Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie miałam kiedyś kiedy było dobrze 7 dni, później się porobiło i miałam 10-14 dni a teraz w tamtym cyklu 6 dni a dziś jest 5 dzień i chyba kończymy. Ale bolą mnie jajniki dziś wybitnie i nie wiem co to znaczy
..9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Marcowa tak dzisiaj mam termin @. Ale nie przyszla. Zobaczymy co jutro przyniesie dzien. Jutro na szczescie remont sie konczy. Ale sprzatania duzo bedzie az juz sie boje. A w sobote nad morze wkoncu jedziemy troche wypoczac. Oby ta ladna pogoda sie tylko utrzymala
-
Dziekuje ddzeczyny kochane jestesci jednak nie tym razem to nie moj cykl. Znow biel. Taka_Babka miala racje ze mam tylko schizy. Ale coz jak czlowiek czegos bardzo pragnie to wszystko potrafi sobie wmowic. Takze czekam na @. Dziekuje dziewczyny za wsparcie bez Was byloby o wiele trudniej
-
A ja myślę że może owu miałaś troszeczkę później lub wydłużyła Ci się faza lutealna skoro temperatura nie spada. Organizm to niestety nie komputer... Nie wszystko jest takie proste... Rubii długo będziecie czekać na wyniki nasienia?? My mieliśmy jechać do Bociana w Białymstoku i tam wynik tego samego dnia po ok. 3 godzinach, ale lekarz mówił żeby szybciej zbadać i jedziemy do invimedu w Wawie i z tego co czytałam to tam 3-4 dni i dziewczyny pisały że trzeba odebrać osobiście... Trochę słabo bo nam nie po drodze, ale cóż trzeba to trzeba... U mnie dzisiaj kolejny dzień niskiej temp (36.20)... wzrostu nie było więc też tak jak myślałam u mnie w tym cyklu też nic nie będzie pomimo zawziętych starań. Za parę godzin weekend, jakie macie plany ??