Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje za odpowiedz. Pytam bo dalej sobie cos wmawiam. Leci ze mnie duzo kremowo/bialego sluzu takiego lepkiego az caly czas latam do lazienki sprawdzac czy to nie @ pewnie to dlatego ze zaraz bedzie @. Ale coz jestem mistrzem wmawiania sobie zamiast spokojnie czekac na @.
-
Nie watpie chociaz bardzo bym chciala jak kazda z nas ale nie w tym cyklu. Brzuch mnie boli jak na okres. Jutro nie zrobie bo nie bedzie jak nie spimy u siebie bo mamy remont do piatku. Na spokojnie juz u siebie zrobie jak nie przyjdzie @. A jak przyjdzie to nie bede musiala robic
-
Eh dziewczyny strasznie mnie jajniki zaczely bolec. Nie wiem juz co sie dzieje. Nigdy jajniki mnie nie bolaly na okres. Nie wiem co to znaczy ja dolaczam Enka musze zapic swoje smutki. Ale od nastepnego tyg jak bede miala urlop i bede nad morzem. Czy to prawda co jest u Ciebie w stopce ze jutro owulka?
-
No to może Rubii jednak coś się święci? Chociaż ja już wierzę w to, że jak same się nakręcamy to i nasze ciało zaczyna wysyłać jakieś nietypowe sygnały. Trzymam kciuki!!
Owulka czysto teoretycznie Ostatnio weszłam na forum i zobaczyłam 'owulacja za 2 dni', aż się sama z siebie śmiałam bo zupełnie o niej zapomniałam Jeszcze bym przegapiła przytulanie i by było ^^
Hashimoto, Letrox -
Rubii może faktycznie coś jest na rzeczy mówię Ci !!!
Enka ja się dołączam jestem w trakcie robienia tortu ciekawe czy coś z tego wyjdzie i niedawno wróciłam od ortodonty więc wszystko się poprzesuwało w czasie echhh nie lubię tak na ostatnią chwilę ale już właśnie otwieram wino i uraczę się lampką -
Wlasnie chyba sama sie nakrecam i wmawiam sobie rozne objawy. Tak juz mamy ze jak chcemy sie czegos doszukac to zawsze cos sie znajdzie. No zobaczymy jesze kilka dni i sie wyjasni wszystko.
Enka trzymam kciuki za piekna owulke prosze zamiast siedziec na forum isc do meza i sie poprzytulac troszeczke jakas kolacyjka, masazyk itpenka90 lubi tę wiadomość
-
Zuzi, mam nadzieję, że wytrawne na endometrium! Też czekam na fotkę Twojego dzieła Rubii, jestem usprawiedliwiona bo w pracy siedzi do 10 Jak ja się muszę w nocy prosić, żeby przyszedł względnie szybko do łóżka łooo maaaaatko Tylko ja jestem w naszym towarzystwie niezaobrączkowana? Wieczna narzeczona, chociaż razem już stuknie zaraz 9 lat. Bobo by zmotywowało do sfinalizowania
Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny zabierzcie mi termometr prosze! Zawsze mierze temperature rano i wieczorem i teraz mi temperatura wzrosla z 37,1 na 37,3 ale jeszcze sie nie nakrecam na nic. Zobacze jaka rano bedzie. Moze spadnie juz calkiem. Ale js glupia jestem
-
No jak wiecie ja do winka sie nie dołączę
Rubii nie chce Cię nakrecac ale lekarz w ciąży z synkiem powiedział mi ze sie mylę ze to ból jajników, ze to obok się naciaga, jak macica się rozrasta i przygotowuje na dziecko mam nadzieję ze już to czujesz