Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarola_aa wrote:Oj zazdroszczę jak ja lubię takie urlopy ja do Polski na urlop jadę dopieto 30 lipca i też nie mogę się doczekać urlopu w domu bo to w koncu w domu a nie w bloku tutaj
-
nick nieaktualnyKurcze ale mnie dziś jakby jajniki ciągnęły ;/ maasakra, aż przez moment mi słabo się robi ...
z meżem przytulanko co wieczór ... ciekawe co to będzie. wspomagamy się ponadto lubrykanten conceive plus... bo ja mam problem z mega suchością;/ więc już w tym cyklu jest wszystko ... leki , żele , monitoringi ...
jak się zas nie uda ( a podejrzewam , że tak będzie) to ja pierdziele to już !! przestaje sie badac i dzialamy na pałę. -
cześć dziewczyny
jak wam mija dzień
mi dość dobrze umówiłam sie do lekarza dopiero za 2 tygodnie mam wizytę...
może skieruje mnie na jakieś badania
namawiam mojego M na pójście ze mną do lekarza
nowy cylk nowe emocje i inne podejście...
będzie co ma być...
nie ma co sie nakręcać i nie wolno sie poddawać!!!!!!!!
trzeba próbować!!!
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualnyu mnie ok , tylko jajnik prawy tak mnie kłuje, że masakra, i w ogóle jakbym tam strasznie gorąco miała się czuję ;p głupie wiem ;p jakb y mnie ktoś przypalał ogniem
pozatym wszystko ok .. tylko pogoda moglaby byc lepsza ;p bo raz pada a raz słońce;p.. gdzie to lato ?? ;p -
Nelly to zapewne dzisiaj owulacja Tak jak piszesz trzeba działać
co do lubrykantu to ja na ten cykl kupiłam pre-seed. Mam nadzieję, że da efekt bp jak pisałam u nas prblem z nasieniem to może pomoże przetrwać dłużej chłopczykom ten żel
Ja właśnie wróciłam z pracy i weekend teraz jadę na 20 do kosmetyczki brwi zrobić no i czekają mnie znowu zakupy ;/ ehhh to życie dorosłego człowieka ;p lepiej było jak mama chodziła i myślała za nas co potrzeba do domu -
nick nieaktualnyno ja z mężem mieszkamy na razie u moich rodziców, ale budujemy swój dom ... przy teściach ;/.. no cóż...
ale swój dom - to zamknę i teściowa nie wlezie haha
wiesz co kłuje mnie tak od wczoraj... ale dziś też z mężem podziałamy
wypiję winko , odstresuje się i dobiorę się do męża
miałam pree-sed dobry ślisko było jak nie wiem aż mąż wypadał -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:u mnie ok , tylko jajnik prawy tak mnie kłuje, że masakra, i w ogóle jakbym tam strasznie gorąco miała się czuję ;p głupie wiem ;p jakb y mnie ktoś przypalał ogniem
pozatym wszystko ok .. tylko pogoda moglaby byc lepsza ;p bo raz pada a raz słońce;p.. gdzie to lato ?? ;p
to musicie dzisiaj podziałać
u mnie ładna pogoda cały dzień słońce i bardzo ciepło w domu nie da sie wysiedzieć...
dokładnie też działam na spontana:)
pare dni temu śnił mi się dość dziwny sen związany z moją w tym śnie ciążą... i od tej pory powiedziałam sobie ze niech sie dzieje wola nieba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nelly my też budujemy swój dom jakieś 4 km od teściów ale w sąsiedztwie domu rodzinnego teściowej. Ja tam do teściowej narazie nic nie mam :p ale teść czasami gra mi na nerwach ale źle nie jest
A to prawda że lepuej na spontana bez stresu ale czy tak się da przy staraniach zwłaszcza że nie trwa to drugi miesiąc ? Ja nie potrafię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 21:35
-
powiem wam, że dopiero dzięki wam dowiedziałam się o takim żelu. Wcześniej słyszałam, że wszystkie żele właśnie nie pomagają, tylko zabijają robaczki. Testowała któraś z Was ten żel? Jak opinie?
Też myślę, żę najlepiej byłoby spontanicznie, ale to jednak siedzi w głowie:/
A powiedzcie..od czasu, kiedy zaplanowałyście starania? Zmieniłyście bardzo diete czy styl życia? Odmawiacie sobie czegoś albo zażywacie coś właśnie żeby zajść??
Pozdrawiam w piątkowy wieczór:) -
Ja tam diety nie zmieniałam. Jem zazwyczaj obiady domowe a fast foodow za dużo nie jem. Miałam czas kiedy piłam zioła pomagające zajść, kiedy brałam castagnus bo podobno pomagał zajść i co ? I okazało się że to na nic bo przyczyna jest ale po stronie męża
A co do żelu dam znać jak wypróbujemy co i jak -
nick nieaktualny
-
Nelly na jakim etapie jesteście ?? I jaki dom budujecie pochwal sie podeślij projekt jak masz na necie
U mnie tynki schną już a zaraz wylewki będą robić potem juz urządzanieewelina90 lubi tę wiadomość
-
ja tez nie stosuje żadnej diety... biorę tylko kwas foliowy i faszeruje nim tez męża a tak to nic więcej...
zobaczę co zaleci mi mój lekarz za 2 tygodnie... bo być może jakieś leki wspomagające mi przepisze...