Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nic nie biorę. problemów z owulacją też nie mam przynajmniej w tych cyklach w ktorych monitorowałam, moim najwiekszym problemem sa niedrozne jajowody tzn jeden troche udroznili w grudniu, ale jest zniekształcony.
Wszystkiego dowiem sie 10 maja ale myslę ze jakiejs tragedii chyba nie bedzie jakoś mnie wystymuluja przed in vitro no chyba że sie myle bo lekarzem nie jestem
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
5 maja mam miec wyniki Amh zobaczymy jak tam moje rezerwy :)ale też jakoś sie bardzo nie stresuje co ma być to bedzie.Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no progesteron malutki,ciekawe jaki ja bede miała za ok 2 tyg ?No ale najważniejsze że przynajmniej wiemy na czym stoimy...Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
ja koniecznie zbadam progesteron po owulacji,ciekawa jestem dlaczego moj gin na fnz nie zlecił mi tego badania po biochemicznej? Eh mam nadzieje że nie rozczaruje sie lekarka z in victy bo tylko dla niej zdecydowałam sie na ta klinikęInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba coś z ciśnieniem jest nie tak skoro tak marudzimy...
AniaB piękne TSH mam nadzieję, że reszta też jest dobra, bo średnio się na tym znam.
Madziulla relaksuj się dziewczyno, bo tak będziesz się spinać przy każdym cyklu, że zabierze Ci to radość choćby z przytulanek... a szkoda by było.
Agatka, wiem, że zazdrość potrafi zżerać, ale spróbuj nauczyć się cieszyć się jej szczęściem i przechodź z nią te etapy... i na Ciebie przyjdzie czas. a tak niepotrzebnie dostarczasz sobie złej energii. Nie mówię, że to łatwe, ale warto spróbować.
a co u mnie?? jutro testuję, bo już mnie nosi... to będzie 12dpo i mam nadzieję, że coś będzie widać. jak będzie negatywny to w sobotę powtórka. czuje, że będzie negatyw, bo mimo uczucia wypełnienia w podbrzuszu i przy prawym jajniku to nic z tego nie będzie. nie mam żadnych innych objawów
-
nick nieaktualny
-
Dawaj 2 krechy!!
Niech ktoś wreszcie przerwie tą złą passę!! Zaklinam nas żeby w końcu nam się udało! Ileż można czekać?!
Ja się stymuluję Clo, tym razem 2 tabletki dziennie i zastanawiam się czy jak we wtorek pojadę do mojego gina to już nie będzie po ovu i po ptokach...bo ostatnio przy jednej tabletce miałam ovu w 10dc, a we wtorek mi właśnie 10dc wypadnie, także nie wiem jak z moją IUI w tym cyklu wypadnie aaa najwyżej w następnym zrobimy czy coś.26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Głowa do góry, nie wpadamy w dół!
25 mama wstawia się na szpital, 27 operacja, nawet szybko ale i tak się boimy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 06:43
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus będzie dobrze
Hasija jak test?
Jak mam nie wpadać w dół jak mąż ledwo co stanął na nogi a teraz ja ledwo żyje... gardło tak moli ze nie mogę mówić i przełykac i osłabiona jestem. Łamie mnie w kościach... no i jak tu dzieci robić... cykl stracony.. czerwcowe testowanie jest moje.