Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję bardzo 😀🤭 a wczoraj na połówkowym okazało się, że maluszek rośnie elegancko, ma już 18 cm i waży 382 g. Już fajnie czuć jak się wierci także teraz oby tylko tak dalej ❤️😀 a jak u Ciebie starania??26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:
Śliczny brzuszek 🤩😍😍
Imię już macie?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
U mnie już etap maskary ha mała jest dosłownie wszędzie 😂😂 nawet do wc mi wlezie do psa pierwsza...a tak chciałam by się przesuwała do przodu to mam😂 i wiecznie woła Tata...nie wiem kiedy doczekam się tej mamy😂🤪...
No i 28 już kończy 8 miesiąc 🙄😬szok ! Tak ostatnio myślałam że gdyby nam się już udało wtedy w 2015...patrzcie nasze dzieci miałby właśnie może 5 lat... Może byśmy już 3 mieli hahahh
MADZIA wszedł Honoratce ten ząb? U nas nic ...ino stękanie chyba wyjdą wszystkie na raz...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Pati ja Wam zazdroszczę fakiego etapu bo dziecko już jeet takie fajne, kontaktowe, a zęby...no cóż, każdy musi przez to przejść 😊 ja się psychicznie przygotowuje na maluszka i zastanawiam się jak to będzie 🤔😀 z imieniem mieliśmy ciężkie przeprawy, jak na razie stanęło na Ignacym (i chyba już tak zostanie), ale mąż mówi że jak jeszcze coś lepszego wymyślimy to zmienimy (ale ja już nie zamierzam się zastanawiać 😜). No i teraz wyczekuję 7.07 - kolejna wizyta.
Madzia a jak u Ciebie starania?? Testowałaś już?26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Patus_777 wrote:U mnie już etap maskary ha mała jest dosłownie wszędzie 😂😂 nawet do wc mi wlezie do psa pierwsza...a tak chciałam by się przesuwała do przodu to mam😂 i wiecznie woła Tata...nie wiem kiedy doczekam się tej mamy😂🤪...
No i 28 już kończy 8 miesiąc 🙄😬szok ! Tak ostatnio myślałam że gdyby nam się już udało wtedy w 2015...patrzcie nasze dzieci miałby właśnie może 5 lat... Może byśmy już 3 mieli hahahh
MADZIA wszedł Honoratce ten ząb? U nas nic ...ino stękanie chyba wyjdą wszystkie na raz...
Mamy już łącznie 4 zęby. Dwie górne wyszły nam na urlopie w górach terazPatus_777 lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Kicior wrote:Pati ja Wam zazdroszczę fakiego etapu bo dziecko już jeet takie fajne, kontaktowe, a zęby...no cóż, każdy musi przez to przejść 😊 ja się psychicznie przygotowuje na maluszka i zastanawiam się jak to będzie 🤔😀 z imieniem mieliśmy ciężkie przeprawy, jak na razie stanęło na Ignacym (i chyba już tak zostanie), ale mąż mówi że jak jeszcze coś lepszego wymyślimy to zmienimy (ale ja już nie zamierzam się zastanawiać 😜). No i teraz wyczekuję 7.07 - kolejna wizyta.
Madzia a jak u Ciebie starania?? Testowałaś już?
Dziś 27 dc testować będę za 2-3 dni.Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Ale świetne zdjęcia! 😀😀❤️❤️❤️ A Honoratka jest przesłodka, na każdym zdjęciu się uśmiecha, cudna! 😀😀 Zazdroszczę Wam wyjazdu, my chyba będziemy spędzać lato na ogrodzie. Na razie na tapecie jest kupno drugiego auta i wygląda na to, że nie zostanie funduszy na wyjazd. Ale trudno, w przyszłym roku może uda nam się wybrać gdzieś już w trójkę. 😁26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:Pati ja Wam zazdroszczę fakiego etapu bo dziecko już jeet takie fajne, kontaktowe, a zęby...no cóż, każdy musi przez to przejść 😊 ja się psychicznie przygotowuje na maluszka i zastanawiam się jak to będzie 🤔😀 z imieniem mieliśmy ciężkie przeprawy, jak na razie stanęło na Ignacym (i chyba już tak zostanie), ale mąż mówi że jak jeszcze coś lepszego wymyślimy to zmienimy (ale ja już nie zamierzam się zastanawiać 😜). No i teraz wyczekuję 7.07 - kolejna wizyta.
Madzia a jak u Ciebie starania?? Testowałaś już?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Kicior wrote:Ale świetne zdjęcia! 😀😀❤️❤️❤️ A Honoratka jest przesłodka, na każdym zdjęciu się uśmiecha, cudna! 😀😀 Zazdroszczę Wam wyjazdu, my chyba będziemy spędzać lato na ogrodzie. Na razie na tapecie jest kupno drugiego auta i wygląda na to, że nie zostanie funduszy na wyjazd. Ale trudno, w przyszłym roku może uda nam się wybrać gdzieś już w trójkę. 😁
Pewnie kochana ha sama jak byłam wtedy w ciąży .. To auto nowe...remont mieszkania...brakło funduszy..teraz jedziemy na 1 wakacje z małą nad morze....mam nadzieję, że od 1.08 będzie tam pogoda😃 więc za rok ruszysz w wyprawę z synem;-)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Madzia zdjęcia są przecudowne;-) widziałam oczywiście na fb. Super to, że mała już od najmłodszych dzieli wasze pasje🤩 ogółem na szlaku była grzeczna?? W sumie ty od początku ją chustowałaś to przyzwyczajona 🙂
widzisz Kicior szkoda że Ty też nie masz ...fb...
To też coś wrzucę o ile ogarnę jak to się tu robi...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
W sumie dziś zas mnie zaskoczyła zaczęła się dźwigać przy kanapie i normalnie stoi 😂każdy dzień zaskakuje czymś nowym, że nie nadążam🤣🤣mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Pati jaka duża jest Matylda już!! Śliczna dziewczynka😍❤️ ani się obejrzysz a zacznie biegać 😀 ten czas tak leci, u mnie dzisiaj już 29 tc się zaczął (suwak mi trochę spóźnia ale pamiętam, że nie umiałam go przestawić więc tak został). Ignaś wojuje w brzuchu no i teraz czekamy do 25.08 na usg 3go trymestru.
Madzia widzę że mieliście podobnie, my auto kupiliśmy, teraz szukam komody z przewijakiem bo już mam górę ciuszków dla małego i nie ma gdzie tego schować bo po roku w nowym domu dalej brakuje szaf. 😜 Udanego urlopu! Daj znać czy pojawiła się @ bo wykres widziałam, że jest obiecujący. 😀 No i wrzuć jakąś fotkę.
Aha u nas jak dobrze pójdzie to 31.08. jedziemy na 4 dniowe wakacje na pojezierze lubuskie. 😉26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)