Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie w środę była owu-usg potwierdziło jak pisałam- do dzisiaj nie ma skoku o co chodzi? Niby słyszałam że może być i do 3 dni po owu skok ale czy to normalne ?
-
nick nieaktualnyA ja zgubiłam męża obrączke ;(
jest na mnie wściekły
mówi , że rozwaliłam małżeństwo , że już po naszej przysiędze ;(
a przecież to tylko symbol a słowa przysięgi są w sercu i okazywane co dzień
żal mi strasznie tej obrączki no ale to nie powód tak mówić -
Nelly1507 wrote:A ja zgubiłam męża obrączke ;(
jest na mnie wściekły
mówi , że rozwaliłam małżeństwo , że już po naszej przysiędze ;(
a przecież to tylko symbol a słowa przysięgi są w sercu i okazywane co dzień
żal mi strasznie tej obrączki no ale to nie powód tak mówić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamy budowe no i szybko szybko mąż mi podał obrączkę żebym zaniosła do domu i nie pamietam co sie stało kluczyki odniosłam, telefon też a obrączki nie
Na dodatek wszystko swoim rodzicom powiedział a moim teściom i zaraz były nerwy , że jak moglam ...
Do tej pory mi to wypomina mówi , że jestem rozlazła, że nie myśle , że nie dorosłam do życia i bycia żoną no i w ogóle. ze jego mama to obraczkę traktowała jak świętość.
Dodam , że jego rodzice nam dali stare obrączki( w których nie chodzili bo mieli inne) do przetopienia właśnie na te ślubne. I dlatego taka akcja
tez mi szkoda , ale to nie powód mnie poniżać.
Z tego wszystkiego brzuch mnie boli i jutro pewnie będzie okres bo mam od wczoraj lekko pomaranczowe ślady na bieliźnie
ehh a już myślałam , że się uda
Może faktycznie jestem do niczego -
Cigaretta witaj wśród nas. Pewnie już jesteś pod opieką endokrynologa i ginekologa i masz wdrożone leczenia? Głowa do góry. Wszystkie jesteśmy jeszcze młode, czas nas jeszcze zbytnio nie goni, w końcu się uda. Musimy w to wierzyć.
Nelly faktycznie twój mąż nieco przesadził.Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż to straszny nerwus niestety .. szybko sie denerwuje podnosi głos i czasem mówi przykre rzeczy.
Pare razy już miał się spakowac i wracać do rodziców w złości .. Aaa dużo by mówić..
A ja jestem osobą bardzo wrażliwą i bardzo przeżywam wszystko i płaczę potem i myśle. Może stres też ma wpływ , że nie mge zajść w ciążę... Bo zawsze jestenm zestresowana czymś.
Już kiedys miałam powiedzieć , że lekarz mi kazał się uspokoić i nie zyć w stresie. Ale czy uwierzy ? -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 sama nie jestem zawsze oazą spokoju, więc nieco rozumiem takie zachowanie. Może spróbuj porozmawiać z mężem, że takie zachowanie źle na Ciebie działa i jest Ci przykro. Zwłaszcza, że planujecie dziecko.
Cigaretta pozytywne myślenie to już połowa sukcesu! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basia witaj u Nas ))
Nelly wybacz że to powiem ale po tym jak napisałaś o tej obrączce i rodzicach od razu widać że jest bardzo z nimi zżyty. Chyba że to Ci nie przeszkadza że tak z nimi jest bardziej niż za Tobą - przynajmniej ja to tak odebrałam.