Staraczki z Radomia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cykle mam przeważnie 29 dniowe, na 90% myślę, że owu występuje. Już szybciej bym podejrzewała, że może jest problem z utrzymaniem. Raz poroniłam, a od kiedy się staramy to niedługo przed @ mam objawy typowo ciążowe. Dokładnie jak wtrdy kiedy faktycznie byłam w ciąży. Ale jednak okres przychodzi i wtedy czuję się jakbym popadała w paranoję. Wiem, że czuję mdłości, zgagę, senność ale jednak to nie ciąża. To siedzi w mojej głowie.Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Mnie do szewskiej pasji doprowadza to jak mi mówią, "młoda jest pani, jeszcze będziecie mięli trójkę dzieci" albo po poronieniu ktoś mi powiedział "no przecież nic się nie stało"....Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Mają troszkę racji:)ja jestem bliżej magicznej 30:)rocznik 87:)ale jestem naładowana pozytywna energią i jakoś tam myślę, że będzie wszystko dobrze:)ciągną mi się te dni z tymi antykami bo dopiero 7 wybrałam ale mam nadzieję, że torbiele się wchłoną w tym cyklu:)
-
Ja już chyba straciłam nadzieję. 18dc przy normalnie 29 dniowym. Owu jeszcze nie było, ale to bez znaczenia bo męża też ciągle nie ma. A jak jest, to zmęczony. I na co mi te starania, łzy wylane, skoro tylko ja się staram? Nawet gdybym na rzęsach stanęła, to przecież do tanga trzeba dwojga....Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Trudne czasy nastały skoro mężczyźni muszą narzekać na nadmiar , of mi wyznaczyło owulację ale jakoś nie jestem przekonana, bardziej bym stawiała na 19dc. Ale mogę się mylić. W sumie i tak wiele się dowiedziałam w tym miesiącu, jak się przyjrzałam swoim cyklom z ostatniego roku, to zawsze działaliśmy do 16dc ( bo tak mi pokazywało owu)a później zawsze było kilka dni przerwy. Teraz okazuje się, że owu jest później niż zawsze myślałam. I to by się zgadzało bo wtedy kiedy zaszłam w ciąże to działaliśmy 17,18,19 dc i się udało.... Ten miesiąc i tak nie będzie owocny ale może chociaż przyszły... A Wy jak tam?Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Smile wrote:W sumie to niczym się nie objawiało....wyszło na usg że są wielkości 6cm i od razu dał anty. Pewnie w 1 cyklu się nie wchłoną i będę musiała dalej brać anty, zobaczymy...
-
Zostało mi 3opakowania MASTODYNON po 120tabletek tanio odsprzedam zainteresowane pisac na [email protected]aiszza1