Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wstrzymałam się z tym drugim. ..poczekam jeszcze z 2-3 dni bo nie będę się nastawiać...i jak Hasjia mi odp ile dni po ovu. ..jej wyszedłmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Cześć laski Patuś może jeszcze jest szansa ja pamiętam jak testowałam 23 dni po @ i była 1 kreska a już w 27 dniu dwie Nadziejka to super, też chciałabym tak polecieć jedno za drugim hahaha Hashija mój brat ma podwójny wózek i super się sprawdza
Patus_777 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokardka44 wrote:Cześć laski Patuś może jeszcze jest szansa ja pamiętam jak testowałam 23 dni po @ i była 1 kreska a już w 27 dniu dwie Nadziejka to super, też chciałabym tak polecieć jedno za drugim hahaha Hashija mój brat ma podwójny wózek i super się sprawdzamamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Kokardka44 wrote:Patuś dzięki , że pytasz ja nie czuję, że jestem w ciąży mdłości brak,apetyt jest no ok często łapie mnie senność i cycki jak doniczki bolesne
NO to dobrze oby tak było bezobjawowo:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Kokardka44 wrote:Nadziejka wg OM 30.11 a usg 4.12 także jeszcze w tym roku hihimamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Czekam już na okres, kolejny test negatywny także dupa, jak zawsze. MÓJ M dziś do mnie zjeżdża,cieszy się że mnie jeszcze nie zalalomamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ja musze zrobić wszystkie hormony na nowo i mojemu przy okazji. ...musi być jakaś przyczyna, że się nie udaje, potem pójdę do endokrynologa...chyba już wyjścia nie mammamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Hej Kobitki
Widzę że się dzieje u was...
Nadziejka i Hashija dziewczyny szalejecie Gratuluję fasolek
Kokardka gratuluję tobie z całego serca
A za resztę staraczek oczywiście cały czas trzymam kciuki... I dziewczyny jedno co wam mogę powiedzieć to nigdy nie skreślajcie z góry takich chorobowych/grypowych cykli bo mój taki cykl trwa do dziś i za niedługo przyjdzie na świat
Pamiętam jak na początku września razem z @ przyszło zapalenie ucha a potem jakieś paskudne przeziębienie mi się przyplątało i tak do samej ovu jak nie dłużej byłam na antybiotyku i jakiś tam innych lekach. Test wtedy robiłam tak od niechcenia bo byłam święcie przekonana że nic z tego nie będzie i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie kreski...
Wam też życzę takich niespodzianekPatus_777, Kokardka44, Ola_45, Hashija lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
jussio wrote:Hej Kobitki
Widzę że się dzieje u was...
Nadziejka i Hashija dziewczyny szalejecie Gratuluję fasolek
Kokardka gratuluję tobie z całego serca
A za resztę staraczek oczywiście cały czas trzymam kciuki... I dziewczyny jedno co wam mogę powiedzieć to nigdy nie skreślajcie z góry takich chorobowych/grypowych cykli bo mój taki cykl trwa do dziś i za niedługo przyjdzie na świat
Pamiętam jak na początku września razem z @ przyszło zapalenie ucha a potem jakieś paskudne przeziębienie mi się przyplątało i tak do samej ovu jak nie dłużej byłam na antybiotyku i jakiś tam innych lekach. Test wtedy robiłam tak od niechcenia bo byłam święcie przekonana że nic z tego nie będzie i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie kreski...
Wam też życzę takich niespodzianekmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patuś ja jestem z wami ostatnio prawie cały czas tylko mój komputer coś ostatnio zdurniał i nie chciał mnie zalogować i nie mogłam nic wam napisać Dziś normalnie jakieś święto za pierwszym zamachem mnie zalogowało
Patus_777, Hashija lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Jussio fajnie że się odezwałaś jak tam dzidzia? Imię wybrane? Bo nie wiem czy już się nam chwaliłaś, jeśli tak to ja nie zarejestrowalam
Jak będziesz miała chwilę to możesz nam tabelkę uaktualnic (fajnie patrzeć jak kolejna przeskakuje na dolną listę)
U mnie of przewiduje @ na 13.04 jakby co.
Pati fajnie że mężuś do Ciebie w końcu wraca, stesknil się pewnie biedak, a co do @ to nic się nie martw, ovu już niedługo, może tym razem się uda, myśl pozytywnie kochana!
Kokardka jak ja kiedykolwiek zobacze druga kreskę to pewnie też stwierdze że z testem jest coś nie tak, taka dola weteranki Boże jak to dobrze że Tobie się już udało!
Dziewczyny do roboty! Musimy w końcu przerzucić tą tabelkę na dolny poziom!Kokardka44 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Wrócił ale na chwilę, dostanie tel to znów wraca na kursy, akurat jutro mamę zawozimy na szpital. Bardzo się boje:-/ ale musimy to przejść
Na razie @ brak ha mąż się cieszy ale ja bym już chciała dostać, za długo mnie bolą piersi:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 20:00
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!