Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokardko WIelkie Gratulacje!!!!! Niech wam malutka rośnie zdrowo
Kokardka44 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualnyKokardka, ogromne gratulacje !!! Bardzo się cieszę A Lenka to chyba modelka zostanie
Ja dziewczyny jednak nie idę na HSG w grduniu....miałam zrobić najpierw w szpitalu, potem w prywatnej klinice ale jakoś tak nie nyłamw stanie zaufać tym wszystkim innym lekarzom, czułam się tak jakby taka bez opieki....kurde no nie wiem jak to określić, po prostu czułam że nie tędy droga ....
i poszlam do swojego "byłego" gina na konsulatcję (mimo, że siedzialam u niego ponad 20 min i nic ode mnie nie wziął kasy....) i powiedziałam mu o swoich obawach itd. Stwierdził, że trzeba bedzie wdrożyc tzw diagnostykę inwazyjną czyli zrobic laparo....i wtedy wszystko sprawdzić. Powiem szczerze, że odetchnęłam z ulgą.... I poczułam się znowu w dobrych rękach - ufam temu lekarzowi ale zaczełam trochę wariowac i chodzic po innych lekarzach ale jak widać nie znalazlam tego czego oczekiwałam, a wręcz przeciwnie, pogubilam się ....takie życie
Tak czy inaczej cieszę się, że tak wyszło
W przyszlym tyg idę na usg i zobaczymy co i jak no i przede wszytskim ustalimy szczegóły i przybliżony termin laparo. Mowił że 3 mce i ją zrobimy
Kicior, a Ty widzę też przed laparo?
Pozdrawiam Was dziewczyny -
Dziewczyny!!! Moje emocje siegaja zenitu dzis.
Dzisiaj zrobilam test przed 22 wynik POZYTYWNY !!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Trzymajcie kciuki !! W poniedzialek umawiam wiztyte do lekarzaDoti87, starająca się15, tysiaa93, She86, violett, Kokardka44, Hashija, Kicior lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:36
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
marjotka wrote:Dziewczyny!!! Moje emocje siegaja zenitu dzis.
Trzymajcie kciuki !! W poniedzialek umawiam wiztyte do lekarza
GRATULUJĘ ))))))))))))))))))KOCHANA WRESZCIE SIĘ RUSZYŁO!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marjotka wrote:Dziewczyny!!! Moje emocje siegaja zenitu dzis.
Trzymajcie kciuki !! W poniedzialek umawiam wiztyte do lekarza
Gratulacje! Zdrowej i spokojnej ciąży Marjotko :*marjotka lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
wczoraj bylam na pierwszej wizycie. Jest pęcherzyk płodowy ale zarodka jeszcze nie widać. za 2 tyg kolejna wizyta. mam nadzieje że wsztstko bedzie ok
Patus_777, Hashija lubią tę wiadomość
-
marjotka wrote:wczoraj bylam na pierwszej wizycie. Jest pęcherzyk płodowy ale zarodka jeszcze nie widać. za 2 tyg kolejna wizyta. mam nadzieje że wsztstko bedzie ok
DAJ RECEPTE:D JAK ??? odblokowałaś się, brałaś coś??mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ja po wizycie u fachowej gin zajmującej się niepłodnością. Mamy 100% na naturalną ciążę także będę stymulowana, mój ma w piątek kolejne badanie nasienia się okaże czy będzie takie dobre jak poprzednie!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Cześć Dziewczyny...
Powiedzcie mi, czy ja mam omamy, czy tam rzeczywiście coś jest? Bo ja widzę, ale oczom nie wierzę
http://www.fotosik.pl/zdjecie/c8ed3ffc4bc85f7a
starająca się15, Kokardka44, Hashija, She86, tysiaa93, violett, Kicior, Andromeda lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny