staraczki z Białegostoku
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Ja co prawda nie z Białegostoku ale postanowiliśmy tu właśnie podejść do IVF. Byliśmy u dr Szamatowicza w Bialymstoku.mamy do przejechania pół Polski ale te klinikę polecił nam nasz lekarz. Mówił ze każda ktora tam podchodziła z jego pacjentek zachodziła w ciążę.. mam nadzieje ze uda nam się skorzystać z badań klinicznych. Trzymam kciuki za nas wszystkie
Marikita, Agnieszka_A. lubią tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Wesołych Świąt Oby udało się nam wykicać coś w te Święta W końcu to dni jajek i kicających zajaczków
-
Aishha już u niego byłam na wizycie przed laparo i rozmawiałam z nim dwa razy w dniu zabiegu (przed i po). Póki co pod wszystkimi pozytywnymi opiniami podpisuję się obiema rękami Wizytę kontrolną mam na początku maja, dam znać jak było.
-
Laparo robiłam prywatnie, zabieg był w klinice na Parkowej. Z tego co się orientuję, to on nie robi na NFZ.
-
Wysłałam Ci wiadomość na priv.
-
Cześć Dziewczyny, co u Was? Jakieś postępy? Mnie nawiedziła @, 1 cykl po laparo niestety nieudany
-
nick nieaktualny
-
W tym tygodniu byłam na kontrolnej wizycie u Doktora. Zadowolony jest bardzo z tego, że schudłam (zgubiłam już 6 kg). Po usg widać bardzo dużą poprawę w funkcjonowaniu i wyglądzie jajników. Gdy trafiłam do niego na początku grudnia, patrząc na jajniki od razu było widać pcos. Teraz, sama widzę różnicę w ich wyglądzie patrząc na zdjęcia usg. Jedno co martwi to fakt, że widać polip. Możliwe jednak, że się wchłonie. Kontrola za około 2,5 tygodnia zaraz po miesiączce. Jeśli nie zniknie to histeroskopia. Jeśli zniknie w kolejnym cyklu stymulacja owulacji.
Zwracam się do Was jeszcze z prośbą. Jakiś czas temu napisała do mnie Magda studentka IV roku Psychologii na Uniwersytecie Marii-Curie Skłodowskiej w Lublinie. Magda pisze pracę magisterską, w której badaniami obejmuje kobiety zmagające się z niepłodnością. Pytania z ankiety dotyczą głównie rekcji na stres oraz satysfakcji z małżeństwa.
Badanie jest anonimowe, a jego wyniki będą wykorzystywane jedynie do celów badawczych. Każda z osób, która weźmie udział w badaniu ma pełne prawo do wglądu w jego wyniki.
W imieniu Magdy i swoim dziękuję za czas, który poświęcicie na wypełnienie ankiety.
Znajdziecie ją na tej stronie: profitest.pl/s/9670/rCC1UHL8mWmrDB3yMarikita lubi tę wiadomość
-
Wow, Aga świetny wynik! Dzielna z Ciebie kobieta, tak trzymaj! Fajnie, że widać poprawę, że Twój wysiłek przynosi efekty ijesteś coraz bliżej upragnionego celu. Gin mówił skąd ten polip? Mam nadzieję, że się wchłonie i histero nie będzie potrzebna. Ściskam!
-
Cześć dziewczyny! U mnie bez zmian chociaż w tym cyklu narobiłam sobie nadziei jak nigdy bo 2 dni spoźniał mi się okres. Niestety okazało się to tylko chwilowym odchyleniem od normy i dziś nawiedziedziła mnie @. Eh znowu załamka bo niby nic nie stoi na przeszkodzie A efektów brak. Zaczynam myśleć czy nie zrobić kolejnego kroku i nie iść na inseminację bo przecież pół roku od laparo jest największa szansa A w czerwcu właśnie tyle minie. Szlag mnie trafi. To już ponad 2 lata
Marikita lubi tę wiadomość
03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
nick nieaktualny
-
Podczas laparoskopii wykryto niedrożność jajowodów i endometriozę 1 stopnia. Wszystko naprawione więc już powinno zaskoczyć A tu du..a03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
Monia masz monitoringi? Owulka u Ciebie normalnie?
-
A wrogi śluz sprawdzaliście? Nie wiem nawet na czym to polega, ale na innym wątku dziewczyny sugerowały... Może to to? U jakiego gina teraz jesteś?