Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Nie robilam jak @ nie przyjdzie jutro to pojutrze zrobie. Ovu mi pokazuje ze szanse na pozytywny test 80% co za klamstwo bo byl negatywny wczoraj
Jak tak można kłamać w żywe oczy...
Mocno mocno mocno trzymam kciuki, żeby nie było @!!
Edit: Dziękuję że pytasz. Dalej mam tylko ból w podbrzuszu i nic więcej. Miałam tak samo z synem. A i chyba już jestem wrażliwa na zapachy, bo mi cały czas coś daje czadu ładnie czy brzydko ale daje czaduWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 10:53
-
Rubii to samo miałam na wykresie w zeszłym miesiącu, że szanse 85% czy jakoś tak ja im nie wierzę
Marcowa oczywiście cały czas jesteśmy w trakcie i chyba trochę się zapędziliśmy w tym miesiącu i wczoraj zrobiliśmy przerwę chociaż na początku znów byłam zła na męża, że nie chce bo ja mam jakiś wzrost libido i chodzę nakręcona cały czas.Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
Marcowa2017.23 wrote:MalaMi a co wpisać Ci na listę? 18 cykl starań- to wiem, a kiedy testujesz już wiesz?
Prosze mnie wpisac na 27 lipca
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Oj wszyscy wiemy ile jest przypadków gdzie test nic nie pokazywał nawet kilka dni po spodziewanej @. Jest taki fajny wątek na forum o takich przypadkach, lubię je czytać bo wtedy wiem, że wszystko jest możliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 11:44
Rubii lubi tę wiadomość
-
hahaha ! mi do świętej dużo brakuje kochana
Pamiętam 3 lata temu byliśmy na urodzinach znajomego, tam była koleżanka, której stuknął 8 miesiąc. I jedna z koleżanek cały wieczór mówiła jej "zobaczysz Ty tak wyglądasz jakbyś miała jutro urodzić"
Na drugi dzień znajoma dzwoni do mnie, z krzykiem "Boże ta czarownica miała rację właśnie jadę do szpitala" i urodziła tego samego dnia zdrową dzidzię Do tej pory ze śmiechem wspominam te historięRubii lubi tę wiadomość
-
hehe dobre dobre, czarownica:P
A moja mama tez kiedyś miała fajną sytuację, jak byla ze mna w ciązy, jeszcze wczesnej, nie było widać, to na straganach jakaś starsza pani ją zatrzymała i powiedziała, że będzie dziewczynka i sobie poszła to dopiero czarownicazuzi_c lubi tę wiadomość
-
ABI90 co do wynikow nasienia pani nam powiedziala ze tylko odbior osobity pacjenta lub osoby upowaznionej. I chyba mowila 2-3 dni robocze.
Rubii wszystkie trzymamy kciuki!!
A reszta z nas walczy juz w nowym cyklu, mi od pt zaczynaja sie TE dni wiec od razu po czwartkowym badaniu zaczniemy dzialacRubii lubi tę wiadomość
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%