Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozytywka wrote:A tego to nie wiem czy można po listku większość leków można to może i to się da Jestem na świeżo po kłótni ze swoim M...kategorycznie odmówił wizyty u urologa i się pożarliśmy...
Jaki ma argument?
Ja już po USG. Wyniki jutro u lekarza ale ponoć jest ok. Denerwuje się bo pewnie trudno będzie się dostać. Eh...9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka, gdyby coś było nie tak to od razu by Ci powiedzieli, że jest coś na rzeczy, więc nie stresuj się! ja już nie mam siły, tak po prostu, wszystko u niego musiałam wywalczyć i przepłakać,najpierw żeby poszedł na usg, potem na badanie nasienia, wyjazd do kliniki...on by chciał dziecko ale żeby nie wymagało to od niego żadnego wysiłku. Argument jest taki żebym już mu dała święty spokój bo się nachodził już i mogę sobie rozpowiadać komu chce, że jest u niego problem...
-
Ładnie zuzi! Oby to była zapowiedź 2kreseczek!
U mnie dzisiaj gdzies od poludnia straszne kłucie jajnikow głownie prawy ale czasem i lewy ale tak słabiej. Nigdy az takiego ogromnego bólu nie miałam aż mnie w póľ zgina martwie się bo już po owulacji a wczesnie na ewentualne objawy okresowe. Już sobie torbiel wkręcam. . .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 17:02
zuzi_c lubi tę wiadomość
6cs szczęśliwy
-
ABI spij ile trzeba dla dobra babelka
Zgredka02 bol jajnikow pojawia sie w dziwnych momentach. I ciezko go przypisac do czegokolwiek. Lepiej sie nie martwić na zapas. Ja tez jestem mysli ze mialam torbiel ale no coż tego sie nie dowiem.
Pozytywka odpuść na trochę. Pokaż że Ci moze mnie zalezy cos w tym guście. Nie z fochem ale tak bardziej z rezerwą. Gwarantuje Ci że Twoj partner sie boi zbadać. I ten strach go paraliżuje. Jesli sam nie bedzie naprawde chciał tego dziecka by zrozumiec ze to moze byc jego wina to nic z tego nie bedzie. A jesli Twoje prośby groźby nic nie daja to tylko to zle na zwiazek wpływa. On pewnie podchodzi do tego ze za krotko sie staracie a Ty w szale chceci chcesz juz teraz zaraz. To oczywiste tak jak my wszystkie. Ale mezczyźni są naprawde prości w obsłudze. Jak Ty zluzujesz moze jemu bedzie zalezec na tyle by sie przebadac.ABI90, zuzi_c lubią tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C