Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam na usg 11dc - pęcherzyk na prawym (znowu!) 14,7mm czyli prawie 15mm. W zeszłym mcu w 12 dc miał 14mm więc bez różnicy, zobaczymy co będzie w środę ide popołudniu . Martwi mnie tylko to, że ciągle owulacje mam tylko z jednego jajnika. Dlaczego ??
-
karola_aa wrote:Martwi mnie tylko to, że ciągle owulacje mam tylko z jednego jajnika. Dlaczego ??
Spokojnie. Nie masz się czym martwić. Nie jest powiedziane, że jajniki muszą działać na zmianę. Czasem jeden jest silniejszy od drugiego. U Ciebie pewnie właśnie prawy jajnik. A czasem jajeczko jest z dwóch na raz. Nie ma znaczenia, że to ciągle ten sam jajnik...najważniejsze żeby oczywiście była owulka, za co trzymam kciuki:)
-
Asiula257 wrote:Spokojnie. Nie masz się czym martwić. Nie jest powiedziane, że jajniki muszą działać na zmianę. Czasem jeden jest silniejszy od drugiego. U Ciebie pewnie właśnie prawy jajnik. A czasem jajeczko jest z dwóch na raz. Nie ma znaczenia, że to ciągle ten sam jajnik...najważniejsze żeby oczywiście była owulka, za co trzymam kciuki:)
Boję się tylko tego aby się pfu pfu pfu pfu pfu pfu nie okazało, że jajowody będa nie drożne a konkretnie prawy bo skoro owuluję tylko z jednego ehh ale mam nadzieję, że są drożne obydwa ! Musza być, w koncu chyba byłoby tego za dużo ?
Asiula257 masz urodziny 25 lipca ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 17:05
-
nick nieaktualnyhttp://projekty.lipinscy-projekty.pl/Tacoma/
to moje cudo
no małe zmiany będą , bo np ja chce czarny dach błyszczący ceramiczny , bez tego tyłu dziwnego nad werandą;p noo i takie tam
U nas schnie na razie izolacja na fundamentach za tydzień o tej porze już będa mury stawiane ahh -
Myslalam że jesteś dzień ode mnie starsza hehe
Dam dam sama jestem ciekawa co tam sie wymodzi.
Nelly powodzenia w budowie. Dużo nerwów przed wami hehe ale i tak cieszy -
nick nieaktualnyja jestem z lipca i jutro mam urodzinki 24 ;p kurde jak leci ;p
za tydzień okres .. ciekawe czy pojawi sie planowo czy z opóźnieniem ;p
no latania i załatwiania jest dużo , ale przynajmniej sie czymś zajmę i nie myśle o objawach wymyślonych ;p
pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dostałam zaproszenie na panieński za ok. 2 tygodnie...a z moich wyliczeń wynika, że akurat wtedy mam owulacje. Też staram się o tym na codzień nie myśleć, nie przesadzać. ...ale z drugiej strony, może akurat wtedy by sie udało, a ja pójdę balować z koleżankami? Pewnie nie pójdę, będziemy się starać;-)Jak to mówią...są rzeczy ważne i ważniejsze.
Tak jak wspomniała Beti...ciężko się wyluzowaćbeti97 lubi tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:Dziękuję Wam ślicznie
zobaczymy .. dziś mialam dwa mocne jak cholera skurcze jakby w macicy.. ło Bożee... jaki ból. Ale już ok
U lekarza nie byłam. Odpuszczam
Będzie co ma być
zaraz się winka napiję i piernicze;p
ja także od paru dni mam takie skurcze podejrzewam że może być to spowodowane owulacją... choć moje cykle sa dość dziwne i nie okiełznane robią co im sie żywnie podoba... mam nadzieje ze lekarz mi coś doradzi żeby je okiełznać do tej pory mówił ze jak sie staram o dziecko to nie moze mi regulować cylkli hormonami wiec zobacze co powie tym razem...
tez odpuszczam staram sie wyluzować i cieszyć sie tym co teraz co ma być to bedzie"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualny
-
Nelly wszystkiego najlepszego z okazji urodzin wybacz że dzisiaj ale wczoraj mnie tutaj nie było
dziewczyny byłam na USG i własnie się dowiedziałam, że jestem ledwo co po owulacji czyli była dzisiaj przed południem jak bolał mnie jajnik. \Jak można zaznaczyć na wykresie owulację ???
Nelly a może udostępnisz wykres ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:14
-
nick nieaktualnyHejka
U mnie świruje organizm ;p
Wczoraj przytulałam się z mężem i w śluzie krew sie pojawiła, znaczy takie lekkie zabarwienie... dziś na papierze dwie krwopi czerwone.
Dopiero 24dc, ale pewnie sie już rozkręca okresso .;/
Jak się dzis czujecie?
Mnie jest mega duszno, slabo i spać mi się chce... masakra
Chyba umieram ;p