Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaarolaa- zazdroszczę...
ja mam mieć dziś okres i na razie czekam na niego .
Po południu lecę do ginekologa , może jak nie dostanę do tej pory to mnie zbada i powie co jest .
Nie licze na cud, ale na kolejne leki , żeby się udało wreszcie
Może jakieś witaminy dla męża.. nie wiem ;( -
nick nieaktualnyja kupilam mojemu na 3 miesiace kwas foliowy, wit c i salfazin...to ruchliwosc z 10% podskoczyla do 30% ale ilosc niesdtety z 6 mnl spadla do 5 mln...u nas to było i tak za malo na naturalna ciaze jeszcze z moimi problemami...
Nelly daj znac co tam u Ciebie wyjdzie...a test robilas jeszcze dzisiaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nelly, kolejny cykl i kolejna szansa. Głowa do góry, pierś do przodu. Będzie dobrze. Nie można tracić wiary. Czasami trzeba przejść tor z przeszkodami żeby dojść do celu. Ale za to nagroda smakuje lepiej po takim maratonie. Ostatnio widziałam parę ( znajomi ) po 7 latach urodziło im się dziecko. Facet płakał ze szczęścia. Zostawił pracę, to co aktualnie robił i pobiegł do żony do szpitala jak się dowiedział że rodzi. Stracił facet głowę dla malucha.
kaarolaa, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem staram sie byc twarda i nie pokazywać mężowi , że mi smutno. Bo On bardzo przeżywa więc ja musze być twarda.
Chcemy iść na badanie nasienia , ale wiem jakie to krępujące dla mojego męża
A bardzo chcaiałabym zajść w ciąże teraz, bo mój mąż ma 29 lipca urodziny a ja 15 lipca może uda nam się wspólny prezent sobie dac nawzajem
Ja wiem , że mój P tez straci głowe dla dziecka wiem , że będzie kochanym ojcem a moi rodzice wspanialymi dziadkami
-
Pewno że tak No mój tata już się napala na kupno wózka, mam nadzieję, że nie będzie musiał długo czekać.8 lipca jedziemy na urlop , owulka szykuje się w trakcie urlopu. Zamierzam szaleć , dobrze się bawić i nie myśleć o tym że się staramy. Mam nadzieję że wyjdzie nam spontanicznie dzidzia
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
ja też jestem 90' rocznik
O dzidzie staramy się od początku roku i nadal nic, jeszcze do wczoraj miałam ogromną nadzieje, że się udało bo miałam strasznie dziwny ten cykl, jak żaden poprzedni, już tydzień przed planowaną @ strasznie bolał mnie brzuch, później doszedł ból kręgosłupa i ogólne osłabienie, @ spóźniła się 4 dni
11 lipca mam wizytę u gin, poproszę o jakieś badania, dopiero w tym cyklu mierze temp, zamierzam też kupić testy owulacyjne, zobaczymy co z tego będzie -
nick nieaktualnyHej Agus
ja tez staram się od początku roku i nic ;/
od paru miesięcy też mam dziwna miesiączke, najpierw plamienia a potem okres i do tego bóle zaraz po owulacji ciągnące się do okresu .
Zrób badania na hormony - progesteron, prolaktyna, LH, FSH, Estradiol, TSH
...
Ja odebrałam wczoraj wyniki i dupa ;( estradiol dla normy pęcherzykowej miałam tylko 19,52 ;(
no i tsh w gornej granicy normy masakra ;(
boje się strasznie , że mam PCO lub coś z tarczycą -
nick nieaktualnywitam nowe 90-tki
zacznijcie od horomonw, u mnie wyszla tylko podwyzszona prolaktyna ale po pol roku brania bromka ustabilizowala sie i podczas stymulacji byla na wlasciwym poziomie...
badanie nasienia to tez bardzo dobry pomysl, trzymam za Was kciuki i przesylam wiruski -
My staramy się nie długo ale mam problem z okresem. już 133 dzien jak nie ma @ 4 miesiące. Lekarz dał lutke i nic i działamy dalej. Mam PCOS i brałam leki hormonalne yasminelle ale po jej odstawieniu już okres się nie pojawiłCzekamy na Ciebie :***