrafiłam tak,więc wcinam chipsy o dziwo działa haha. Nie bierz żadnych tabletek na gardło bo to pogarsza sprawe. Cukierki,guma do żucia,dużo pić,nawilżać gardło
Patus_777, Doti87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem wku przesuneli mamie operację na początek maja....coś z salą operacyjną stan techniczny, tak jej powiedzieli. ..a już miałam nadzieję, że będzie po...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 14:31
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
oj ja coś wiem o naszej służbie zdrowia-pół roku przekładali mi laparoskopie z miesiąca na miesiącInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Co u was? co taka cisza;-D aaa dziś sobota to jedziecie z koksem;-D powodzenia!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyHehe Patus ja się odzywam wczoraj miałam taki dzień ze się co chwila wzruszalam i zwyczajnie płakałam a do tego Maz włączył komedie romantyczna no i cały film ryczalam to chyba przez te hormony....a dziś tak mnie cycki bolą ze ledwo chodzę ...ale nie nie , to nic nowego, zawsze w tym dc zaczynaja mnie boleć ...w ogóle się zastanawiam o co chodzi bo mimo tego ze biorę leki to mój cykl kompletnie nic nie różni się objawami od tego bez leków... życzę Wam miłego wieczoru
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgisia, jeśli chcesz to oddam Ci swoją siłę ,bo ja mam jej duzi ale już mi brakuje pomysłów na co ja zużyć .... a poważnie to domyślam się jak ciężko jest samej z dzidzia, wszystko na Twojej głowie ...Trzymaj się kochana
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Wstalam, bo mnie żołądek bolał i koniecznie musialam siusiu, wiec zrobilam test. Dzis jest 1 dzien spodziewanej @ a na tescie wyszedl cien cienia ale widoczny
aniabbb, Madziulla, Doti87, Patus_777, Ola_45, Kicior, kirys, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo Hashija jednak gratulacje dla Was!!! Super wiadomości to prześlij dziewczynom bakterie fluidy i wszystko Co się da żeby kolejne 2 kreski pojawiły się na forum.
Sorki ze tak mało pisze ale mój bąbel ostatnio swirowal ale na szczęście od 2 dni dziecko się naprawiło i jest kochane i się śmieje dużo także mama zadowolona plus wyspana bo młody wstaje tylko o 1 i 4 a kładę go po 20 także tylko mam 2 pobudki..Patus_777 lubi tę wiadomość
-
HASHIJA :*************************** to zdrówka, rozsiej nam wirusy:)
Agatka mnie już bolą od ovulacji, mam ochotę je wyciąć na dniach mnie zaleje, jak skończę luteinę....A starania...no raczej nie będą możliwe, mąż przez najbliższe miesiące będzie mieszkał na wsi...od pon zaczyna kursy... mam nadzieję, że znajdzie szybko pracę=, bo samej jest mi ciężko;(
Agisia trzymaj się, niestety znam wiele samotnych mam;/ ...żal mi ich, ale świetnie sobie dają radę, muszą być silne...!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!