Staraczki z Radomia
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:Ja czytałam masę negatywnych opinii o dr Kucharskiej, koleżanka, która do niej chodziła tez potwierdzala negatywne opinie. Ja za to byłam na usg i jej męża i wydawał sie spoko;) ja nie polecę, niestety, bo obecnie mieszkam koło Piaseczna i nie korzystam z tego typu usług w Radomiu, chociaz pierwsza ciąże prowadziła mi lekarka z Kozienic i tam tez rodziłam / w Radomiu bym sie nie zdecydowała[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chodzę do Woźniaka na Focha i pomimo że nadal dziecka nie mam, to jestem z niego zadowolona. Nie jego przecież wina że żadne leki na mnie nie działają i że tyle świństw się mnie trzyma.
Jak Wam minął dzionek?
Ja padam na twarz po całym tyg pracy i nawet palcem dziś w domu nie kiwnęłam :p a jutro od rana shopping -
Aga_Andzia wrote:Ja chodzę do Woźniaka na Focha i pomimo że nadal dziecka nie mam, to jestem z niego zadowolona. Nie jego przecież wina że żadne leki na mnie nie działają i że tyle świństw się mnie trzyma.
hej
Aga_Andzia ile płacisz za wizytę u dr Woźniaka? muszę się do niego wybrać gdyż mój obecny gin rozkłada ręce i twierdzi że u niego tylko tracę czas.
szkoda że u nas nie ma takiej prawdziwej kliniki leczenia niepłodności gdzie można wykonać inseminacje in vitro itp. chyba że się mylęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:04
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
ja czytałam dużo pozytywnych opinii o nim i gin mie do niego wysyła od następnego cyklu ale mam nadzieje że nie bd takiej potrzeby
nie wiem nawet czy znajdę czas cały miesiąc mam zawalony praktykami a mogę się założyć że kazałby mi powtórzyć badania bo robiłam jakiś czas temuTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak leczę sie od grudnia. Wykryl u mnie polipa endometrialnego, jestem po histeroskopii.Mam tez lekko podwyzszona prolaktyne i niski progesteron. Takze dupek i bromek biore:) od kwietnia jedziemy dalej:) Dobrze ze Maz ma idealne wyniki:)
czekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny