X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka nie trac jeszcze nadzieji dopoki nie ma @ to zawsze sa szanse i wierze ze za kilka dni nam tu piekne dwie kreseczki pokazesz <3

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane ! Jak Wasze nastroje ?? U mnie troszkę mieszane czuję się jak przed @ ale jestem już 3 dni po :P

Dzisiaj ostatni dzień w pracy i jutro wolne bo wyjeżdżamy na koncert do KRK ale wracamy w sobotę:) Dzisiaj do lekarza idę z tą prolaktyną na 17:30 i resztą wyników więc trzymajcie kciuki. Bardzo się stresuję już od rana boli brzuch :/

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Cześć kochane ! Jak Wasze nastroje ?? U mnie troszkę mieszane czuję się jak przed @ ale jestem już 3 dni po :P

Dzisiaj ostatni dzień w pracy i jutro wolne bo wyjeżdżamy na koncert do KRK ale wracamy w sobotę:) Dzisiaj do lekarza idę z tą prolaktyną na 17:30 i resztą wyników więc trzymajcie kciuki. Bardzo się stresuję już od rana boli brzuch :/

Będzie dobrze, naprawdę wierzę że dostaniesz leki i pyknie Wam jak się unormujecie wszystko

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi trzymam mocno kciuki zeby lekarz cos dobrego wam doradzil i oby ten cykl byl szczesliwy <3

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny:) <3

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli dzisiaj czekamy na wieści od Zuzi :) No właśnie już zgłupiałam z tym wykresem... Ale skoro we wrześniu mamy analizować to nie będę zmieniać, dam mu czerwcowy, lipcowy i sierpniowy i niech dopasowuje leki, pewnie po to mu te wykresy. Może stwierdzi że potrzebuję i luteiny albo czegoś podobnego. Zobaczymy we wrześniu :)

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka czyli 3/4 sierpnia czekamy na pozytywne wieści i tak jak dziewczyny piszą - póki nie ma @ to nadzieja jest :)

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie według Flo @ ma przyjść 14 sierpnia , a według owu 11 :) Tak czy siak to będzie jeszcze urlop, pożyjemy zobaczymy co mi tam się tym razem zadzieje :)

• Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI to tylko działać, a jak urlop to tym bardziej :)

Jestem tak już zniechęcona tym całym staraniem że po prostu chyba odpuszczę. Dziś zrobię nowe CV.

9 cs
    cykl 32 dni
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka zamierzasz szukac nowej pracy?

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Taka_Babka zamierzasz szukac nowej pracy?

Tkwię w obecnej pracy sama nie wiem z jakiego powodu.. umowy na czas nieograniczony, tego że macierzyński bym miała. Siedzę i się nudzę. Nie jestem tu fizjoterapeuta tylko terapeutą. Za chwilę zapomnę i czym się uczyłam tyle czasu. Liczyłam marzyłam żeby zajść w ciążę i mieć pouklade umowa stała itd. ale co mi to wszystko dało? Robię po bożemu, po kolei i to nic nie daje.

9 cs
    cykl 32 dni
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam ten bol bo tez czekalam na umowe zeby zajsc w ciaze a teraz zaluje ze tyle czasu czeklismy i ze ciagle nam sie teraz mie udaje. Mam umowe ale co z tego. Moze jakbysmy zaczeli wczesniej starania to juz bysmy mieli dzidzie.

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tkwiłam w swojej poprzedniej pracy 4 lata.... Ani tam ani w obecnej nie pracowałam w swoim kierunku studiów. W obecnej wiem że chcę tu zostać, dlatego chcę zapisac się na studia podyplomowe aby mieć wykształcenie w kierunku. Dziewczyny warto podejmować odważne decyzje. Taka_Babka jeśli męczą Cię starania, to może zrób sobie miesiac przerwy... Chociaż i tak ciężko jest wyłączyć myślenie... Jak tylko zbliża się owulacja to bzikujemy...

• Aneciu Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny na pewno porobie wszystkie badania i z bimi udam sie do lekarza :)

A Ci ginekolodzy byli prywatnie tylko mowili ze panikuje i mam dac szanse naturze a pozniej sie denerwowac..ahh

No nic umiesz liczyc licz na siebie :)

Euthyrox 75
    wit D3, prenatal duo, cynk, wit C

Homocysteina - w normie
    ASA, ANA, AOA- brak

AMH - 2,2
    V Leiden-Ok
    Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
    FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
    Mthfr C-homo
    Pai-hetero
    KIR bx
    NK 19%
    HSG- oba jajowody drozne
    Maz wyniki w normie

Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
    18 dpt- pęcherzyk 7mm
    24dpt-jest ♥️
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masz to prywatnie i takie podejście? Chociaż wiadomo ze na kogo wypadnie na tego bęc a i dużo zależy od humoru lekarza...

• Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompletnie dziś nie mój dzień. Kłótnia z mężem, nerwobóle i do tego ból jajników i podbrzusza jak na okres. Eh.. ciężko być pozytywnym w tych czasach.

9 cs
    cykl 32 dni
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
  • Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi czy Ty dziś do lekarza nie miałaś iść?

9 cs
    cykl 32 dni
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie mily dzien. Dostalam kwiaty, bylismy na basenie i teraz piwko na tarasie :-)

zuzi_c lubi tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak byłam ! ;)

Wszystko w porządku jestem zadowolona. Prolaktyna do zbicia. Miałam USG ładny pęcherzyk w prawym jajniku <3

Uspokoiłam się wygadałam wysłuchałam. Ten mój gin jest naprawdę w porządku i jestem spokojniejsza.

Dopeiro teraz właściwie wróciliśmy do domu bo ciągle gdzieś ganialiśmy. Rano wyjeżdżamy więc muszę się jeszcze wykąpać:) A najbardziej cieszę się z tego, że jutro nie muszę iść do tej cholernej pracy. Dzisiaj znów wyszłam ostatnia bo się nie wyrabiałam :/ Achhhh urlopie gdzie jesteś!

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    A u mnie mily dzien. Dostalam kwiaty, bylismy na basenie i teraz piwko na tarasie :-)

u nas właśnie zaczęło lać i wcinamy sushi i popijam smoothie z ananasa i kokosa :D mniaaamiii ! Piwko też mam ale nie wiem czy nie pęknę już :P

m3sx43r8mntd6n8a.png
‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ