Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane ! Jak Wasze nastroje ?? U mnie troszkę mieszane czuję się jak przed @ ale jestem już 3 dni po
Dzisiaj ostatni dzień w pracy i jutro wolne bo wyjeżdżamy na koncert do KRK ale wracamy w sobotę Dzisiaj do lekarza idę z tą prolaktyną na 17:30 i resztą wyników więc trzymajcie kciuki. Bardzo się stresuję już od rana boli brzuch -
zuzi_c wrote:Cześć kochane ! Jak Wasze nastroje ?? U mnie troszkę mieszane czuję się jak przed @ ale jestem już 3 dni po
Dzisiaj ostatni dzień w pracy i jutro wolne bo wyjeżdżamy na koncert do KRK ale wracamy w sobotę Dzisiaj do lekarza idę z tą prolaktyną na 17:30 i resztą wyników więc trzymajcie kciuki. Bardzo się stresuję już od rana boli brzuch
Będzie dobrze, naprawdę wierzę że dostaniesz leki i pyknie Wam jak się unormujecie wszystko9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Czyli dzisiaj czekamy na wieści od Zuzi No właśnie już zgłupiałam z tym wykresem... Ale skoro we wrześniu mamy analizować to nie będę zmieniać, dam mu czerwcowy, lipcowy i sierpniowy i niech dopasowuje leki, pewnie po to mu te wykresy. Może stwierdzi że potrzebuję i luteiny albo czegoś podobnego. Zobaczymy we wrześniu
-
ABI to tylko działać, a jak urlop to tym bardziej
Jestem tak już zniechęcona tym całym staraniem że po prostu chyba odpuszczę. Dziś zrobię nowe CV.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubii wrote:Taka_Babka zamierzasz szukac nowej pracy?
Tkwię w obecnej pracy sama nie wiem z jakiego powodu.. umowy na czas nieograniczony, tego że macierzyński bym miała. Siedzę i się nudzę. Nie jestem tu fizjoterapeuta tylko terapeutą. Za chwilę zapomnę i czym się uczyłam tyle czasu. Liczyłam marzyłam żeby zajść w ciążę i mieć pouklade umowa stała itd. ale co mi to wszystko dało? Robię po bożemu, po kolei i to nic nie daje.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Znam ten bol bo tez czekalam na umowe zeby zajsc w ciaze a teraz zaluje ze tyle czasu czeklismy i ze ciagle nam sie teraz mie udaje. Mam umowe ale co z tego. Moze jakbysmy zaczeli wczesniej starania to juz bysmy mieli dzidzie.
-
Też tkwiłam w swojej poprzedniej pracy 4 lata.... Ani tam ani w obecnej nie pracowałam w swoim kierunku studiów. W obecnej wiem że chcę tu zostać, dlatego chcę zapisac się na studia podyplomowe aby mieć wykształcenie w kierunku. Dziewczyny warto podejmować odważne decyzje. Taka_Babka jeśli męczą Cię starania, to może zrób sobie miesiac przerwy... Chociaż i tak ciężko jest wyłączyć myślenie... Jak tylko zbliża się owulacja to bzikujemy...
-
Dzieki dziewczyny na pewno porobie wszystkie badania i z bimi udam sie do lekarza
A Ci ginekolodzy byli prywatnie tylko mowili ze panikuje i mam dac szanse naturze a pozniej sie denerwowac..ahh
No nic umiesz liczyc licz na siebieEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Kompletnie dziś nie mój dzień. Kłótnia z mężem, nerwobóle i do tego ból jajników i podbrzusza jak na okres. Eh.. ciężko być pozytywnym w tych czasach.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Tak byłam !
Wszystko w porządku jestem zadowolona. Prolaktyna do zbicia. Miałam USG ładny pęcherzyk w prawym jajniku
Uspokoiłam się wygadałam wysłuchałam. Ten mój gin jest naprawdę w porządku i jestem spokojniejsza.
Dopeiro teraz właściwie wróciliśmy do domu bo ciągle gdzieś ganialiśmy. Rano wyjeżdżamy więc muszę się jeszcze wykąpać A najbardziej cieszę się z tego, że jutro nie muszę iść do tej cholernej pracy. Dzisiaj znów wyszłam ostatnia bo się nie wyrabiałam Achhhh urlopie gdzie jesteś!