Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, dziś z dość dobrym humorem wstałam. Mam nadzieję że będzie trzymać pozytywny humor. Powiem Wam że miesiączką chyba planuje mnie zaskoczyć i szybciej się skończyć.
ABI90 też mam długie cykle i owulacja mam gdzieś koło 20-21 dc.
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Do 27 dnia cyklu bedziemy dalej dzialać, i tak najwcześniej 21 lipca bede testować, oczywiście jesli temperatura da powody dzisiaj raczej wieczorem zajrzę sprawdzić co tu u nas słychać, troche roboty Rubii jesli sie nie mylisz to zbieraj sily na nastepny cykl. Licze na to ze przez wakacje nam wszystkim sie uda
-
Rubii wrote:Czuje sie juz dzis okresowo. Dzis lub jutro nawiedzi mnie czuje to. Oby nastepny cykl byl lepszy od poprzedniego. Odpuszcze wszystko nie bede juz sprawdzac i kontrolowac. Co ma byc to bedzie
Kochana przepraszam że zapytam a w tym szcześliwym cyklu to mąż był w domu cały czas czy też tylko na weekendy i się udało?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Rubii wrote:Zuzi test nie jest jeszcze pozytywny. Dwie kreseczki musza byc takie same. Trzymam kciuki za piekna owulke
wiem wiem dlatego napisałam, że to jeszcze nie to. Dzisiaj wszystko mi odpuściło ale coś niskie temp mam więc może mi się przedłużyć. Jutro mam ginekologa o 15. A później urodziny męża i całą rodzinę No, a dziś robię tort, jak wyjdzie to się pochwalę -
MałaMi90 wrote:Kochana przepraszam że zapytam a w tym szcześliwym cyklu to mąż był w domu cały czas czy też tylko na weekendy i się udało?
-
zuzi_c wrote:wiem wiem dlatego napisałam, że to jeszcze nie to. Dzisiaj wszystko mi odpuściło ale coś niskie temp mam więc może mi się przedłużyć. Jutro mam ginekologa o 15. A później urodziny męża i całą rodzinę No, a dziś robię tort, jak wyjdzie to się pochwalę
-
zuzi_c wrote:enka my chyba idziemy łeb w łeb widzę, że masz przewidzianą owulkę za 2 dni tak jak i ja oby się udało!
Tylko wiesz, u mnie to tak na czuja zero testów, mierzenia temp i monitoringu. A po tych ostatnich plamieniach to już w ogole nie wiem czego się spodziewać Ja w tym miesiącu mam dobre nastawienie, bez spiny więc musi się udać :d
Aneciu, ja bardzo szybko zbiłam TSH. Startowałam z tego co pamiętam z 4,7 i w ciągu miesiąca zleciałam do 0,8. Nie zapeszając miałam chyba dużo szczęścia z trafieniem w odpowiednią dawkę. Kontroluję TSH co miesiąc i utrzymuje się narazie w zakresie 0,6-0,8.
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Tylko wiesz, u mnie to tak na czuja zero testów, mierzenia temp i monitoringu. A po tych ostatnich plamieniach to już w ogole nie wiem czego się spodziewać Ja w tym miesiącu mam dobre nastawienie, bez spiny więc musi się udać :d
Ja w tym miesiącu mierzę temperaturę ale na szczęście też mam bardzo luzacki miesiąc pod względem myślenia. W porównaniu z majem i czerwcem. No to pod koniec lipca możemy już otwierać szampana! Oczywiście bez %%% -
Dzień dobry dziewczyny, ciężko było Was nadrobić ;p
Patka super beta, gratuluje
Rubi szkoda, że temperatura Ci zjechala... Miałam ogromną nadzieję, że to właśnie Twój cykl i wykres będzie wzorowy. Ale jeszcze @ nie ma wiec dalej trzymam kciuki planujesz porzucić kontrolowanie, czyli mierzyć temperatury też nie bedziesz?
Mała Mi witamy Trzymam kciuki. widzę, że już długo się starasz, ale jesteś silna i walczysz dalej, super:) naprawdę podziwiam.
Zuzi trzymam kciuki za wizytę Daj koniecznie znać po. Owulka idzie wielkimi krokami, wiec już bierzcie się do roboty :D
O Enka też zaraz będziesz mocno zajęta
Abi, Taka_babka również trzymam kciuki za wizyty.