Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2161 723

    Wysłany: 18 lipca 2019, 09:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mimo wszystko trzymam kciuki za nas. :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • emmka16 Koleżanka
    Postów: 49 19

    Wysłany: 18 lipca 2019, 09:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja trzymam za was :)! Ja będę szła na betę pod koniec miesiąca wiec tez się okaże. Jak się znów nie uda to idę do szpitala na sprawdzanie hormonów dzień i noc... może coś tam wyjdzie co będzie do zaleczenia i to pomoże 😔

    ABI90 lubi tę wiadomość

    • starania 1 rok i 7 miesięcy
    • wszystkie badania ok

    Szczęśliwy listopadowy cykl 🥰 trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze!
  • Rubii Autorytet
    Postów: 2012 576

    Wysłany: 18 lipca 2019, 10:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam tez trzymam caly czas za Was kciuki i mam nadzieje ze sie uda! <3 poki nie ma @ nie ma co tracic nadziei

    atdchdgeqzuerwi7.png

    Długo wyczekiwany cud <3
  • zuzi_c Autorytet
    Postów: 1642 955

    Wysłany: 19 lipca 2019, 09:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

    które jutro testują? :) <3

    m3sx43r8mntd6n8a.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2161 723

    Wysłany: 19 lipca 2019, 09:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi niby ja :)

    zuzi_c lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4511 1452

    Wysłany: 19 lipca 2019, 09:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby też ale okaże się czy będę miała odwagę ;)

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2161 723

    Wysłany: 19 lipca 2019, 09:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi jutro masz termin na @?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 09:40

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4511 1452

    Wysłany: 19 lipca 2019, 09:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro/pojutrze z tym że już dzisiaj jest 13 dpo a moja fl trwa 12-13. Poza piersiami i jajnikiem nic nie odczuwam , zazwyczaj był ból pleców ale to na dwoje babka wróżyła ;) a u Ciebie jak sytuacja?:)
    Edit. Wg OF termin na jutro, wg flo na dzisiaj a wg ovuviev na niedzielę ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 09:46

  • zuzi_c Autorytet
    Postów: 1642 955

    Wysłany: 19 lipca 2019, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak macie na jutro termin to spokojnie można już dzisiaj :D <3

    Trzymam kciuki!

    m3sx43r8mntd6n8a.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2161 723

    Wysłany: 19 lipca 2019, 09:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm ja to miałam tak :

    O ile miałam owu wtedy co myślę to tak : zaraz po owu zacząło ciągnąć mnie w lewej pachwinie codziennie po kilka minut a nawet kilka razy dziennie i tylko lewy też zaraz po owu zaczął mnie palić przełyk ale tylko 2 razy. kolo wtorku zaczęły mnie boleć piersi i od wczoraj lewy jajnik się uspokoił i prawy dokucza ale już tak jakby bardziej na @. w sobotę i wczoraj miałam trochę białej wydzieliny ale zazwyczaj na @ też miałam . dzisiaj w nocy się pociłam tak samo jak na @ więc różnie też może być :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 10:06

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 19 lipca 2019, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki jutro, mam nadzieję że macie już testy w domu, żebyśmy nie czekały za długo bo któraś do sklepu będzie lecieć 😂

    zuzi_c lubi tę wiadomość

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2161 723

    Wysłany: 19 lipca 2019, 10:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam ale planuje dzisiaj kupić ;p

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4511 1452

    Wysłany: 19 lipca 2019, 10:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ale tak jak pisałam jakiś strach mnie paraliżuje że znowu zobaczę biel i nie jestem pewna czy zatestuję jutro. Wstanę rano, zmierzę temperaturę i zadecyduję :)

  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 19 lipca 2019, 14:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi chciałam napisać że rozumiem strach, ale przecież ja go nie rozumiem, nie czekałam na te dwie kreski tak długo jak Ty czy MalaMi. Kurcze należy Wam się... Także testujcie dziewczyny jak uważacie, my tu na forum grzecznie poczekamy ;)

    zuzi_c lubi tę wiadomość

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • zuzi_c Autorytet
    Postów: 1642 955

    Wysłany: 19 lipca 2019, 14:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie 1,5 h i weekend! <3 :D

    m3sx43r8mntd6n8a.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2161 723

    Wysłany: 19 lipca 2019, 14:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi u mnie godzina :D

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2161 723

    Wysłany: 19 lipca 2019, 14:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ile się wyrobię :D

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • zuzi_c Autorytet
    Postów: 1642 955

    Wysłany: 19 lipca 2019, 14:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    o ile się wyrobię :D

    haha no to trzymam kciuki!

    m3sx43r8mntd6n8a.png
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4511 1452

    Wysłany: 19 lipca 2019, 15:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja już odliczam :) a w domu pracy w brut :) i mam zamiar zakupy dzisiaj też odbębnić :)
    Pomimo strachu to zrobię go jutro dla formalności żeby mieć spokojny weekend.... Chociaż domyślam się co będzie.... Może cykl mi się wydłuża przez Aromek...

  • Rubii Autorytet
    Postów: 2012 576

    Wysłany: 20 lipca 2019, 06:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam za Was kciuki <3 dajcie znac jakie macie piękne kreseczki <3

    atdchdgeqzuerwi7.png

    Długo wyczekiwany cud <3
‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego