Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez w czwartek do gina, pobolewa mnie podbrzusze a to dopiero poczatek cyklu ( miala byc owulacja, zobacze w czw czy do niej dojdzie, ale ja tez czasem juz odpadam. sil mi brakuje. Kupilam wiesiolek, jem witamine d3, falvit, żelazo z kwasem foliowym, pije zioła ojca sroki na owulację ....... seksu tez duzo bo moze ktos by pomyslal ze robie wszystko tylko nie to co najważniejsze;) a tu kaplica za kaplicą ...12.02.2014
-
Ja zaraz po @ miałam dziwne beżowe upławy, później po 2 dniach z pasmami krwi. Nie przejęłam się. No ale w nocy z nd na pon śniło mi się że mnie brzuch boli i chodzę pogięta. O 5 30 obudził mnie budzik , a sen który mi się śnił był odzwierciedleniem tego że na prawdę mnie bolał, jak wstałam to bolał już tylko przy dotykaniu, podnoszeniu rąk bądź siadaniu. W pracy się jakoś rozruszałam, ale stwierdziłam że muszę zadzwonić i umówić się do gina. Mogłabym przypuszczać że to owulka, ale jak na mnie za wcześnie, z resztą po wykresie bym widziała. Dzisiaj jest jako tako , czasami łapie mnie kilkusekundowy ból ;/
-
nick nieaktualny
-
To była owulka Na usg wszystko było widać. Jest także stan zapalny układu moczowo-płciowego co mi zresztą zaczęło dokuczać. Lekarz mi dzisiaj wspomniał że mogę mieć problemy w ciąży. Nie powiedział mi jednak jakie, pewnie dlatego żebym sobie głowy nie nabijała. Zrobię wszystko co w mojej ludzkiej mocy żeby wszystko było dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny