staraczki z Białegostoku
-
WIADOMOŚĆ
-
Etom wrote:Hej mam pytanie ,czy na wizytę kontrolną idziesz do Tomaszewskiego ,bo wydzaje mi się konkretnym lekarzem i jeśli on robił laparoskopię chyba dobrze żeby on sprawdzał,Wasilewski kazał przyjść za dwa miesiące jeśli wcześniej nie będzie ciąży
Mnie nie skierował sam a chodziłam do niego od kwietnia do września. Kolejną wizytę miałam mieć w grudniu, ale poszłam kilka dni wcześniej do dr Tomaszewskiego i ustaliłam z nim, że laparoskopia jest konieczna. Jak się okazało dobrze, że nie czekałam dłużej bo z niedrożnymi jajowodami i tak szans na ciążę by nie było.
Po zabiegu też miałam antybiotyk. -
Agnieszka_A. wrote:Mnie nie skierował sam a chodziłam do niego od kwietnia do września. Kolejną wizytę miałam mieć w grudniu, ale poszłam kilka dni wcześniej do dr Tomaszewskiego i ustaliłam z nim, że laparoskopia jest konieczna. Jak się okazało dobrze, że nie czekałam dłużej bo z niedrożnymi jajowodami i tak szans na ciążę by nie było.
Po zabiegu też miałam antybiotyk.Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
Etom -
Etom wrote:Dobrze,że tak wyszło i sama podjełaś trafną decyzję.Ja też się zastanawiam czy nie skończyć wizyt u Wasilewskiego.Tomaszewski bardziej mi odpowiada jako lekarz,ma lepszy sprzęt i łatwiej do niego się dostać,Wasilewski jak dla mnie jest trochę przereklamowany.Życzę powodzenia w staraniach,pozdrawiam;-)
Coś w tym jest Mi bardzo odpowiada to, że przyjmuje popołudniami. Poza tym ma dobry sprzęt i podoba mi się jego podejście i to że działa szybko i ma poza wiedzą także intuicję. Nie chciałam płacić za wizyty u dwóch lekarzy więc zdecydowałam się tylko do niego chodzić.
Trzymam za Was kciuki;* -
Dr mówił, że zadzwonią jak wynik będzie zły. Dziś nie dzwonili, więc mam nadzieję, że jest ok. Jutro zadzwonię sama, żeby się upewnić czy wszystko jest tak jak należy.
Etom lubi tę wiadomość
-
MalPog wrote:Dr mówił, że zadzwonią jak wynik będzie zły. Dziś nie dzwonili, więc mam nadzieję, że jest ok. Jutro zadzwonię sama, żeby się upewnić czy wszystko jest tak jak należy.Etom
-
Hej, dzwoniłam i wiem - wszystko jest ok Teraz czekam na @ i na wyznaczenie terminu laparo.
A jak u Was sytuacja? -
Głupio to zabrzmi, ale już się nie mogę doczekać
Jak Twoja dieta i ćwiczenia? Masz już wszystko rozpisane? Możesz już zacząć czy musisz się jeszcze oszczędzać?
-
Powodzenia i wytrwałości! Daj znać jak będziesz już po wizycie
Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Between, witaj w naszym gronie Napiszesz nam coś o sobie? Długo się staracie?
-
nick nieaktualnyW maju będzie 2 lata.
Tyle lat chodziłam do gina w swoim mieście i nie raczył mi powiedzieć, że ma PCOS. Dopiero dr Kuć mi to zdiagnozował.
U męża mała ilość plemników ale jest szansa, że ten wynik to efekt grypy.
Dlatego badanie musimy powtorzyć.
Doktor powiedział, że ze mną sobie poradzi.
Gorzej z mężem. -
PCOS jest do ujarzmienia, moja bliska koleżanka ma dwójkę dzieciaczków ze zdiagnozowanym PCOS. Lekarze ją straszyli, że mogą być problemy, a w obu przypadkach zaskoczyło bez dodatkowych wspomagaczy. Trzymam kciuki, żeby u Was też tak było
Trapa jak u Ciebie? Ładnie rośniecie?Trapa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny