Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
u mnie starania od XII 2015. Nadal bezdzietna, po jednym poronieniu. Reszta historii w stopce.
Ale widzę, że i w tej grupie są ciąże, więc kiedyś musi się w końcu udaćPatus_777 lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Cześć dziewczyny, też kiedyś bylam na tym forum. Póki co 2 maluszka nadal nie ma (ponad 3 lata) ;(
Ale Wam gratuluję bardzo, ciesze się z czyjegoś szczęścia :* Rosnijcie zdrowo3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Urodziłam 28.10, 3dni po terminie sn;-) Matylda 3660 i 56 cm...A teraz ma już ok 6 kg i 68 cm haha
Daje link zdjecia do mojej kudłatej!
Ps. Jest po co walczyc i warto było tyle czekać, cud 4 lata....Nie poddawajcie się!!!pozdrawiam wszystkich;-***
https://naforum.zapodaj.net/2c855c9b16f9.jpg.html
Kicior lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Halo halo zagląda tu ktoś jeszcze?? Pamietacie Madziulle?? to ja Mama Honoratki Urodziłam 19 listopada 2019 w 8 mcu ciaży przez cesarskie cięcie mojego Bąbelka. Honorcia miała 55 cm i 2700g . jest przekochana i cudowna jest idealna. 19-go kończymy 5 mcy i już idą dwie dolne jedynki
za kilka miesięcy rozpoczynamy starania o rodzeństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 12:07
Kicior, Paula., rosamare, Patus_777, poziomka12 lubią tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
No proszę kolejna ślicznotka!! 😍😍 Madziulla pewnie, że pamiętamy. Ja tu czasem zaglądam dalej.
Dziewczyny odezwijcie się, kto jeszcze z nami został.
Madzia a do Ciebie jeszcze tylko 1 pytanko, udało Wam się po 7 latach naturalnie czy in-vitro? Wybacz że nie pamiętam, ale trochę czasu minęło i trochę historii się tu przewinęło. 😉Mama_Honorci, Patus_777, MalaMi lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:No proszę kolejna ślicznotka!! 😍😍 Madziulla pewnie, że pamiętamy. Ja tu czasem zaglądam dalej.
Dziewczyny odezwijcie się, kto jeszcze z nami został.
Madzia a do Ciebie jeszcze tylko 1 pytanko, udało Wam się po 7 latach naturalnie czy in-vitro? Wybacz że nie pamiętam, ale trochę czasu minęło i trochę historii się tu przewinęło. 😉
100% natural nic nie pomoglo inseminacje nic kompletnie. Do invitro chcieliśmy podchodzic jakos niedługo ale jeden seks wystarczyl 😱😂😍 bez lekow bez stymulacjiMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Cześć dziewczyny!!
Piszę bo też WRESZCIE chciałam się Wam pochwalić W końcu, po w sumie 5 latach, starań udało się!!
Informuję dopiero teraz a nie po pierwszej becie, bo na początku bardzo bałam się rozczarowania i nie mówiłam prawie nikomu. Ale teraz zaczął się II trymestr, z maluszkiem wzystko w porzadku i najprawdopodobniej to chłopiec.
Jusio jeśli jeszcze tu czasem wpadasz to proszę mnie tam zmienić na liście, tyle się na o wyczekałam, ale się doczekałam!
Aha, jakby co nam pomogła medycyna, 2. transfer in-vitro to był nasz szczęśliwy strzał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 15:57
Mama_Honorci, poziomka12 lubią tę wiadomość
-
Kicior wrote:Cześć dziewczyny!!
Piszę bo też WRESZCIE chciałam się Wam pochwalić W końcu, po w sumie 5 latach, starań udało się!!
Informuję dopiero teraz a nie po pierwszej becie, bo na początku bardzo bałam się rozczarowania i nie mówiłam prawie nikomu. Ale teraz zaczął się II trymestr, z maluszkiem wzystko w porzadku i najprawdopodobniej to chłopiec.
Jusio jeśli jeszcze tu czasem wpadasz to proszę mnie tam zmienić na liście, tyle się na o wyczekałam, ale się doczekałam!
Aha, jakby co nam pomogła medycyna, 2. transfer in-vitro to był nasz szczęśliwy strzał.
Tak bardzo się cieszę Kicior 😍😍😍 ogromne gratulacje !!! Doczekalas sie!!!!Kicior lubi tę wiadomość
Mama Natalki 27.04.2021
A ja mam tez ciekawe info chce zacząć starania już teraz i napisałam maila do gina zeby mnie przyjal na wizytę zbadal i jak bedzie wszystko dobrze dał zielone światło ❤
Kicior lubi tę wiadomość
Mama Natalki 27.04.2021
Kicior wrote:Cześć dziewczyny!!
Aha, jakby co nam pomogła medycyna, 2. transfer in-vitro to był nasz szczęśliwy strzał.
Jezu kochana mega się wzruszyłam!!!tak się cieszę że już Tobie też się udało 🤩🤩🤩 kciukaski ogromne!!! Te nasze ostatnie 3 ciążę Ty, Madzia i ja to cud cudów!!Kicior lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
SylwiaLu wrote:Hej dziewczyny,
u mnie starania od XII 2015. Nadal bezdzietna, po jednym poronieniu. Reszta historii w stopce.
Ale widzę, że i w tej grupie są ciąże, więc kiedyś musi się w końcu udać
Widzę, że już końcówka ! Gratulacje!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Mama_Honorci wrote:A ja mam tez ciekawe info chce zacząć starania już teraz i napisałam maila do gina zeby mnie przyjal na wizytę zbadal i jak bedzie wszystko dobrze dał zielone światło ❤
Madzia super wiadomość!! Oby tym razem poszło gładko, trzymam mocno kciuki za to! 😃😃
Pati dzięki i zgadzam się z Tobą - to cud! Ale ja czułam że i my się w końcu doczekamy. Byłyśmy wytrwałe i udało się. 😃😃Mama_Honorci, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
Kicior wrote:U mnie październik, dokładnie 25.10. Ale ja jestem skazana na cc więc pewnie będzie wcześniej. 😉
Trzymam kciuki za Ciebie, daj znać co tam gin powiedział. 😃
Mój termin 😀😀😀😀🤩🤩🙃🙃 wg @, urodziłam 28.10 sn ha to musi być cud i szczęśliwa data Kochana, że nasz ten sam termin😄mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Hahaha no ja wg @ mam na 28. 10.!! A wg. USG na 25.10.😁😁 Ale się poskładało! Październik najlepszy na rodzenie. 😊 Ciekawe na kiedy cc wyznaczą. Ale na razie to już bym szła na kolejną wizytę zobaczyć jak tam maluch się ma, a tu jeszcze 2 tyg. trzeba zaczekać. 😉
Patus_777 lubi tę wiadomość