Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Martek&M wrote:Byłam w piątek u ginekolog i wtedy powiedziała że widzi w prawym jajniku pęcherzyk 14mm a w drugim 12mm - i że mniej więcej rosną 2mm dziennie (wiadomo nie jest to stała)
Na czym polega taki monitoring Rubii? -
Rubii wrote:Monitoring ze chodzisz czesciej do lekarza na kontrole czy pecherzyki rosns i pekaja. Jak bylas w piatek u lekarza i byl pecherzyk to zebys za kilka dni znow poszla zobaczyla czy urosl czy pekl a jak bedzie potrzeba to jeszcze raz isc. Ja przed owu to ze dwa trzy razy jestem u lekarza i raz po owulacji zeby potwierdzil ze pekl pecherzyk. Wtedy bedziesz miala 100% pewnosci czy owulka byla
Rubbi, dzięki za radę kochana zapisałam się na jutro do ginekologa do LuxMed'u - nie mojej Pani doktor ale to był jedyny termin dostępny. Miałam szczęście więc jutro się dowiem co i jak❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek&M wrote:Rubbi, dzięki za radę kochana zapisałam się na jutro do ginekologa do LuxMed'u - nie mojej Pani doktor ale to był jedyny termin dostępny. Miałam szczęście więc jutro się dowiem co i jak
Marta tak mi przykro a ziola wyregulowaly Ci cykle? Skrocily Ci?? Czy jak u Ciebie to wyglada? -
Rubii wrote:Super ze masz tak szybko termin. Ja dzis probowalam sie zapisac do mojego doktora prywatnie to terminy na pazdziernik ale zapisuja dopiero 3 wrzesnia... i wez tu nie oszalej.
Marta tak mi przykro a ziola wyregulowaly Ci cykle? Skrocily Ci?? Czy jak u Ciebie to wyglada?
U mnie też prywatnie ale miałam szczęście że ktoś odwołał. A że zapisy przez internet to co 5min mogę sprawdzać czy coś nie zwolniło❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
Marta tak mi przykro a ziola wyregulowaly Ci cykle? Skrocily Ci?? Czy jak u Ciebie to wyglada?[/QUOTE]
Wyregulowały to raczej nie, zawsze miałam tak 28 do 31, ale ostatnie pół roku to były straszne migreny przed owulacja i przed okresem i przed okresem dwa dni to było plamienie. Teraz po 2 cyklach ziół migreny mniejsze i zadnego plamienia.
Ale nasz problem z zajściem lezy raczej po stronie męża... Jutro bede dzwonić żeby zarejestrować go na badanie. -
Abi kolejną wizytę mam 22.08, musieliśmy przesunąć wyjazd nad morze Już będziemy w 3 m-cu Za 2 tyg posłuchasz już serduszka
Przykro mi marta_kwk. Martek trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Super, że Ci się udało trafić wolny termin. O której masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 15:12
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Abi kolejną wizytę mam 22.08, musieliśmy przesunąć wyjazd nad morze Już będziemy w 3 m-cu Za 2 tyg posłuchasz już serduszka
Przykro mi marta_kwk. Martek trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Super, że Ci się udało trafić wolny termin. O której masz? -
Testy owu powinno sie robic o tej samej porze dnia ale wiem ze dziewczyny robia nawet 3 razy dziennie zeby nie przegapic owu. Ja robilam zaesze po pracy i nigdy nie mialam dwoch takich samych kresek a owulacja byla. Wiec widac nie trafialam na ten odpowiedni monemt.
Martek o ktorej masz wizyte jutro? -
enka90 wrote:Abi kolejną wizytę mam 22.08, musieliśmy przesunąć wyjazd nad morze Już będziemy w 3 m-cu Za 2 tyg posłuchasz już serduszka
Przykro mi marta_kwk. Martek trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Super, że Ci się udało trafić wolny termin. O której masz?
Wizytę mam 10:20 więc na szczęście nie będę musiała siedzieć cały dzień w pracy i się zamartwiać . A potem do pracki. Oby było wszystko dobrze❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
Martek&M wrote:Wizytę mam 10:20 więc na szczęście nie będę musiała siedzieć cały dzień w pracy i się zamartwiać . A potem do pracki. Oby było wszystko dobrze
-
Rubii wrote:Napewno bedzie wszystko dobrze. Jutro szybko sie dowiemu nie bedziesz nas trzymala caly dzien w niepewnosci trzymam kciuki za same dobre wiesci
Pewnie że nie będę was trzymać w niepewności. Jak tylko wrócę do pracy, podzielę się z wami co i jak❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
I znow beda mnie palce bolec od odswiezania forum w oczekiwaniu na wyniki ja teraz mam monitoring w piniedzialek ale to lekarz na nfz bo do mojego prywatnego nie moge sie dostac. Do tego na nfz chodze bo zawsze ma dla mnie czas i jiz mnie zna tsk dobrze ze nie musze sie zapisywac do niego i zawsze ma dla mnie czas. Chociaz mam darmowy monitoring. Bo Ci prywstnie to mam wrazenie ze nas olewaja plscimy tyle kasy a oni nigdy czasu nie maja wizyta trwa 5 min i 150 zl lzejszy portfel. Zalezy kto jeszcze na jakiego lekarza trafi