Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja:) to moje pierwsze starania i od razu okazało się, że mam problemy z prolaktyną, więc nie będzie to niestety takie proste. Biorę dostinex i starać się będziemy od przyszłego miesiąca, bo mój mąż wyjechał Trzymajcie kciuki tak samo mocno, jak ja trzymam za Was Kochane:)
kaarolaa, ewelina90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ojej to tez duzo przeszlas, u mnie przez lyzeczkowanie zapchaly sie jajowody wiec skorzystalismy z in vitro...
mam nadzieje, ze teraz bedzie u Ciebie wszystko dobrze i bedziesz mogla cieszyc sie ciaza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej :)ja jestem dzis w 14 dniu , w piatek byłam u lekarza i mam w prawym jajniku pęcherzyk 11 mm , 8 mm i trzy małe , a w lewym tez jakies malusie... szaleństwo.
Ale czy którys z nich jest najlepszy to nie wiem
dziś ide na monitoring . Co sie tam dzieje pewnie nic . wielkie zeero, ale zobaczyc można ;pkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiula257 wrote:Witam i ja:) to moje pierwsze starania i od razu okazało się, że mam problemy z prolaktyną, więc nie będzie to niestety takie proste. Biorę dostinex i starać się będziemy od przyszłego miesiąca, bo mój mąż wyjechał Trzymajcie kciuki tak samo mocno, jak ja trzymam za Was Kochane:)
-
nick nieaktualnyewelina90 wrote:no masz racje, moj tez bardzo chcial ale stwierdzil ze zrobi mi je sam hahaha
ewelina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny