Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania to trzymamy kciuki za piękne AMH!!
U mnie nie wiem który dzień olałam system bo tak jak pisałam wcześniej ovu mi na długi weekend mi wypadła więc daliśmy sobie siana. Serduszka były oczywiście ale u nas to raczej nie ma co liczyc na naturę więc czekam na @ nastepny cykl dam odpocząć jajnikom i w czerwcu kolejna próba IUI wszystkie sie może wyluzujemy troche wreszcie
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Jutro operacja wzięłam sobie juz urlop.. tak liczę 4-5 h od 8 rano tak pojadę po operacji ..może już będzie koniec
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Kicior wrote:Myślę że w tym wypadku mogłam powiedzieć za resztę i że nikt nie ma nic przeciwkoInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki czy któraś z Was ma doświadczenie z duphastonem? Obecnie biorę Ci drugi cykl, w zeszłym m-cu @ przyszła już w drugim dniu po odstawieniu, już w 27dc ,a teraz dziś już mam 31 dc i nadal nic ...w ciąży na pewno nie jestem...test wczoraj negatywny, temperatura spadła i cucki już też nie bolą....cudów takich nie ma wkurza mnie tylko to, że tak mi się cykl wydłuża....
-
nick nieaktualny
-
Agatka spokojnie jeśli test negatywny to przyjdzie, po dupku do 7 dni może. ...ja teraz miałam to samo z luteina:-/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Jesteście wspaniałe! Dziękuję, że są na świecie takie fajne babeczki jak wy:* wszystko wam można powiedzieć, chociaż tak naprawdę się osobiście nie znamy, to wiemy o sobie więcej, niż nie jedni przyjaciele hahmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ja po dupku miałam 24-30, bardzo różnie niestety, ale jak się bierze dłużej to się unormuje. ..tak myślę, bo brałam wtedy tylko 4 cykle...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus ja teraz Dupka mam brać ładnych kilka miesięcy więc może faktycznie z czasem się unormuje myślałam ze dziś to już będę po @ a ona jeszcze nie przyszła...Ale myślę ze jutro się pojawi.
A z tym ze tutaj więcej sobie mówimy niż przyjaciołom to zgadzam się w 100 %
-
agatkaa wrote:Patus ja teraz Dupka mam brać ładnych kilka miesięcy więc może faktycznie z czasem się unormuje myślałam ze dziś to już będę po @ a ona jeszcze nie przyszła...Ale myślę ze jutro się pojawi.
A z tym ze tutaj więcej sobie mówimy niż przyjaciołom to zgadzam się w 100 %
To tak jak ja luteinę, na regulację cykli...i owulację mamy tak samo...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny