Staraczki weteranki - ploteczki i wsparcie w długich staraniach o pierwsze dzieciątko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielone.Słońce wrote:Kasiak, w pełnej procedurze najpierw podaje się zarodki najlepszej klasy a nie ma skuteczności 100%. Może to poprostu statystyka. Żaden transfer nie jest pewniakiem. Czasem udają się transfery dopiero na tych słabszych zarodkach. Poprostu tak bywa.starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Hej dziewczyny, jak się macie? 💕
Bubu jak tam smakują kopniaki malego dziedzica? ☺️
Zagadko pierwsze pranie ciuszków już za Tobą?
A jak się chowają małe łobuzy już dawno poza brzuszkami, Ivanka Blondyna Paulina Celina Kasio Kremówka Zielone Sol Sesyjka luthienn mathlena i wszystkie pozostałe księżniczki i książęta? ☺️
Szkoda że tu u nas tak ucichlo, ale cieszę się że tyle z nas doczekało swoich pociech... I ciągle trzymam kciuki za staraczki, Anka Kasiak koniczynka Ewelinka... 🍀
Buziaki ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października, 13:07
Ewelina26 lubi tę wiadomość
36 cs
3 IUI 🍀
04.23 - Hello, world 🤱
1 cs
08.24 💔 -
BorówkowaGłowa wrote:Hej dziewczyny, jak się macie? 💕
A jak się chowają małe łobuzy już dawno poza brzuszkami, Ivanka Blondyna Paulina Celina Kasio Kremówka Zielone Sol Sesyjka luthienn mathlena i wszystkie pozostałe księżniczki i książęta? ☺️
Szkoda że tu u nas tak ucichlo, ale cieszę się że tyle z nas doczekało swoich pociech... I ciągle trzymam kciuki za staraczki, Anka Kasiak koniczynka Ewelinka... 🍀
Buziaki ☺️34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Borówka bo na Telegramie piszemy ☺️
Emi za 2 miesiące kończy 2 lata, dopiero co roczek jej organizowaliśmy! Byliśmy na wakacjach z nią pod koniec września w Hiszpanii i w sumie było całkiem dobrze 😉😅 -
Nasza mała jak na razie dobrze się ma 😊
Co trochę nowe umiejętności zdobywa i mnie to fascynuje jak z dnia na dzień otwiera oczy i pokazuje ze potrafi coś nowego😊
Kurcze zaraz pół roku będzie mieć. Jak to leci...😱
Księgowa, Kasiak89, Matleena89 lubią tę wiadomość
"Jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Ty cały mój świat, a ja.... Twoja mama"
Marta (36+5 tc) ur. 8.05.2024r, 2600 g i 48 cm.
39l
Hashimoto,
nadkrzepliwość (VR2, MTHFR, PAI)
brak kirów implantacyjnych,
nawracające polipy endometrialne,
niedrożny prawy jajowód.
07.2021 - puste jajo
06.2022 i 10.2022 - (7/8 tc) 💔💔👼🏻👼🏻
03.2023 - (7/8 tc) 💔👼🏻
09.2023 -> 🌈niespodzianka z niedrożnej strony -
Buziaki ☺️ -
Borówkowa tak jak piszą Dziewczyny, jesteśmy na Telegrami, cały czas zapraszamy
Kasia jest bardzo uśmiechniętym i ruchliwym dzieckiem. Nie wiem kiedy tak urosła. Chodzi przy meblach, potrafi też samodzielnie stać, tylko patrzeć jak zacznie chodzić 🙈
Co u Was? -
ja za to.... dostałam dzisiaj okresu. po 20 miesiącach 🙆🏻♀️
fajnie było bez tego gónwa, nie tęskniłam ani trochę 🥹👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
celina550 wrote:ja za to.... dostałam dzisiaj okresu. po 20 miesiącach 🙆🏻♀️
fajnie było bez tego gónwa, nie tęskniłam ani trochę 🥹
20 miesięcy bez to całkiem sporo
Czasem się zdarza i 3 miesiące po porodzie
Ale wcale się nie dziwię, że nie tęskniłaś 😁starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Buziaki ☺️
Witaj 🤗
Tak sobie po przerwie zajrzałam do forum a tu miła niespodzianka że ktoś ciągle o mnie pamięta 😚.
My ciągle walczymy ale już jesteśmy na etapie godzenia się z faktem że nie zostaniemy rodzicami 🤷♀️.
Co byśmy nie zrobili to nie wychodzi.
Pozdrawiam Was wszystkie i wasze brzdące 😍
Za walczące trzymam kciuki 🍀✊Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Hej hej, wykopałam nasz wątek z drugiej strony żeby zapytać:
Zagadko, czy mała Mikołajka już do Was dołączyła? 🧑🎄 utkwiło mi w głowie że miałaś na piątek 13go przewidywany dzień porodu 😊
Ewelina jak miło Cię widzieć! I jak przykro że wciąż walczycie i że niepłodność wciąż wygrywa 😒 widzę w stopce że podeszliście do IVF w ostatnim czasie. Mam nadzieję że uda Wam się znaleźć siebie na nowo w sytuacji w której się znajdujecie... czy myślicie o alternatywnych rozwiązaniach jak adopcja?
Ja dzisiaj przypomniałam sobie wszystkie staraczkowe emocje - wróciliśmy do starań po poronieniu, testowałam przed wigilią firmową żeby wiedzieć czy mogę wypić drinka, a tu "bielsze nie bedzie". Oglądałam pod każdym kątem, nawet po czasie - nic. Za to w ciągu dnia najlepszy wywoływacz okresu poskutkował bólami brzucha i plamieniami. Coś czuję że poronienie znowu mi namieszało w organizmie i że ten sukces w 1cs to był łut szczęścia 😶 miesiąc temu jak byłam na kontroli to zamiast ładnego stanu po owulacji były drobne niepekniete pęcherzyki...36 cs
3 IUI 🍀
04.23 - Hello, world 🤱
1 cs
08.24 💔 -
BorówkowaGłowa wrote:Hej hej, wykopałam nasz wątek z drugiej strony żeby zapytać:
Zagadko, czy mała Mikołajka już do Was dołączyła? 🧑🎄 utkwiło mi w głowie że miałaś na piątek 13go przewidywany dzień porodu 😊
Ewelina jak miło Cię widzieć! I jak przykro że wciąż walczycie i że niepłodność wciąż wygrywa 😒 widzę w stopce że podeszliście do IVF w ostatnim czasie. Mam nadzieję że uda Wam się znaleźć siebie na nowo w sytuacji w której się znajdujecie... czy myślicie o alternatywnych rozwiązaniach jak adopcja?
Ja dzisiaj przypomniałam sobie wszystkie staraczkowe emocje - wróciliśmy do starań po poronieniu, testowałam przed wigilią firmową żeby wiedzieć czy mogę wypić drinka, a tu "bielsze nie bedzie". Oglądałam pod każdym kątem, nawet po czasie - nic. Za to w ciągu dnia najlepszy wywoływacz okresu poskutkował bólami brzucha i plamieniami. Coś czuję że poronienie znowu mi namieszało w organizmie i że ten sukces w 1cs to był łut szczęścia 😶 miesiąc temu jak byłam na kontroli to zamiast ładnego stanu po owulacji były drobne niepekniete pęcherzyki...
To pewnie niedługo kolejny łut szczęścia się trafistarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
U mnie od września po stracie naturalsa przez wypadek beta się nie wyzerowała, spada bardzo powoli, na usg ok i właśnie drugi cykl zaczynam. Trochę liczę na kolejny cud by planowana na luty procedura nie była już potrzebna, bo mimo tego owulacje były tylko później niż zazwyczaj. Dodam, że wciąż karmię syna i to nie przeszkodziło w zajściu w ciążę, a przez 10 lat nic zanim się pojawił.Lat 39
Starania od 2012
AMH-5,23/Badania wzorowe, rurki drożne, plemniki są cykle i owulki jak w zegarku, więc o co do.. chodzi, że nie wychodzi?!😤
IVF 02.2022 P.krótki
25.02(12dc)punkcja(12p./7pobrano/6kom.zapł./2blastki z 5 doby❄️❄️2AB)
24.03(16dc)-FET/c.sztuczny/embryoglue + AH
Ciąża bezzarodkowa💔-poronienie niezupełne/12.05-zabieg😟
10.08(18dc)-FET/c.nat/embryoglue🙏-Null😓
IVF II P. krótki
16.09(2dc)-start-28.09(14dc)-punkcja(15p./ estradiol >5000/pobrano 2 kom🤷♀️🤯😥/ 1 jedyny blastek-ocalały
❄️421 😍... czeka🍍💖🍀
... i się doczekał 04.03.23 FET/c.nat./embryoglue + AH
Betka: 5dpt-24,34/7dpt-101,02/9dpt-246,96/11dpt-495,07/13dpt-1235,84/16dpt-5851,83/20dpt-20394,85
16.03(16dpt)-jest pęcherzyk
27.03(23dpt)-jest serduszko❤️
-