Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
wróciłam od gina. Wszystko w porządku. Zrobił cytologię bo miałam równo rok temu za 2 tyg wyniki.
Ale jestem trochę podłamana bo ten mój kremowy śluz tam głębiej jest bardziej grudkowaty, a co za tym stoi ? Grzybica albo inna infekcja. Nic mnie nie swędzie nie piecze ale to nie zawsze jest objaw. Na chwilę obecną powiedział, żebyśmy poczekali do wyników ale ja już się zaczęłam martwić. Pójdą na stratę dwa cykle jak nic, tak samo jak miałam marzec/kwiecień ech załamałam się -
Cześć, jestem padnięta a tu jeszcze tyle rzeczy przed mną.
Zuzi_c szybko się wyleczysz i następny cykl będzie twój. Lepiej teraz się wyleczyć bo w ciazy już nie ma takiej gamy możliwości.
Marcowa mega się cieszę że masz już termin. Jak jest termin to już nie ma że zapeszyszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 18:30
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Rubii masz schize przed @ a ja w tarcie. Czujecie że boli mnie tak jajnik prawy dziś 5 dc że nie wiem czy to normalne żeby jeszcze na końcówce @ bolał... Hahaha ciąża urojona. Rubii będzie bosko jak nie w tym to w następnym cyklu ☺️ Trzymam kciuki ✊9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:Rubii masz schize przed @ a ja w tarcie. Czujecie że boli mnie tak jajnik prawy dziś 5 dc że nie wiem czy to normalne żeby jeszcze na końcówce @ bolał... Hahaha ciąża urojona. Rubii będzie bosko jak nie w tym to w następnym cyklu ☺️ Trzymam kciuki ✊
-
Rewelacyjny Rubii Ty mi focha nie strzelaj!
Nie chciałam zdołować tak po prostu rzuciłam. Do póki nie masz @ to nic nie wiesz a nawet jak będziesz mieć@ to nic nie wiadomo.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C