Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie byłoby Ci łatwiej we Frankfurcie poszukać,teraz mapę sprawdzałam do Darmstadt masz 30 km do Frankfurtu 40 a tam polskich lekarzy jest dużo.Jak już znajdziesz lekarza możesz wejść na jameda.de tam są opinie i oceny lekarzy.Dr Kurowski ma np super ocenę 1,5 i fajne opinie
niecierpliwa ... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa masz kogoś,kto Ci termin zabukuje?Czy sama dasz radę?Jak trzeba tam zadzwonić a potrzebujesz pomocy daj znać,pomogę
Ciężko określić od kiedy się staramy,lata bez antykoncepcji,ale i bez wyraźnego starania,na zasadzie co przyjdzie to będzie,po urlopie w zeszłym roku spóźniał mi się okres i wtedy sobie uświadomiliśmy,ze chcielibyśmy dziecko.W sylwestra zapadła decyzja,ze idziemy do doktorka,bo bardzo chcemy.Od końca stycznia mierzę temperaturę i jestem na ovu,od lutego brałam Clo.Teraz muszę znaleźć czas i do klinki jechać z papierami.Ale od jutra zaczynamy przeprowadzkę,dalej czekam na klucze,czeka nas dużo roboty... -
hej dziewczyny. To ja Mootylkoowa. Troche mnie nie bylo.
Musialam zmienic konto, bo na tamtym mi nie dzialal pamietnik i ovufriend zaproponowal mi nowe konto.
Tak wiec wysle wam na nowo zapro jesli moge. Tamto konto usuna za pare dni -
Czesc kobietki!
melduje sie po urlopie. dzis pierwszys dzien w pracy...
w sumie duzo mi juz nie zostalo 27 dni roboczych i koniec!!!
Jeszcze nigdy nie bylam w domu ze tak powiem bezrobotna haha zobaczymy jak to jest.
ale na pewno szybko wroce do pracy, bo domyslam sie ze nie wytrzymam siedzac w domu.
oczywisci ciazy nie ma zaczelismy wlasnie nowy cykl. Zobaczymy co nam przyniesie.
Musze sie znowu umowic na wizyte do KWZ i zrobic w koncu badanie na wrogosc sluzu i porozmawiac o Laparoskopii albo o inseminacji...
Ostatnio przed urlopem jeszcze mialam znowu zapalenie pecherza i poszlam do ogolnego lekarza. Moj mnie niestety nie mogl przyjac i wyladowalam calkiem przypadkiem u Polaka, ktory siedzi tu juz 35 lat i jemu nalezy ta przychodnia czego nigdy wczesniej nie wiedzialam
porozmawialismy troche bo widzial ze mialam operacje tarczycy i od slowa do slowa doszlo do staran ciazowych.
Powiedzialam mu ze E. ma dosc slabe plemniki i kazal mu do siebie przyjsc.
Powiedzial ze musi go osobiscie zobaczyc i ze zna jakas chinska kuracje ziolami ktora ponoc poprawia jakosc plemnikow.
Zrobilam mu tam u niego termin ale chcialam spytac czy slyszalyscie o czyms takim?
Brave przeczytalam naturalnie twoje sprawozdanie z operacji
a powiedz jakie duze i gdzie masz blizyn czy ranki?
Jestem ciekawa czy zajdziesz w przyszlym cyklu w ciaze. Bardzo bardzo Ci tego zycze -
Dziewczyny mam jeszcze pytanie bo ostatnio robilam zakupy na amazonie i kupilam wisiolek ale niestety nieprawidlowy bo to jest tylko do stosowania zewnetrznego. Teraz chce zamowic w tabletkach ale zastanawiam sie czy 200sztuk mi wystarczy na poczatek?
jak sie bierze te tabletki kazdego dnia 1x po @ az do owulacji?
Matko...
-
Alexa ja bralam ok 6 kapsulek dziennie wiesiolka... nawet chyba na ulotce tak mialam... w kazdym razie bralam 3x2 jak dobrze pamietam... i bierzesz od @ do owu...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Niecierpliwa witam w naszym malym gronie
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
ja mam wiesiolek w domu, tak szczerze to kupilam juz go chyba 6msc temu i tylko lezy w szufladzie. Jakos nie moge sie przekonac do niego, chociaz czytalam same pozytywy o nim.
Alexa to jednak zostawiasz ta prace? Masz juz jakas na oku? Przykro mi bardzo ze znowu sie nie udalo, tak juz to jest z nami
Co do badania na wrogosc sluzu to moja lekarka z KWZ powiedziala ze nie ma sensu tego robic, podobno jakies badania wskazuja ze to nie ma zadnego wplywu na plodnosc.
Mam nadzieje ze wypoczeci jestescie po urlopieAleksa87 lubi tę wiadomość
-
Mootylkoowo ja sie juz kilka razy do zakupu wisiolka przymierzalam ale jakos nigdy do tego nie doszlo.
Teraz stwierdzilam ze skoro nam nie wychodzi naturalnie to moze ten sluz musi byc lepsz bo szczerze powiem ze bardzo rzadko mam taki ladny rozciagliwy i przezroczysty.
Od nowego cyklu wyprobuje bo teraz juz jest za pozno.
Co do mojej pracy to tak decyzja juz podjeta. Juz odliczam dni do konca. Nie moge sie doczekac juz.
Szukac bede, ale nie na gwalt, ze tak powiem. (dostalam od razu propozycje pracy w konkurencyjnej firmie, kiedy sie dowiedzieli,ze sie zwalniam, ale na razie chce troszke spokoju, bo stres mnie zjadal przez ostatnie 3 miesiace. Dodatkowo mam maly biznesik (hobby), ktorym zajmuje sie caly czas i chce go rozkrecic bardziej.
Jesli chodzi o badanie na wrogosc to chce moja lekarke o to zapytac mimo wszystko. Wczoraj zrobilam termin an 02.08.