Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
wKratke wrote:Zgredka widac wyrazniej! No to nam sie rozkreca watek
do soboty jeszcze rzeczywiscie troche czasu...ale musisz wytrzymac
Z okna Wam pokaze widok po poludniu, bo okazuje sie, ze nie mam zadnych zdjec, ale moge Wam pokazac na co patrze w pracy
https://zapodaj.net/94e3b41efe63b.jpg.html
Abi Ty mozesz leniuchowac, wiec korzystaj ile sie da i odpoczywaj!
Ojej jak ładniePokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
czekamy na wyniki embrance -
Z okna Wam pokaze widok po poludniu, bo okazuje sie, ze nie mam zadnych zdjec, ale moge Wam pokazac na co patrze w pracy
Abi Ty mozesz leniuchowac, wiec korzystaj ile sie da i odpoczywaj! -
Abi Ty mozesz leniuchowac, wiec korzystaj ile sie da i odpoczywaj!jak masz takie widoki to pewnie nie pracujesz tylko sie patrzysz caly czas
-
Hej dzieczyny powiedzcie mi kiedy najlepiej zbadań prolaktynę ?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
czekamy na wyniki embrance -
Dzień doberek wszystkim
trochę późnawo ale cóż począć - taka praca i teraz miałam chwilkę żeby do was zajrzeć i nadrobić to wszystko
Cudowne wieści u niektórychgratuluję, bardzo się cieszę z waszego szczęścia ale i zazdroszczę (w pozytywnym znaczeniu)
U mnie jakieś dziwności się dzieją niestety - spójrzcie na wykres... nie wiem co o tym myśleć. Testy owu negatywne, temperaturka gwałtowanie spadła po jednodniowym wzroście (a tak się już cieszyłam) - w tym cyklu coś mi się zdaje że nic z tego...
Stresuje się trochę, nawet bardzo z tego powodu, a przyznam się wam że na początku myślałam że nie będzie problemu... Jakże się myliłam -
marta_kwk wrote:Martek spokojnie... Jak długie masz cykle? Długo juz mierzysz temperature? Moze po prostu owulka Ci sie przeciągnie. Nie raz z takich "dziwnych" wykresów wychodzi 2 kreski.
Różnie - bardzo reaguję na stresowe sytuacje i widzę to po długości cykliod 28dni do 34dni (taki najdłuższy mi się przytrafił, częściej 30-32).
Przyznam się że samą temperaturę mierzę pierwszy cykl bo nie umiałam określić kiedy mam owulację - skoro nie mam cykli jak w zegarkuto nie mogę sobie za bardzo wyliczyć
Martwie się po prostu że coś jest ze mną nie tak - a przy pomiarze temperatury i testach owu widzę to wyraźniej i to mnie martwi i smuci -
Martek kochana a nie myslalas zeby potwierdzic owulacje na monitoringu u lekarza? Wtedy bys wiedziala czy pecherzyki rosna i pekaja. Pomysl o tym. Lepiej jest sprawdzic niz sie domyslac nawet jak to bedzie troche kosztowac. Trxymam kciuki aby owulka byla w tym cyklu!!
-
Rubii wrote:Martek kochana a nie myslalas zeby potwierdzic owulacje na monitoringu u lekarza? Wtedy bys wiedziala czy pecherzyki rosna i pekaja. Pomysl o tym. Lepiej jest sprawdzic niz sie domyslac nawet jak to bedzie troche kosztowac. Trxymam kciuki aby owulka byla w tym cyklu!!
Byłam w piątek u ginekolog i wtedy powiedziała że widzi w prawym jajniku pęcherzyk 14mm a w drugim 12mm - i że mniej więcej rosną 2mm dziennie (wiadomo nie jest to stała)
Na czym polega taki monitoring Rubii?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 13:37
-
wKratke piękne widoki! Czekam na więcej
Abi chyba intuicyjnie nie miałaś ochoty na cynamon bo w ciąży powinno się go unikać :p Ja w zeszłym tygodniu robiłam drożdżowe racuchy z jabłkiem bo strasznie mi zapachniało wracając do domu :dWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 13:31
Hashimoto, Letrox -
Ja ogolnie jak narazie to nie bardzo mam checi na mieso, wedline itp. Wole serki, placki, zupy itp. Jutro minie mi pierwszy tydzien oczekiwan, jes, cze "tylko" 2. U mnie wg OM 4tydzien 2 dzień (i zapisane przez owu jako 5 tydz.) wrócę do pracy w czwartek to juz bedzie z gorki