Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasia90 wrote:Witam, ja również rocznik 90 Staranka na luzie od marca, w czerwcu laparoskopia z powodu torbieli i niestety diagnoza: obustronna niedrożność jajowodów. Do tego prawdopodobnie PCO. Ale nie ma poddawania się, damy rade!!
Basia90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta złapałam wszystkie! (~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~)!
Karoola pozytywne nastawienie jest najważniejsze, ale powiem wam, że bardzo mi w tym wszystkim pomaga codzienna modlitwa do św. Rity. Od czasu kiedy ją odmawiam razem z mężem, czuje taki wewnętrzny spokój, że prędzej czy później i nam się uda, jak nie w ten sposób to w inny
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po 3 monitoringu mój pęcherzyk 22 mm pękł
Martwi mnie tylko endometrium - tylko 7 mm ale Pani ginekolog stwierdziła że nie ważna jest tak wielkość jak prawidłowość a podobno z moim wszystko ok.
Czy naprawdę nie ma czym się martwić ? Od 3 dni wcinam orzechy i popijam czerwonym winkiem. Od 12 do 14 dnia cyklu (wtedy gdy wystapiła owu) wzrosło z 5 mm do jedynie 7 mm... -
Karola, dopiero się dowiedziałam:-) dzisiaj robiłam bete 707! Progesteron 35,ale tsh 5,97 wiec chyba na razie TAKICH wiruskow nie bede Wam wysylac. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze. A ja Wam życze duuuuuzo fasolek.Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulka123 wrote:Karola, dopiero się dowiedziałam:-) dzisiaj robiłam bete 707! Progesteron 35,ale tsh 5,97 wiec chyba na razie TAKICH wiruskow nie bede Wam wysylac. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze. A ja Wam życze duuuuuzo fasolek.
Też wam zostawię &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dzielcie siękaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:tarczyce mozna szybko obnizyc, najwazniejsze ze juz masz wynik i teraz szybko po leki, ja wierze ze bedzie dobrze
Trochę się martwię bo wizytę mam dopiero w poniedziałek, mam nadzieję, że nie będzie za późno. W pierwszej ciąży nawet nie pomyślałam że może coś pójść nie tak, lekarz również nie miał podstaw żeby zlecić mi jakieś dodatkowe badania. Ciążę niestety straciłam, ale teraz jestem dobrej myśli.
Agnesia wrote:Moja beta w 4tygodniu wynosiła 24
Też wam zostawię &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dzielcie się
Ciekawe skąd taka różnica?? Ale widzę, że Ty już bliżej niż dalejAlicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uff jestem już po pierwszej wizycie u gin-endo. Pęcherzyk widać Dostałam dupka i euthyrox. Następna wizyta za miesiąc. A jak tam u Was? Jakoś cicho...
kaarolaa lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Migracja wrote:No i dupa... Test negatywny więc nie wiem co jest przyczyną zatrzymania się u mnie @ nigdy wcześniej tak nie miałam.. Miłego dnia Laski
Migracja lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
nick nieaktualny