Staraczki z Radomia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziękuje dziewczyny za informacje. dobrze ze pregnyl mam jeszcze od Skałbani to trochę zaoszczędzę na tym ale myślałam że więcej bierze za wizytę 100 zl potem 50zl to "mało" nastawiałam się na większą sumę :)w maju się do niego wybiorę bo teraz mam stan zapalny i niestety po @ od razu jadę z tabletkami więc nic w tym cyklu nie będzie ale mam nadzieje że 30 cs będzie szczęśliwy dla nasTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bylam u gin bo od 6 cykli nic. Polecil badac męża i zrobic monitoring. Moze polecicie kogos prywatnie kto zrobi to porzadnie i nie zedrze ze mnie kupy kasy? W 12 dc mialam 14 mm jajeczko i uslyszalam ze to malo jak na moje 31 dniowe cykle. Chcialam isc do i nego lekarza po poradę, bo moze powie cos innego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja chodzilam do niego przed staraniem sie o dziecko.Generalnie mruk.Ale to pewnie dlatego ze na nfz:( jak zaczelam zadawac pytania to zawsze je zlewal wiec ja mam negatywne wspomnienia.Natomiast do zwyklej profilaktyki typy cytologia usg to luzik.pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczęta:) również jestem z Radomia.Leczyłam się najpierw u dr Ghanim, a ostatnio poszłam na konsultacje do dr Woźniaka. Jakie macie o nim zdanie?jest dobrym specjalistą?niestety musiałam odłożyć starania ze względu na torbiele na które przepisał antyki więc czekam...