Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Btave mnie sie pani w aptece zawsze pyta czy chce ksero recepty dla kk... niech ci teraz zrobi jak bedziesz te leki wykupywac...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyKochane dziekuje Wam bardzo za wsparcie! Az czlowiekowi lzej na duszy
Dzis do "przyjemnosci" doszedl niestety bol obojczykow i zeber, to od tego gazu co mi wpomopowali.
Chyba jednak do piatku mnie potrzymaja, ale to i dobrze, bo jestem za slaba, zeby sama w domu siedziec.
Monia, akilegna, brave bardzo mocno sciakam kciuki za Wasze stymulacje!
Bozka, maoam, kinga za wasze cykle oczywiscie tez i nadal wierze, ze ktoras albo ktores z nas niedlugo zaczna zarazac
Ja w przyszlym miesiacu tez sie biore za stymulacje, tylko jak @ przyjdzie na czas to ovu wypadnie mi akurat w czasie urlopu w Pl, wiec nie bede mogla miec monitoringu i zobaczymy co lekarka na to powie. -
Joasia na te bóle pomaga leżenie na boku jednym lub drugim. Unikaj innych pozycji a nie będziesz ich odczuwać. Dren? Nie miałam czegoś takiego, oni cię cieli jak przy cc?
Brave ja też dobrze reagowałam na puregon, fakt , że miałam tylko dawkę 50 jednostek, ale bóle głowy też występowały.
Zresztą od jutra zaczynam znów się kłuć, oby tym razem nie nadarmo. Monitoring 7.12
Maoam kiedy masz termin w KiWu i u endo?
Monika trzymam kciuki za jajka
Cccierpliwa nie za zimno na kurtkę przejściowa? Brrr u nas tylko 3°C zimno mimo że słonko ładnie świeci -
nick nieaktualny
-
Aaa to ja mam 2 cięcia plus jedno w pępku i bardzo szybko się zagoiło. Jeżeli nie czujesz się na siłach i masz taką możliwość, to zostań w szpitalu. Z dnia na dzień będzie lepiej. Ja markozę w miarę dobrze znoszę, więc kilka godzin po zabiegu już nie mogłam w miejscu usiedzieć a pielegniarki prawie na siłę kładły mnie do łóżka. W domu pomału ale dawałam radę
-
Dziewczyny kciuki za stymulacje wasze !!!!
Ale się nam na wątku zrobiło to może być owocne miesiącBrave lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
akilegna♥ wrote:
Maoam kiedy masz termin w KiWu i u endo?
8 Grudnia mamy termin w KiWu.
Moja gin ma mieć z nami jeszcze jakaś rozmowę uświadamiającą na temat leczenia niepłodności. Poza tym zaśpiewali nam 100 euro za jakieś badania krwi chyba na chlamydie i że mamy zdecydować czy zrobimy to w KiWu czy u nich... U ginekolożki mamy termin na 13 grudnia bo wcześniej nie było wolnych. Liczę że w Kiwu nam coś zaproponują sensownego i wyjaśnią co i jak z kosztami. Mój mąż trochę przerażony bo trochę tak jakby nas tam na in-vitro ciągnęli ale to raczej nie tak od razu co nie? Liczę, że mi też pomogą z tym PCOS. Jak dotąd mój wykres i temperatury są do duszy i cykl pewnie będzie z 50cio dniowy. testy n ovu negatywne.
Wczoraj odebraliśmy wyniki ze spermiogramu i mój mąż może armie zapładniać...Przynajmniej jeden problem z czaszki.
-
Maoam mi wszystko robili w kwz... nie daj sie naciagac!
Ja mysle ze w kwz bwda w pierwszej kolejności cie stymulowac zebys miała owulki...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyJoasia pozbyłaś się już drenu? Wychodzisz jutro czy w pt?
Od soboty zaczynam się kłuć duetem stary,dobry Puregon+ Orgalutran. W środę USG.Najwcześniejsza możliwa punkcja:następny pt(9.12),najpóźniej we wtorek(13.12).
Endometrium 7 mm,jajnik prawy 4 jajca,jajnik lewy...4 jajca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaoam poczekajcie z badaniami do terminu w KiWu, mi badania na chlamydie zrobili na kase chorych. A jak beda Was od razu pchac na in vitro to zawsze mozesz zmienic KIWU tak jak ja zrobilam. W tym pierwszym zdarli z nas kupe kasy, namawiali na inseminacje, a to nic by nie dalo przy moich problemach z endo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 13:34
-
Tak też zrobimy. Czytałam że w Heidelbergu i w Wiesbaden sobie ludzie chwalą strasznie. Jak tylko nam coś nie spasuje to zmieniamy. Staramy się dopiero 5 miesiąc wiec myśle że o inseminacjach i invitro to będziemy myśleli nieco później. Na razie to chce żeby ktoś mi coś przepisał i zaczął mnie badać i leczyć. Bo jak widzicie mam kolejny dłuuugi cykl...
Czy u którejś z was jest chociaż śnieg?
Tutaj w zeszłym roku był tylko przez jeden dzień...
Co to za Weinachtsmarkt bez śniegu... -
Miałam problem z netem ale już jestem
Cieszę się że się u nas tak rozkręclo hehe 2 symulacje operacja punkcje itp normalnie zaczyna ist to wszystko szybkim tempem dziewczyny któraś z nas musi zaskoczyć w tym roku a jak nie to róbcie mi prezent na urodziny w styczniu Hehehe
Ja liczę że może mi się coś uda zadziałać dopiero po nowym roku bo myślę że te moje leki to o kant dupy rozbić będzie lepiej od stycznia jak wszystko po nich wróci do normy i jak uda mi się męża przebadac
Cierpliwa cieszę się że masz wkoncu jakąś kurtkę bo nam marzlas
Joasiu masz teraz szansę nadrobić zaległości w filmach łez brzuchem do góry i leniuchuj naprawdę cieszę się że szyszko się udało PS teraz możesz męża trochę wykorzystać
Kinga a ta punkcje to czasem bolesna nie jest????
I trzymam za resztę kciuki za symulacje będzie dobrzeTt
Córka 2003 Córka 2007 Syn 05.02.2018 -
Hej kobity
Joasia jak się czujesz?
Bozka gnaj męża na badanie tyle może zrobić
Brave obyś w środę miała dobre wiadomości na usg
Ja już też usg, na lewym jajniku ani jednego pęcherzyka, to jest jajnik po przejściach i właściwie mam go tylko kawałek. Na prawym jajniku dwa pęcherzyki ale małe więc mam się kluć do wtorku dalej i we wtorek usgSzczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf