X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 20:40

7 cykl staran
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ktora idziesz w poniedzialek Rubii? Ja na 9.30 wiec moze razem sie podenerwujemy :)

7 cykl staran
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wKratke wrote:
    Na ktora idziesz w poniedzialek Rubii? Ja na 9.30 wiec moze razem sie podenerwujemy :)
    Ja mam na 16:45 bo niestety do 16 pracuje i nie wyjde wczesniej. A nie sorki w poniedzialek bede pracowac do 15 bo to pierwszy dzien w nowej pracy juz nie moge sie doczekac ale sie denerwuje jak to zwykle bywa przed 1 dniem :-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi kochana oszukalas nas! Powiedzialas ze bedziesz nas zasypywac zdjeciami a ja tu nic slonce nie widze :D daj nacieszyc oko :D

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy dzien zawsze jest stresujacy, to normalne :) ale przezyjesz poniedzialek i bedzie z gorki! Z tego co opowiadalas w tamtej pracy nie bylo najciekawiej, wiec trzeba sie cieszyc, ze zmieniasz otoczenie, ludzi dokola i otwieraja sie nowe drzwi - oby na lepsze! :)

7 cykl staran
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkratke swiete slowa. Napewno na lepsze. Tu teraz jest okropna atmosfera mam jedna fajna kolezanke ale reszta to jest beznadziejna ciagle klotnie i obgadywanie zwalanie winy jeden na drugiego. Glowna ksiegowa sie kloci z prezesem a ja za gluchy telefon robie bo ona z nim nie gada i jak przekazuje wiesci to na mnie krzyczy :D i glowny powod problemy finansowe w zeszlym miesiacu mialam pensje w dwoch ratach. W ty. O dziwo normalnie. Wiec zmiany musza byc na lepsze a moze to tylko poczatek dobrych zmian potem bedzie juz z gorki.

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie, ze to poczatek dobrego! Z takim nastawieniem musisz tam pojsc :) skoro tak ta atmosfera wyglada w poprzedniej pracy, to chyba gorzej byc nie moze :D poza tym to jak traktowali Cie pod koniec tez nie swiadczy o nich dobrze... mam nadzieje, ze przyjma Cie tam jak swoja i szybko sie tam zadomowisz :) a ci tutaj niech zaluja, ze Cie stracili!!!

7 cykl staran
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wKratke Ci obecni ciagle namawiana mnie zebym zostala i mowia ze jak tylko bede chciala wrocic jak tam mi sie nie spodoba to mam sie nie krepowac i mam dzwonic. Dzis vice prezes zazartowal pytal czy powie mu gdzie ide bo on by tam zadzwonil i powiedzial zebh mnie nie przyjeli a ja ze teraz to tym bardziej nie powiem. Bo nikomu jeszcze nie mowilam. Ale czy zartowal czy mowil serio to nie wiem.

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 20:40

7 cykl staran
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :D tutaj jestem Asystentka Zarzadu w nowej pracy dopiero bede Inspektorem :D nikomu nie mowilam gdzie ide into ich bolinze nie wiedza gdzie :D i sie nie dowiedza :-) przez ostatnie kilka dni mam warzenie ze tylko mi zalezalo na tej firmie i aby wszystko dobrze dzialalo kazdy mial to gdziesni zwalal odpowiedzial na innych a tak to zle sie pracuje. W czwartek mialo wyjsc wazne pisma z firmy odnosnie platnoscinza faktury jak jego nie wysleny nie dostaniemy zaplaty. To glowna ksiegowa ktora miala je przygotowac wziela urlop od czwartku do konca tygodnia tego. Przygotowywala jej zastepca i zrobila w piatek zostawila mi na biurku i okazalo sie ze zle i trzeba poprawic a nie ma komu bo ja nie mam dostepu do kont i ta tez wziela urlop i to zostawila i dopiero moze czwartek piatek to wyslemy. Tak im zalezy na kasie ze nikt sie tym nie interesuje. ale co mnie to jeszcze kilka dni i nie bede tego widziala :D musze sie cieszyc ze leosze zmiany nastaja u mnie :D a potem bobas i pelnia szczescia :D

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dobrze ze Cie dzisiaj mam wKratke ale sie wygadalam i pospamowalam forum :D zaraz bedziecie mnie blokowac :D

wKratke lubi tę wiadomość

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 20:41

Rubii lubi tę wiadomość

7 cykl staran
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana takich emocji jak u mnie w pracy to Ci nie zycze. Zycze Ci samych pozytywnych wrazen a czuje ze jak nadejdzie testowanie to wlasnie takie beda :D dziekuje kochana za zrozumienie i wysluchanie <3 a teraz koniec smutania! Trzeba sie cieszyc ze jutro bedzie kolejny piekny dzien :D oby przyniosl jakies dobre wiesci :D

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz jestem :-) troszke zabiegana bylam :-)

• wKratke Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7 cykl staran
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wKratke a pierwsze imie jakie? :D ja tu nie oczukuje Twojego wielkiego przerazenia tylko wybuchu wielkiej radosci :D

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7 cykl staran
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi poniedzialek minal calkiem nie zle :-) jutro jedziemy pod namiot na ryby siec tez powinno szybko minac :-)

• Pozytywka Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze mi się marzyła praca w korporacji, być zawsze elegancko ubraną :-P a tak to jako przedszkolanka ubieram ciuchy jakie mam nie najlepsze bo albo jestem osmarkana przez dzieci, albo osikana albo okichana a czasami bywało gorzej :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 21:06

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyję! Ale ledwoooo hahaha. Wróciliśmy 30 minut temu 12 godzin marszu ponad 20 km zrobione... jestem nienormalna! Tyle w temacie. Miał być marsz i spacer na początek a zaliczyliśmy Nieszczęsny Giewont ale rano wcześnie mało ludzi :) kopę kondracka, goryczkową czube, pośredni wierch i Kasprowy wierch. No tam na końcu jak już byliśmy to dramatycznie turyści wyglądający z kolejki w klapkach.... masakra :D potem do Murowanca w dół i dolina jaworzynki. Trasa spokojna ale za dużo i za długo. Całą spalona przez słońce mimo filtrów nogi mi odpadają z tyłka! Ale było cudnie jak zawsze ;) już wzięłam prysznic i leżę w łóżeczku pewnie zaraz padnę spać:D jutro rower <3 zaraz coś podeślę bo ostatnio zapodaj.net nie chce mi ładować zdjęć na forum. Ściskam Was jakieś nowe wieści ciążowe??????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 21:29

m3sx43r8mntd6n8a.png
‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ