Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Być może tak właśnie jest
Ogólnie rzecz biorąc nie chcę zaszkodzić, dlatego sie zastanawiam nad tym alkoholem, ale najbardziej na świecie nie chcę się tłumaczyć wszystkim czemu nie piję Te pytania i komentarze to mnie po prostu z równowagi wyprowadzają -
nick nieaktualnyooo ja też zaimprezowałam, dzień przed pozytywnym testem 'wracałam na 4' i to jeszcze skakałam jak szalona na baletach do 5 rano z koleżankami. 9dpo rano test pozytywny! nie ma co sobie w tym czasie odmawiać a dobrze się bawić i nie myśleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 21:36
astoriaa lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie Ostatni okres miałam równo miesiąc temu. Dziś leci mi 32 dzień. Nigdy nie miałam takiego opóźnienia bo mam krótkie cykle. 25,26 dni. W ostatnim miesiącu też był długi bo 29, ale teraz starałam się o dziecko. Niestety nie mam jak zrobić testu, może jutro się uda. Nie mam kompletnie żadnych objawów ani ciąży, ani okresu. Czasem tylko zaboli mnie brzuch. Śluzu praktycznie nie ma. Co to może oznaczac?
-
nick nieaktualnyAstoriaa widzę że Twój brak ograniczania się poskutkował dwoma kreseczkami na teście:D Super! Chyba to picie alkoholu to jednak pomaga zachodzić w ciążę ;p Gratulacje!
Martula90 gratuluję
Uważajcie na siebie, ale też nie panikujcieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 09:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, ja również rocznik 90 Staranka na luzie od marca, w czerwcu laparoskopia z powodu torbieli i niestety diagnoza: obustronna niedrożność jajowodów. Do tego prawdopodobnie PCO. Ale nie ma poddawania się, damy rade!!
kaarolaa lubi tę wiadomość