Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia trzymam kciuki, żeby to była ciąża
Cierpliwa nie mam pojęcia. Zadzwonilam i dostalam tylko od pani w recepcji informacje "nie jest pani w ciąży" i tyle. Cos czuje, ze któryś wynik był przekłamany. Za jakiś tydzień lub wczesniej kupie raz jeszcze test z clearblue i jeden jakiś inny i zobaczymy. Chce mieć pewność w 100% i chyba zastanowienia sie nad zmiana ginekologaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 13:14
-
nick nieaktualnyMaoam również życzę Ci udanego pobytu w PL,skończ szybko tą robotę i korzystaj z czasu z rodziną
a @ powinna do kilku dni przyjść.
Monika mam nadzieję,że to pozytyw pozytywnykilka razy czytałam o dziewczynach,które po kilku godzinach wyciągały testy ze śmietnika i były pozytywne,no ale.Najlepiej jak zrobisz jeszcze jeden jutro z rana.Masz jakieś szanse na betę czy u Ciebie też wznawiają pracę po Nowym Roku?
Eh Cierpliwa wiesz jak jest,milion objawów i szaleńcze myśli.Nie chce Was tu zanudzać co kilka godzin moim "objawami" i "samopoczuciem",więc piszę w notatkach pod wykresem.
2 dni temu płakałam święcie przekonana,że nic z tego.Ale wczoraj był 8 dpt,ponoć wtedy zaczyna się HCG produkować,no i mój brzuch wrócił do 86-87 cm,jak po transferze,dodatkowo znowu jest twardy.Dzisiaj wyskoczyło mi zimno na wardze no i boli mnie gardło-ale heloł mamy grudzień,więc mogłam się przeziębić.
Ale nie ukrywam,od wczoraj daję sobie z 10-20% szans,że się uda.
Małżon jest święcie przekonany,że się udało.Uważa,że wszystko mi śmierdzi i brzuchol na ciąże wskazuje
Ale zatestuję w pt i wtedy będę myśleć (no dobra non stop myślę)
-
W załączniku zdjęcie testów wczorajszego i dzisiejszego
W sumie to na dwoje babka wrozyla, zobaczymy jutro.
Brave powiem Ci ze faceci przeważnie mają dobre przeczucia jeśli chodzi o ciążę swoich kobietSzczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI• 2.02 2 IUI
•
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
nick nieaktualny
-
Mania szkoda ze nie powiedziała ta pani w rejestracji w jednostkach tego wyniku.
Maoam udanego pobytu w Polsce :*
Brave no widać kreskę, tyle tylko że wyszła tak późno.
Jadę zaraz kupić test na jutro.Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
•
Monia no niestety jest tam jedna taka oschła i akurat na nią musiałam trafić dzisiaj
No nic, coś mi nie gra w tym cyklu i w jego objawach bo wcześniej przed @ i w trakcie nie bolał mnie tak kręgosłup jak teraz i to jeszcze tak dziwnie bo boli w momencie gdy zaczyna się ból w podbrzuszu więc zobaczymy za parę dni.
Trzymam kciuki, żeby jutrzejszy pokazał już zdecydowaną krechę -
Dziewczyny kupiłam Testa Med te o czułości 20 i zrobiłam popołudniu i mam bladziutka kreche ale wyszła tym razem odrazu
Jestem za słaba żeby ją uchwycić na foto bo bym wam pokazała, jutro rano sprawdzę jeszcze razBrave lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
•
nick nieaktualny
-
Brave poczekajmy z gratulacjami do wizyty
Jutro dzwonie do KiWu.
Objawy? Czasem boli brzuch i kluje po obu stronach brzuszka tak jakos w okolicy jajnikow. No i zmęczona jestem. Nawet piersi mnie nie bolą i byłam pewna ze nic z tego! Aaa no i moja szyjka macicy jest nisko a zawsze miałam mega wysoko.Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
•
Monia a ja tam ci juz pogratuluje... jak na 20 wychodzi a to przeciez nie takie czule testy...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Monia jeszcze nie gratuluję ale cieszę się bardzo i życzę Ci z całego ❤ pozytywnej bety i zdrowej ciążuni
Brave teraz twoja kolej na testowanie
Maoam miłego wypoczynku w Polsce
Bozka co tam u ciebie?
Joasia dobrze się czujesz? Kiedy jedziecie do Pl?
Cierpliwa pierogi zrobione? Ja właśnie wcinam ruskie domowej roboty (nie przeze mnie robione) mmmmm
Mania szkoda , że to nie ciążamoże faktycznie była biochemiczna
A mi się zaczyna ciąża ... ale spożywcza buhahaha wszamalam 10 ruskich na raz a teraz ruszać się nie mogęzaraz urodzę chyba
-
Brave hahaha mi w dzien pozytywnej bety wyskoczylo zimno...
Akilegna tak 102 uszka i prawie 100 pierogiw
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Jeju kobito! Ze tez ci się chciało
Zimno na ustach i mi wyskoczyło, tylko , że u mnie za wcześnie na objawy ciąży, chyba że urojonej. Taki strwsowy okres chwilowo a mi humor dopisujemoże mąż czegoś mi do kawy dosypuje hehe
-
Joasia spokojnych i radosnych Świąt! Ospocznijcie porządnie
Spokojnej podróży!joasia1982 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
•
Dziewczyny takie szybkie pytanko. Po @ jaka powinna być szyjka? JA wiem, ze u każdej może być inna, ale tak orientacyjnie.
Joasia szybkiego dotarcia do celu i udanych świąt
Monia raz jeszcze moje gratulacje i trzymam kciuki, żeby wszystko szło teraz z górki
Brave faceci zazwyczaj mają dobre przeczucia, trzymaj się ich
-
nick nieaktualnyJoasiu dziękuję i również życzę Ci pogodnych Świąt,szerokiej drogi i oczywiście spełnienia największego marzenia
Mania ja krótko przed @ i w trakcie mam miękką,nisko i otwartą.
Dziewczyny mam problem jak zatestować jutro.Dzisiaj sprawdzałam,jak często do łazienki idę w nocy.No więc wstawałam o 3,po 5 i o 7.40,jak budzik dzwonił.No i teraz pytanko,wczesna ciąża,2 godzinny mocz-to ma prawo się udać?Jak myślicie,lepiej od razu o 3 testować czy jak wstanę po 7?Wiecie jak hcg sie produkuje?Wiem,że rano,ale od której godziny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 08:03