Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny z samego rana
U mnie seria niefortunnych zdarzeń nadal trwa... Wczoraj wróciłam o 2 w nocy z pogotowia bo mój mąż złamał sobie rękę na rowerze i jeszcze mu szyli zwolnienie do końca lipca i ja jestem teraz kierowcą. Ręka zagipsowana aż do barku - lepiej być nie może!
A z tym wykresem OVU super sprawa wpisałam dzisiaj tempkę i wychodzi, że mam 3dc i dni niepłodne brawo nie wiem w zasadzie czy w ogóle miałam owulkę bo wydaje mi się, że nie z uwagi na infekcję. Powiem Wam, że jestem podłamana już w tym momencie wszystkim. Jedyne co pozytywwne, że w poniedziałek mam nowego ginekologa może on powie mi co mam robić, brać i coś podpowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 07:26
-
Enka miałaś owulkę jak się czujesz ?
Jeju ja jestem zrezygnowana już ten miesiąc stracony chociaż na wykresie mi piszą, że czas współżycia bardzo dobry hahaha nie no hit!
Dziewczyny a w ogóle dobrego weekendu ja miałam dzisiaj malować jeszcze zostało mi pół sypialni ale skoro mąż będzie na zwolnieniu to lewą ręką też da radę -
cześć
jakiś miesiąć temu zrobiliśmy badanie nasienia i ogólnie nie najgorzej- morfologia 4%, wszystko w normie prócz czasu upłynniania, który wyniósł 70 minut. Czy to może być przyczyną niepowodzeń? ruch postępowy 23%
Myślę, aby w ciągu miesiąca pojechać do jakiegoś specjalisty w większym mieście jako że tutaj żaden lekarz nie ustalił przyczyny niepłodności a te monitoringi cyklu wychodzą drogo- zapłaciłam 600 zł/mc. -
enka90 wrote:O kurcze Zuzi... ale pech. Trzeba jednak szukać pozytywów - spędzicie razem więcej czasu + dobrze, że to ręka a nie noga bo byłoby trudniej w wiadomych sprawach
enka zastanawiam się nawet w przypadku ręki ha ha ha
Abi daj znać jak będziesz miała wyniki -
martysia28 wrote:cześć
jakiś miesiąć temu zrobiliśmy badanie nasienia i ogólnie nie najgorzej- morfologia 4%, wszystko w normie prócz czasu upłynniania, który wyniósł 70 minut. Czy to może być przyczyną niepowodzeń? ruch postępowy 23%
Myślę, aby w ciągu miesiąca pojechać do jakiegoś specjalisty w większym mieście jako że tutaj żaden lekarz nie ustalił przyczyny niepłodności a te monitoringi cyklu wychodzą drogo- zapłaciłam 600 zł/mc.
A probowałaś mierzyć progesteron 7 dni po planowej owulacji?9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Rubii teraz przynajmniej na urlopie nie zawracasz sobie głowy i się nie stresujesz :*
U mnie bardzo intensywny tydzień dobiega końca, wczoraj jeszcze 30tka męża dla znajomych ojojoj co się działo. Ale ja pełna kontrola tylko 1 redd's ktoś musiał pilnować A zaraz przyjeżdża przyjaciółka z mężem i tym półrocznym synkiem, który tak miał mnie ostatnio zaczarować
Jak mówiłam wcześniej OVU cykl wyznaczył mi już owulację i tak się wczoraj zastanawiałam, że faktycznie mogłam ją mieć.... miałam kilka objawów. Ale od infekcji już teraz chyba będzie spokój więc ja już sobie wykreśliłam ten mój lipcowy cykl i przestałam myśleć jakbym dostała @ czyli bez szans.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 15:55
-
Hej wszystkim ja mus, e do wtorku poczekać na wyniki. W piatek na 18 mamy badanie nasienia (ostatnio zle napisalam bo pisalam ze w czwartek) i w sobotę robię test z MTC. Mamy zamiar odebrać wyniki nasienia i tego samego dnia umówić sie na wizyte, bo mielibysmy po drodze
-
Hej dziewczyny, czytałam Was cały czas, ale mam ostatnio naprawdę wielkiego LENIA! nic mi się nie chce... spałabym tylko. Ale wszystko wiem i kibicuje
Rubi no skzoda ze jednak @ przyszła, trudno. Kciuki za nowy cykl
Abi powodzenia z badaniami
Zuzi faktycznie u Ciebie intensywny tydzien, ja z moim teraźniejszym nastawieniem to bym umarła.
A ja to nie mogę się już doczekać mojej wizyty u lekarza, już troszkę się denerwuje. Ja mam syndrom białego fartucha, mimio ze bardzo lubie mojego lekarza i nie mam problemu z rozmową z nim, ale za to ciśnienie mam bardzo wysokie u niego. on to dobrze wie i sie troszke smieje, mierze cisnienie w domu i mu mowie za mam dobre
Pozdrawiam Was bardzo gorąco
-
My przed wyjazdem zrobilismy badania nasienia teraz czekam na wyniki. Zobaczymy co tam wyjdzie. Na szczescie Pani wysle nam mailem bo mowilam ze teraz tydzien nad morzem jestem a w poniedzialek mam wizyte u lekarza. Umawialam sie na nia z inna mysla ale trudno. Trzeba walczyc dalej.
Abi trzymam kciuki za Twoje wyniki. Oby wszystko bylo dobrze
Zuzi czyli ten cykl u Was na straty? Czy sa jakies szanse?
Marcowa jestes usprawiedliwiona ze swojego zmeczenia trzymam kciuki za wizyteMarcowa2017.23 lubi tę wiadomość