Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcowa super! Nie mogę się doczekać, aż sama to poczuję chociaż podobno ruchy w pierwszej ciąży trudniej wyłapać/pojawiają się później? Masz porównanie więc pisz jak to jest
Ja dziś testowałam detektor tętna (tak, tak byłam ciekawska i chciałam być spokojniejsza) i oczywiście nie znalazłam serduszka. Będę cierpliwie czekała bo może być jeszcze ciut za wcześnie więc narazie się nie stresuję
Hashimoto, Letrox -
Enka ja w pierwszej ciąży też chciałam kupić detektor ale jakoś za długo szukałam w necie gdzie szukasz tego tętna ? Bo będzie bardzo bardzo nisko, przy lini majtek. Ale faktycznie może być za wcześnie.
Co do ruchów to w pierwszej ciąży poczułam w pierwszym dniu 16 tygodnia, jak już szłam spać i spokojnie lezalam to poczułam gilgotanie i byłam pewna ze to to teraz czuje tak jakby tydzien wcześniej. -
marta_kwk wrote:Dziś w pracy koleżanka się z nami żegnała, poszła na zwolnienie bo w ciąży. Poocierałam sie o nią żeby mnie zaraziła ale jakby nie było troche mi przykro...
-
Dzień dobry dziewczyny
Miłego dnia
WKratke w którym dc jesteś?
A już zerknelam na wykres. To może być owulacją. Nie chcecie jeszcze spróbować ? Napijcie sie winka wieczorkiem albo drinka i do dzieła moze akurat sie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 08:07
-
Hej kochane, ja wczoraj wieczorem liczyłam na miłe zakończenie imprezy ale padliśmy jak muchy
Pogoda zapowiada się pięknie więc nastawienie również inne
wKratke ja tam już nie myślę o tej temperaturze, wpisałam i nie rozmyślam bo co ja mogę, jak ja wpływu na to nie mam Wczoraj po pracy zrobiłam jeszcze owulacyjny dla sprawdzenia i ewidentnie negatyw wiec owulacja powinna być. Nie będe robiła progesteronu przy takich wahaniach temperatury. Zrobię sobie w następnym cyklu. Mama zamiar powtórzyć cały pakiet tarczycowy prolaktynę i progesteron. Jutro idę do mojej pani doktor rodzinnej po receptę bo powiedziała że mi wypisze tą metforminę i podpytam czy może mi dać skierowanie chociaż na morfologię i tarczycowe. W październiku wizyta a ostatnie wyniki są z czerwca więc przydałoby się zrobić świeżutkie -
Dzień dobry dziewczyny
Ja dzisiaj idę do lekarza z wynikami. Trochę się obawiam co powie
Przy okazji sprawdzimy czy coś się szykuje w którymś z jajników
Ale dzisiaj dzień taki zawalony mamy z moim M. że nie będę miała czasu za bardzo żeby się stresować... odbieramy nasze obrączki, idziemy na naukę pierwszego tańca a potem do lekarza i pierwsza jazda naszym samochodem po zdanym i odebranym prawku
no a po powrocie do domu może coś trzeba będzie popracować nad spełnieniem naszego marzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 09:43
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Hej dziewczyny. U mnie tak dla rozrywki najwyższa temperatura w całym cyklu... Śmieszy mnie to. 25 dc a temp jakby na owulacje dobrze że wczoraj steskniliśmy sie za sobą i było małe conieco dziś przyszły suple suple to już swoje wzięłam. Pozniej sie dowiem jak moja prolaktyna...