Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcowa troche mnie nakrecilas. Bo boli mnie tak jakby po obu stronach jajnikow gdzie do tej pory bolal mnie tylko lewy z ktorego byla owulka. Taki dziwny bol nie do opisania. W piatek test jak mnie nie nawiedzi @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 21:06
-
U nas w grudniu munie 9 lat razem a we wrześniu dopiero rok po slubie. Jamos wcześniej nie bylo nam po drodze. Maz nie byl katolikiem ale sam podjal decyzje ze dla mnie przyjmie sakramenty. Jutro mam meza na wyjezdzie wiec dzisiaj musze go zmobilizować
-
No to Albo działaj
Moja siostra właśnie jest po ślubie cywilnym i nie mogłam jej wziąć na chrzestna, bardzo ubolewalam przez to, bo od zawsze chciałam ja. No ale tak wyszło... jej też jest przykro ze nie będzie miała chrzesniaka, ale i tak nie wezmą ślubu kościelnego. Nawet nie zaglebiam się dlaczego. -
Właśnie tak się zastanawiam czy już usłyszę. Nie pytałam lekarza bo i tak by nie odpowiedział. On ma niby dobry sprzęt więc troszkę na to liczę Ale mój mąż jak już się stresuje i denerwuje. Myślał ze później będzie ta wizyta. Ale jak tak lekarz powiedział to tak będzie.
-
Marcowa2017.23 wrote:Zgredka, Chasia jesteście? Wasze testowanie też się zbliża. jakieś objawy ?
Jakoś ostatnio nie było jak się udzielać na nszym wătku. Widzę nowe osoby są- świetnie! Ja na spontanicznym wylocie Berlin, Szczecin i Międzywodzie żeby sobie w razie coś nie psuć wypadu testy, termometry zostały daleko za oceanem:)Będę testować jak tylko wrócimy czyli we wtorek:
Rubi a Ty jak tam?
Ślub u nas to było tak że w 2013 cywilny bez rodziny i całej otoczki tylko my i świadkowie i tak do 2016kiedy to obył się kościelny ale też bez zbędnej otoczki
Miłego dnia kochane!6cs szczęśliwy
-
Dzień dobry dziewczyny piękna pogoda u mnie, życzę miłego dnia
O Zgredka to fajnie, że sobie odpoczniesz od tagów wszystkiego czekam na Twoje testowanie i trzymam.kciuki a my ślub też robiliśmy bez wesela, tylko obiad, pozniej tort dla najbliższych i tyle. Ja od zawsze chciałam taki, mimo ze uwielbiam śluby z weselem, ale czyjes nie mój -
Cześć dziewczyny ! żyję ale ledwo ledwo
Skończyłam wczoraj chyba po północy, zdjęcia jeszcze nie ma bo dzisiaj robię polewę i dekoruję ale powiem Wam, że wyszedł bardzo smaczny, mocno malinowy i mokry więc nie trzeba niczym już nasączać. Dzisiaj muszę się zwolnić wcześniej z pracy bo chyba dorobię jeszcze jedno ciasto i zrobię jakiś deser z lodami itp.
Widzę, że rozmawiacie o ślubach My mamy 12.08 pierwszą rocznicę, pomimo, że jesteśmy z centrum to ślub mieliśmy w górach to było nasze miejsce - kościół na Wiktorówkach - może ktoś zna Do ślubu musieliśmy dojść szlakiem oczywiście ubieraliśmy się przed samym ślubem. Było wspaniale!
-
Zgredka robilam dwa dni temu test i byl negatywny jak @ nie przyjdzie dzis to powtorze jutro.
Dziewczyny dzis mi skoczyla troche temperatura juz nie wiem co o tym myslec ale czuje sie okresowo wiec chyba nic z tego. Najgorszy jest ten intensywny bol jajnikow