Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kokardka44 wrote:dokładnie to 1.12, ale chce już teraz wodonercze mi się przypałętało więc nic ciekawego już mi nudno już mi źle niech mała już wychodzi!
Hehe każdej z nas tak się ciągneło Najgorsze że wcale nie musisz urodzić w terminie. Ja urodziłam 5 dni po Także trzymam kciuki za szybki i szczęśliwy poród!Natalia 27.03.2016
-
Kokardka ja też trzymam co trzeba żeby poszło szybko i sprawnie
A w ogóle to przyjaciółka właśnie mi powiedziała że jest w ciąży i tak strasznie się ucieszylam, conajmniej jakbym sama w niej była
Weteranki, pamiętajcie: DZIAŁAMY!!26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior działamy oczywiście:-*
Testowałam w pon 32 dc i negatyw. ..okresu nie ma dalej. ..a brałam w tym cyklu luteine żeby mi się wyrównał cykl bo ostatnio przy stresach był po 39dc. ..nie chce szaleć jak nie przyjdzie to zrobię nowy test. .. to by był chyba cud ...żeby tak po prostu teraz 2 krechy. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 09:42
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Hejka ja nadal nie mam @ ale to pierwszy cykl bez dupka po pol roku wiec mozliwe ze cykl bedzie dluzszy. ciazy napewno nie ma wiec musze cierpliwie czekac. pewnie w weekend sie zjawi @mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Kochane dziś o 6.18 urodziła się Lenka ma 60cm i 3,5 kg czujemy się dobrze, nadal nie wierzę że to moja kluska hihi
Andromeda, Doti87, She86, Madziulla, Ola_45, tysiaa93, Kicior, agatkaa, violett, Hashija lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:36
Kokardka44 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze)